For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Pris på undervognsbehandling til KIA

Undervognsbehandling til KIA – forebyggelse er det bedste valg

07 februar 2018, 15:18

Skal du sikre din Kia en lang levetid, så er det bedre og langt billigere at forebygge rust end at stoppe begyndende rust.

Prisen på en undervognsbehandling varierer. Generelt er den første og mest omfattende behandling også den dyreste, mens de efterfølgende rustbeskyttelsesbehandlinger er noget billigere.

Autobutler har undersøgt gennemsnitsprisen for en undervognsbehandling af en Kia. Prisen dækker over alle modeller og alle udførte opgaver, som er foretaget af autoværksteder tilknyttet Autobutler.

Læs hele artiklen - Undervognsbehandling til KIA – forebyggelse er det bedste valg

Pris på undervognsbehandling til Hyundai

Rustbeskyttelse – pas på din Hyundai

Alle biler i Danmark – også Hyundai – vil have godt af at få regelmæssig rustbeskyttelse. Selv når de er helt nye. Det giver vi en forklaring på senere.

Men hvad koster det så? Prisen for at få en Hyundai undervognsbehandlet afhænger bl.a. af model og krav til behandlingen. Der kan være mere arbejde forbundet med visse Hyundai-modeller, og derfor kan prisen også variere.

Men baseret på alle de tilbud, som er givet gennem Autobutler, er vi kommet frem til en gennemsnitpris.

Læs hele artiklen - Rustbeskyttelse – pas på din Hyundai

Pris på tandremsskifte til en Suzuki

Hvad koster det at få skiftet tandremmen på Suzuki?

05 februar 2018, 14:36

I motoren arbejder tandrem og vandpumpe sammen, og begge dele slides under kørsel. Det kan være lidt snørklet at komme til vandpumpen, og derfor vælger mange værksteder at udskifte både tandrem og vandpumpe på samme tid. Det giver faktisk god mening, selvom det umiddelbart kan virke som en fordyrende omkostning.

Tidsforbrug og arbejdsløn er den største post på regningen, når bilens tandrem skal udskiftes. Derfor kan det godt anbefales, at du undersøger værkstedernes timepris, inden bilen køres på værksted for at få udskiftet tandremmen.

Autobutler.dk har beregnet en gennemsnitspris på tandremsskifte til Suzuki.

Læs hele artiklen - Hvad koster det at få skiftet tandremmen på Suzuki?

Spar penge på tandremsskifte til din SEAT ved at sammenligne 3 tilbud

05 februar 2018, 14:08

Motoren i din SEAT er udstyret med en tandrem, som driver knastakslen og sørger for, at stemplerne drives i den rigtige rækkefølge.

Tandremmen er lavet af et kraftigt gummimateriale og ligner nærmest en stor tyk elastik. Remmen er fyldt med tænder på indersiden, og det er disse tænder eller takker, som sørger for, at remmen fastholdes på tandhjulet.

Læs hele artiklen - Spar penge på tandremsskifte til din SEAT ved at sammenligne 3 tilbud

Pris på tandremsskifte til en KIA

Få en godt pris på skift af tandrem i din Kia

05 februar 2018, 11:48

Funktionen af tandremssættet i din Kia er at synkronisere bevægelserne mellem ventilerne og motorstemplerne. Remmen er nødvendig for, at motorens ventiler kan åbne og lukke. Systemet består også af en vandpumpe, der sørger for at pumpe den kølervæske rundt i systemet, som er med til at nedkøle motoren.

Tandremmen skal tjekkes løbende og udskiftes med jævne mellemrum. Hovedreglen siger, at remmen typisk skal udskiftes hvert femte år eller efter 120.000 kilometer. Det eksakte kilometertal afhænger dog af hvilken bilmodel, der er tale om. Venter man for længe, risikerer man, at tandremmen springer under kørsel, hvilket kan give uoprettelige skader din Kias motor.

Læs hele artiklen - Få en godt pris på skift af tandrem i din Kia

Pris på tandremsskifte til en Hyundai

Få et godt tilbud på tandremsskift til Hyundai

05 februar 2018, 11:11

Tandremmen på din Hyundai har den funktion, at den synkroniserer bevægelserne mellem motorens ventiler og motorstempler. Remmen får motorens ventiler til at åbne og lukke, og på visse bilmodeller er det også tandremmen, der trækker vandpumpen og får kølervæsken til at pumpe rundt i systemet og nedkøle motoren.

Det er vigtigt løbende at kontrollere tandremmen. Den skal nemlig udskiftes med jævne mellemrum. Som hovedregel siger man, at remmen skal skiftes hvert femte år, eller når bilen har kørt 120.000 kilometer. Det nøjagtige kilometertal afhænger af, hvilken bilmodel der er tale om.

Læs hele artiklen - Få et godt tilbud på tandremsskift til Hyundai

Pris på tandremsskifte til en Chevrolet

Spar penge på et tandremsskift til din Chevrolet

05 februar 2018, 10:52

Det er vigtigt, at du ikke kører rundt med en slidt tandrem. Tandremmen i din Chevrolet er en vigtig komponent i bilens interne motorsystem. Tandremmen, der kører i ring, driver knastakslen, som synkroniserer bevægelserne, så motorstemplerne drives op og ned i den rigtige rækkefølge.

Når værkstedet kontrollerer tandremmens tilstand, så vil mekanikeren både se efter, om tænderne ser slidt ud, og om remmens overflade og kanter er begyndt at sprække eller flosse.

Selvom Chevrolets ejer, General Motors, har lukket ned for det europæiske salg af Chevrolet, så kan man stadig få sin Chevrolet serviceret og repareret på et værksted, som har speciale i det amerikanske bilmærke.

Læs hele artiklen - Spar penge på et tandremsskift til din Chevrolet

Få et godt tilbud og spar penge, når koblingen skal på din Mitsubishi skal skiftes

05 februar 2018, 08:24

En bil kan normalt køre flere hundredetusinde kilometer, førend koblingen skal udskiftes. Det gælder også for Mitsubishi.

Men er din bil af ældre årgang, og er koblingen aldrig blevet skiftet, så er det en god ide at holde lidt øje med, at du ikke oplever tegn på, at koblingen er slidt og derfor skal udskiftes.

Læs hele artiklen - Få et godt tilbud og spar penge, når koblingen skal på din Mitsubishi skal skiftes

Pris på koblingsskifte til Chevrolet

Hvornår skal koblingen på din Chevrolet skiftes?

02 februar 2018, 15:22

En Chevrolet kan normalt uden problemer køre flere hundrede tusinde kilometer, førend koblingen skal udskiftes.

Men når din bil har en vis alder og har kørt mange kilometer, så er der stor sandsynlighed for, at koblingen er blevet så slidt, at den skal skiftes.

For at give dig en ide om, hvad det koster at få udskiftet et komplet koblingssæt på en Chevrolet, har Autobutler fundet frem til en gennemsnitspris ud fra alle de tilbud på koblingsskift, som værkstederne har afgivet til Chevrolet-ejere – på tværs af modeller og årgange.

Læs hele artiklen - Hvornår skal koblingen på din Chevrolet skiftes?

Læs mere

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer