For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Skoda serviceeftersyn pris

Få en god pris på Škoda serviceeftersyn

Når din Škoda skal på værksted for at få foretaget et serviceeftersyn, så kan du enten vælge at køre til et autoriseret Škoda værksted eller finde et ikke-autoriseret værksted, hvor du mener at pris og kvalitet hænger sammen.

Du skal være opmærksom på, at alle værksteder der er tilknyttet værkstedsportalen Autobutler er forpligtet til at udføre bilservice af høj kvalitet, og at værkstederne altid, med mindre andet er blevet aftalt, vil følge servicehåndbogens anvisninger.

Det er samtidig vigtigt, at holde sig for øje, at ifølge EU-lovgivningen skal alle bilproducenter gøre samtlige data, serviceskemaer og service-bulletiner fuldt tilgængelige for det frie marked, og dermed også de frie værksteder.

Dermed kan det altså godt betale sig at få 3 tilbud på et serviceeftersyn og sammenligne om ikke serviceeftersynet kan udføres lige så godt, men billigere, hos et ikke autoriseret værksted.

Vi har hjulpet dig lidt og beregnet gennemsnitsprisen på et Škoda serviceeftersyn foretaget af værksteder tilknyttet Autobutler:Gennemsnitspris: 3.095 kr.Vær dog opmærksom på, at prisen på dit Škoda serviceeftersyn selvfølgelig afhænger af model og antal kørte kilometer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Valg af værksted

Vi kan ikke råde dig til om du skal vælge et autoriseret eller ikke autoriseret Škoda værksted. Det er langt hen ad vejen et temperamentsspørgsmål.

Blandt andet slås der på, at en servicebog med lutter autoriserede Škoda-stempler, fortæller en kommende køber, at man trygt kan stole på kvaliteten af reparationer og reservedele.

Det samme vil dog kunne være tilfældet, hvis du har sørget for at få stempler i din servicebog fra et ikke autoriseret værksted, som måske endda har speciale i netop ŠKODA-reparationer eller i det mindste har fået gode anmeldelser på Autobutler

ŠKODA Vejhjælp

Får du din bil serviceret på et autoriseret ŠKODA værksted får du "ŠKODA Vejhjælp" med i pakken. Det gælder i hele Europa. ŠKODA vejhjælp dækker både omkostninger til at tilkalde en servicebil i tilfælde af et driftsstop og omkostningerne til at få bilen transporteret til det nærmeste ŠKODA-værksted.

Direkte opkobling til fabrikken

På værkstedet bliver din bil opdateret med nyeste software fra Škoda. Bilens computere bliver koblet direkte op til ŠKODA-fabrikken via værkstedets testcomputer. Blandt andet så opdateres motorstyringen løbende, så man som bilejer er sikret den bedst mulige brændstoføkonomi.

Hvornår er det tid til et Škoda serviceeftersyn?

De fleste Škoda-modeller har en funktion i bilens computer, så man automatisk får besked om, hvornår det er tid til næste serviceeftersyn. Afhængig af kørselsmønster vil du få besked når du har kørt mellem 15.000-30.000 km.

Hvilke reservedele benyttes?

Autoriserede værksteder benytter altid originale ŠKODA reservedele og ikke-autoriserede værksteder kan ligeledes bruge originale Škoda reservedele, men benytter primært OEM-godkendte reservedele, som svarer til samme kvalitet som de originale.

Sammenlign priser på serviceeftersyn

Der bydes på en række services ved at benytte et autoriseret værksted, dog er prisen ofte højere, hvorfor det kan betale sig at bruge et ikke-autoriseret værksted.
Er du stadig i tvivl, om hvor du skal få foretaget dit næste serviceeftersyn, så brug Autobutler til at indhente 3 tilbud.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Når du laver en forespørgsel på Autobutler får du 3 tilbud fra værksteder tæt på dig, så du kan sammenlige priserne. Du kan selv vælge om det alene skal være prisen, som er afgørende for dit valg af værkstedet, eller om det også skal være distancen til mekanikeren eller brugeranmeldelser.

Alle værksteder kan udføre service samtidig med at garantien bevares – også selvom det ikke er et autoriseret Škoda værksted.

Mere om bilservice og reparation

Bilervice

Få 3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11787 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer