Pris på serviceeftersyn Mazda

Mazda serviceeftersyn - få et godt tilbud på Mazda bilservice

Serviceeftersyn til Mazda

Når du skal have din Mazda til service, står det dig frit for om du vælger et autoriseret eller et ikke-autoriseret værksted. Det kan du læse mere om nedenfor.

Men før du når så langt, så har vi beregnet gennemsnitsprisen for et serviceeftersyn til Mazda. Beregningerne dækker over alle de tilbud, der er afgivet på serviceeftersyn til Mazda-bilejere via vores værkstedsportal, Autobutler.

Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
DKK 2.693 DKK 959 27 %
DKK 2.977 DKK 618 17 %

Gør som mere end 350.000 andre bilejere har gjort før dig. Brug Autobutler til at indhente tilbud på dit næste serviceeftersyn.

De vigtigste punkter i et serviceeftersyn

Når din Mazda skal til serviceeftersyn, så sørg for at få et overblik over, hvad værkstedet tilbyder, og hvor mange punkter på bilen, mekanikeren vil gennemgå. En hovedregel er, at nedenstående punkter, som minimum skal indgå i bilens service:

 • Kontrol af horn, lys, lygter (Udvendig)
 • Visker-/vasker-funktion kontrolleres
 • Tjek af lys inkl. kontakter indvendigt
 • Batteri og batteripoler efterses
 • Bilens dæk kontrolleres (dæktryk og mønsterdybde)
 • Motorolie og oliefilter udskiftes
 • Tjek og eventuelt udskiftning af luftfilter
 • Der foretages en visuel kontrol af for- og bagbremser

Trænger bilen til et større serviceeftersyn indgår der også kontrol af styretøj, drivaksler, drivremme, bremserør m.m.

Opret en opgave her på siden, eller ring til vores dygtige support på 77 34 32 21, hvis du er i tvivl om, hvilken type serviceeftersyn din bil trænger til.

4 gode råd om bilservice

I forbindelse med, at du kører din Mazda til service, så sørg for at aftale med værkstedet, at der på fakturaen bliver påført alle de sliddele, olietyper, væsketyper, filtertyper m.m., som udskiftes. Samtidig skal du sikre dig, at der kun bruges originale reservedele. Sidstnævnte forhold kan få betydning i forbindelse med et eventuelt videresalg af din bil.

Vær sikker på, at værkstedet kontakter dig, inden arbejdet går i gang, hvis der findes større ting, som skal udskiftes eller repareres på din Mazda.

Har du ikke sikret dig, at din servicebog løbende er blevet opdateret og udfyldt korrekt, så vil din bil tabe mellem 5 og 7 pct.
mere i værdi end biler med en opdateret servicehistorik. Husk derfor at få udfyldt bilens servicebog, hver gang du kører din Mazda til serviceeftersyn.

Vælg et service, hvor en karrosserikontrol er inkluderet i det arbejde som udføres. På den måde sikrer du dig, at eventuelt begyndende rust tages i opløbet.

Historien om Mazda

Historien om Mazda begynder helt tilbage i 1920, hvor virksomheden Toyo Cork Kogyo blev stiftet. I starten fremstillede virksomheden kork, men hurtigt begyndte man at agere indenfor bilbranchen, og i 1931 opstod Mazda. Navnet refererer til den vestasiatiske gud for visdom, intelligens og harmoni, Ahura Mazda.

I næsten 90 år har Mazda-modeller bygget på innovation og nytænkning, og i dag arbejder man på at fremstille kraftfulde motorer med et reduceret brændstofforbrug, og der er fokus på at skabe biler, der er både komfortable, smidige og kompakte.

Mazda3 og Mazda 323 har skabt grundlaget for Mazdas succes. Millioner af biler er rullet ud fra fabrikkerne i Japan, Kina, Thailand og Mexico, og senest har det sidste nye design ’KODO – Soul of Motion’ vakt opsigt verden over.

I mange år har Mazda haft fokus på dynamisk design, køreglæde og lave driftsomkostninger. Men for at en Mazda kan bevare disse egenskaber skal man som Mazda-ejer huske at overholde intervallerne for bilservice.

Alt efter hvad servicebogen foreskriver skal din bil til service enten efter et vist antal kørte kilometer eller efter en bestemt tidsgrænse, som typisk vil være et år.

Flere Mazda værksteder tilbyder i dag det, som kaldes for en digital servicebog, hvor servicehistorikken gemmes elektronisk, og hvor du er sikret, at alt er indskrevet korrekt. Det giver dig en sikkerhed for, at alt er ’gjort efter bogen’, og det hjælper dig den dag, hvor bilen skal sælges.

Det frie værkstedsvalg

Det er efterhånden en del år siden, at det frie værkstedvalg slog igennem. Det skete i 2002/2003 efter at
Forbrugerombudsmanden havde indgået forlig med importøren i den såkaldte ”Nissan-sag”.

I praksis betyder det, at du som bilejer ikke behøver at få udført service på et autoriseret værksted. Bare du sikrer dig, at det værksted du vælger, udfører serviceeftersynet efter de forskrifter, som, i dette tilfælde, Mazda-importøren foreskriver.

Det er vigtigt, at du overholder fabrikantens krav til serviceeftersyn. Om det er, når du har kørt 20.000 kilometer, eller når der er gået 1 år, vil du kunne læse i bilens servicehæfte. Er du i tvivl, så ring til vores dygtige support på 77 34 32 21, og så kan de hjælpe dig videre.

Overholder du ikke fabrikantens krav risikerer du, at garanti og reklamationsretten bortfalder.

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

 • Få tilbud fra værksteder nær dig
 • Spar op til 70%*
 • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.