Sammenlign priser på skadesarbejde
  • Få tilbud fra 274 uafhængige værksteder
  • Du sparer i gennemsnit 29%* eller 695 kr*. på skadesarbejde
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Du sparer i gennemsnit
29%*
Derfor skal du bestille bilreparation gennem Autobutler
  • Du sparer i gennemsnit 29%,* svarende til 695 kr*.
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud på skadesarbejde
  • Værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Ekstra tryghed med 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud på: Skadesarbejde

Så meget sparer bilejere på reparation af bil

Der kan være stor forskel på, hvad en bilreparation koster fra værksted til værksted. Og en dyr reparation betyder ikke nødvendigvis en reparation af høj kvalitet. Derfor kan det godt betale sig at undersøge, hvilke værksteder tilbyder bilreparation af den højeste kvalitet til den bedste pris. Det kan Autobutler hjælpe dig med.

Autobutler giver dig mulighed for at indhente tilbud på bilreparation fra kvalitetsværksteder nær dig – uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan nemt sammenligne priser, lokationer og kundebedømmelser og finde præcis det værksted, som passer bedst til dine behov.

Hos Autobutler tror vi på gennemsigtighed og rimelige priser. Derfor kan du nedenfor se gennemsnitspriserne for reparation af forskellige bilmærker, og hvad du kan spare på at sammenligne tilbud gennem os.

Bilmærke Gns. pris Sammenlign og spar Potentiel besparelse i %
Audi DKK 3.333 DKK 865 27 %
Citroën DKK 1.370 DKK 372 27 %
Fiat DKK 1.424 DKK 243 30 %
Hyundai DKK 4.150 DKK 941 31 %
Kia DKK 3.471 DKK 623 21 %
Peugeot DKK 3.696 DKK 645 18 %
Skoda DKK 3.193 DKK 563 23 %
Suzuki DKK 1.041 DKK 254 31 %
Toyota DKK 1.515 DKK 328 22 %
Volkswagen DKK 3.707 DKK 687 26 %

Bedømmelser af skadesarbejde

hurtige og hjælpsomme
Lars N.
Volkswagen Transporter (2009)
Venlig og kompetent behandling
Henrik V.
Mazda CX-3 (2017)
Dejlig oplevelse med ZN. Jeg syntes de har udført et fint stykke arbejde, og var søde og venlig...
Ida S.
Volkswagen Up! (2017)

Få tilbud

Sammenlign tilbud på: Skadesarbejde

Skadesarbejde når uheldet er ude

Skadesarbejde på bilen

Får du skader på bilen, selvforskyldte eller ej, får du brug for skadesarbejde, og derfor skal du have et tilbud på en bilreparation.

Skadesarbejde kan dække over det meste på bilen, og kan både være store og små reparationer.

Reparationsomkostningerne er ofte en sag for dit forsikringsselskab. Men det kan jo ske, at du skal betale skaden, bilreparationen eller genopretningen selv.

I de tilfælde er det vigtigt at få opgaven udført til den rette pris – og uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten.

Beskriv din opgave så godt som muligt og vedlæg gerne et billede, så kan vi give dig de mest præcise tilbud fra værksteder nær dig.

Hvad koster det at få repareret en ridse i bilen?

Ridser i bilen er en bilreparation, mange bilejere før eller siden kommer ud for at skulle have lavet. Ud over den kosmetiske fordel ved at udbedre ridser i lakken, har reparationen også betydning for vedligeholdelse af bilen. Ridser i lakken kan nemlig give rust, og rustskader er væsentligt dyrere at få udbedret end lakskader. Derfor er det vigtigt at få ridserne lakken repareret, så du undgår rustproblemer.

Når du skal have repareret en ridse i bilen, er det væsentligt at vide, at enhver lakskade behandles individuelt og vurderes ud fra ridsens størrelse og dybde.

Derfor afhænger reparationstilbuddet af omfanget af den konkrete ridse i bilen. Det kan altså godt betale sig at indhente reparationstilbud fra forskellige kvalitetsværksteder. På den måde er du sikker på at få ridserne i bilen udbedret til den bedst mulige pris.

Opret dit skadesarbejde på autobutler.dk og spar tid og penge

Uanset omfanget af bilens skade – buler, ridser i lakken eller noget mere omfattende – kan du på autobutler.dk hurtigt og nemt oprette opgaven og få et billigt tilbud på reparation af bilen fra flere autoværksteder.

Med få klik får du et overblik over dine muligheder. Du kan sammenligne de forskellige tilbud, og så kan du se, hvordan andre bilister har bedømt værkstedernes arbejde.

Du kan læse andre brugeres bedømmelser. Og du kan også være sikker på, at Autobutlers tilknyttede værksteder alle skal følge branchens skrappeste reparationsaftale.

Sammenlign priser

Prøv selv. Spar penge.

Læs mere om buler, skadesarbejde og ridser i lakken

Har din Peugeot, Volkswagen eller Renault været ude for en ulykke? Og vil du finde ud af, hvad det koster at få udført skadesarbejde på din bil? På autobutler.dk kan du finde gennemsnitspriserne for at få udført skadesarbejde på samtlige bilmærker, heriblandt: BMW, Ford, Citroën, Toyota og Opel.

Mest populære service og reparationer

Spar i gennemsnit 869 kr.*
Med stempel i servicebogen

service med stempel i servicebogen. Du sparer i gennemsnit 23%* på at sammenligne tilbud, svarende til 869 kr* .

Priser fra kun: 834 kr.*
Spar op til 76%*

Få et basisservice og hold din bil sikkert kørende. Priser fra kun 834 kr*. Inkluderer skift af olie og oliefilter, op til 4 liter kvalitetsolie samt komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter.

Priser fra kun: 664 kr.*
Spar op til 68%*

Bestil olieskift online og spar penge! Priser fra kun 664 kr*. Inkluderer påfyldning af 4 liter kvalitetsolie og montering af nyt oliefilter. Få tilbud og se din pris med det samme!

Priser fra kun: 175 kr.*
Spar op til 79%*

Bestil hjulskifte online og spar penge! Priser fra kun 175 kr*. Du sparer op til 79%* ved at sammenligne tilbud på autobutler.dk. Få tilbud og se din pris med det samme!

Få tilbud nær dig

Vi har 274 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.