Skal din Lexus på værksted?

Sammenlign priser på reparationer og service til din Lexus

4.5 (39)
  • Få tilbud fra 210 uafhængige værksteder
  • Spar op til 70%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du bruge Autobutler når din Lexus skal på værksted
Lexus
  • Du sparer op til 70%* når du reparerer eller servicerer din Lexus gennem Autobutler
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud
  • Alle værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Vi giver dig tryghed med vores 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder til din Lexus

Så meget sparer bilejere på Lexus reparationer og service

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*

Service og reparation af Lexus

Sammenlign pris på reparation og service af din Lexus

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.913)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (152)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 933 kr.*
4.5 (33.676)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.021)
Spar i gennemsnit 52%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Bedømmelser af Lexus Service eller Reparationer

E2 Biler - AutoPlus
mere end et år
Fint
Claus F.
Lexus LS (2001)
City Autoservice - AutoPlus
mere end et år
Friendly staff, work performed efficiently and on time! I would recommend this shop to someone lo...
Martin
Lexus RX (2010)
HD Autoquick - Automester
næsten 2 år
Super fint arbejde alt ok
Claus F.
Lexus LS460 (2006)
Lexus

Efter forhandlinger mellem den amerikanske og japanske regeringer om import- og eksportkvoter, var det i 1983, at Toyotas præsident, Eiji Toyoda, bekræftede sit ønske om at skabe en luksusbil, der var bedre end de bedste premiumbiler. Et ønske, der virker simpelt, men svært at opnå for mærket, da Toyota ikke havde nogen erfaring på markedet for premiumbiler på det tidspunkt. Mærket planer om at udvide kundesegmentet ved, at bevæge sig mod premium-segmentet for, at tilbyde en ny køreoplevelse til sine kunder såvel som til nye købere takket være high-end ydeevne og finish.

Cirkel-F-projektet

For at klare denne ambitiøse udfordring var Toyota nødt til at samle sine bedste medarbejdere. Sådan blev et helt nyt tophemmeligt projekt født, cirkel-F-projektet (f for flagship). Dette samlede mere end 4.000 medarbejdere over flere år for at implementere præsident Eiji Toyodas ønsker.

Lexus' fødsel

Det var efter flere års forskning og udvikling, at Lexus-mærket endelig så dagens lys i 1989 med udgivelsen af ​​LS 400. Fra starten var de opstillede mål ambitiøse. LS 400 skulle være hurtigere, mere støjsvag og mere økonomisk end sine tyske konkurrenter.

En vellykket lancering

Ved udgangen af ​​1989 var der solgt mere end 16.000 Lexus i Amerika. En stor succes, da mærket havde sat sig en kvote på 16.000 solgte biler. Bilen havde en kvalitet, finish og ydeevne, der vil blive rost af den specialiserede presse. De ville endda gå så langt som at placere Lexus LS 400 over sine direkte konkurrenter, nemlig BMW 755i og Mercedes 420 SEL.

Hurtig vækst

Takket være sin succesfulde indtræden på det amerikanske marked, med mere end 60.000 solgte køretøjer, fortsætter Lexus med at eksportere til Canada, Storbritannien, Schweiz og Australien. I 1991 var Lexus blevet den udenlandske premiumbilproducent med flest solgte køretøjer i USA.

Precursor i hybriden

Et kendetegn ved Lexus-mærket er dets engagement i innovation og miljøbeskyttelse. Det var faktisk i 2005, at Lexus lancerede verdens første luksushybrid-SUV, RX 400h. Takket være sin hybridmotor appellerer den til sine brugere, da den begrænser brændstofforbruget, samtidig med at den reducerer mængden af ​​frigivet CO2 drastisk.

Mens andre premium-producenter har udviklet deres egne hybridmotorer, er Lexus fortsat en af ​​de førende inden for denne teknologi med en fjerde generation af hybridbiler til dato.

Pioner inden for sikkerhed

Lexus var en af ​​forløberne inden for køresikkerhed. Det var også, da LS 400 blev udgivet i 1989, at Lexus var den første producent til at integrere en airbag i rattet og dermed beskytte førerens hoved.

Mærket lægger særlig vægt på sine brugeres sikkerhed med introduktionen af ​​nye kunstig intelligens-teknologier for at reducere antallet af ulykker på vejene.