Undervognsbehandling / rustbeskyttelse - Få 20% rabat

 • Du sparer helt op til 1.000 kroner.
 • Du får 20% rabat på førende mærker som PAVA, Dinitrol, SUVO, Tectyl og Mercasol.
 • Du kan vælge præcis den behandlingstype, der passer din bil.
 • Du undgår ventetid, og kan trygt bestille tid online med prisgaranti.
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Derfor skal du vælge Undervognsbehandling via Autobutler

 • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud, når din bil skal rustbeskyttes
 • Alle værksteder stikprøvekontrolleres hos FDM
 • Værksteder på autobutler.dk bruger kun kvalitetsgodkendte rustbeskyttelsesmærker som PAVA, Dinitrol, SUVO, Tectyl, og Mercasol.
 • Du kan vælge præcis den behandlingstype som passer til din bils alder og behov.
 • Du får alle tilbud på skrift
 • Vi giver dig ekstra sikkerhed med vores FDM-godkendte garanti
 • Du undgår ventetid, og kan trygt bestille tid online, når det passer dig
 • Vi giver dig prisgaranti - finder du et billigere tilbud, så matcher vi prisen.

Beskyt bilen med rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Bedømmelser af Undervognsbehandling / Rustbeskyttelse via Autobutler

Positiv oplevelse
Anja O.
Volkswagen Up! (2016)
Godt og professionelt samt gratis lånebil👍😊
Ove R.
Skoda KAMIQ (2021)
God service. Hurtig behandling. God forklaring af konstaterede fejl og mangler.
Magnus F.
Honda Civic (2006)

Hvordan foregår undervognsbehandlingen og rustbeskyttelsen?

Undervognsbehandling udføres altid med anerkendte rustbeskyttelsesmærker via værkstedets samarbejdspartnere. Det er din garanti for, at din bil behandles efter faste sammenlignelige retningslinjer der er tilpasset din bil.

 1. Mekanikerne fjerner skærme, beklædning, lyddæmpende plader m.m.
 2. Der bores huller udvalgte steder på bilen, så den kan blive grund renset og beskyttet.
 3. Undervognen vaskes grundigt ved højtryksrensning.
 4. Bilen gennemgås minutiøst for rustskader, skader på belægningen og løse dele, der kan fjernes.
 5. Selve rustbeskyttelsen består af en slags kemisk maling, der påføres i flere lag alle de steder på bilen, hvor der er risiko for rust.
 6. Efter behandlingen skal bilen tørre i 1-2 dage inden delene samles igen og spøjtehullerne forsegles.
 7. Du får en bil, som oftest er mere støjsvag, og som samtidig er godt beskyttet mod rust.

Se værkstedets tips om undervognsbehandling

Hos Autobutler får du tre års garanti på Service og Reparationer

Vi har sammen med FDM skrevet retningslinjerne for en af markedets bedste garantiordninger, der sikrer dig tre års garanti på service- og reparationsarbejde formidlet og udført gennem autobutler.dk

Derudover får du også garanti på selve undervognsbehandlingen.

De fleste bilmærker har en fabriksgaranti på 5, 7 eller 10 år på gennemtæring af undervogn og vanger. Men vi oplever desværre ofte at bilproducenternes garanti ikke dækker ordentligt. Det er derfor vigtigt at du løbende får værkstedet til at gennemgå din bil.

Med løbende undervognsbehandling sørger du for, at gennemtæringsgarantien på din bil bevares, og beskytter samtidig dit budget mod unødvendige værkstedsregninger på efterbehandling med pladearbejde eller andet, når bilen ruster.

Ud over at beskytte bilen mod rust kan undervognsbehandlingen også dæmpe for støjen

Når du undervognsbehandler din bil, er der en ekstra gevinst som kommer som en glædelig overraskelse. Rustbeskyttelse giver dig en mere stille bil! Det skyldes at den vejstøj og larm der følger din bils kørsel, ofte bliver dæmpet, fordi rustbeskyttelsen fungerer som en slags støjisolering inde bag bilens skærme.

Beskyt din bil mod fugt og rust

Beskyt bilen med rustbeskyttelse og undervognsbehandling

Det danske vejr med fugt og skiftende temperaturer giver gode levebetingelser for rust. Selv nye biler risikerer at få forkortet deres levetid med flere år, hvis ikke de beskyttes ordentligt. Det er især undervognen og hulrum der er hårdest ramt, for her udsættes bilen for en farlig cocktail af stenslag, vand og salt.

Hos Autobutler får du en komplet undervognsbehandling som sikrer din bil mod rust. Vi anbefaler at du sørger for at få bilen ordentligt beskyttet mod vintervejret og samtidig er på vagt hvis du har en af de populære små biler, da de fra fabrikkens side ikke er lige så godt beskyttet som familiebiler eller dyrere biler.

 • Der er ikke en officiel standard for, hvad en undervognsbehandling / rustbehandling indeholder. Det er derfor vigtigt, at du får dine tilbud på skrift - og at der anvendes anerkendte rustbeskyttelsesmærker.
 • Med en komplet undervognsbehandling gennemføres opgaven efter et såkaldt sprøjteskema og ofte får du også en udspecificeret skriftlig beskrivelse af, hvad man værkstedet eller rustbeskyttelsescenteret har lavet.
 • Det anbefales at biler bør rustbeskyttes fra de er helt nye, da de ofte ikke er produceret til det danske klima.
 • Du bør få en mekaniker til at undersøge undervognen mindst hvert andet år.

Gør det selv Undervognsbehandling?

Du har måske set i byggemarkedet, at du kan købe en sprayflaske med "rustbeskyttelse". Men vi fraråder den slags hjemmelavede løsninger. Mekanikerne på landets værksteder oplever desværre stadigt flere biler, som ikke er beskyttet ordentligt.
I bedste fald kan du give din bil en overfladisk beskyttelse med en sprayflaske - men en komplet undervognsbehandling kræver at alle skærme og løse dele afmonteres, og der skal laves særlige huller til den tyktflydende væske, som giver bilen en ordentlig beskyttelse.
Med mindre du har et udførligt sprøjteskema, og detaljeret kendskab til bilen er undervognsbehandling en opgave, du ikke selv bør forsøge dig med.

Ruster din bil?

Hvis du ikke har fået undervognsbehandlet i tide, eller måske har haft en mindre skade bør du gøre værkstedet opmærksom på dette. Hvis der er kommet store skader på bilen, skal de skadede dele muligvis slibes og lakeres separat, eller udskiftes med nye dele.


Vil du undgå rust på din Peugeot, Volkswagen eller Renault? Så bør du få udført rustbeskyttelse på et professionelt værksted. Med en rustbeskyttelse sikrer du din BMW, Ford eller Citroën de bedste chancer for at undgå rustskader. Og det er vigtigt i et fugtigt klima som det danske, der i høj grad plager biler med rustangreb. Du kan få rustbeskyttet din bil, uanset om du ejer en Toyota, Opel eller en bil fra et helt tredje mærke.

Vil du beskytte din Peugeot, Volkswagen eller Renault mod rust? Så bør du få udført en undervognsbehandling på et professionelt værksted. En undervognsbehandling sikrer nemlig din BMW, Ford eller Citroën de bedste betingelser for at undgå rustskader i undervognen. Og det er vigtigt i et fugtigt klima som det danske, der i høj grad plager biler med rustangreb. Du kan få udført en undervognsbehandling, uanset om du ejer en Toyota, Opel eller en bil fra et helt tredje mærke.

Kampagner & tilbud

Se alle kampagner & tilbud

Alle bilreparationer

Få tilbud nær dig

Vi har 264 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud