Autobutler.dk er en uvildig værkstedportal, hvor du kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud

3 tilbud og sammenlign priser på undervogns­behandling

Spotcheck dk

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Priceguarantee dk

Prisgaranti på alle opgaver

Vær sikker på at du altid får den bedste pris med prisgaranti

Sådan virker det

Quote bg

Få 3 tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på bilen eller bed om hjælp til at identificere problemet. Du modtager hurtigt 3 tilbud fra autoværksteder.
Calendar bg

Bestil en tid

Sammenlign tilbuddene og book tid hos dit udvalgte værksted ud fra tilgængelighed, pris eller bedømmelse.
Garage bg

Få din bil repareret

Sådan. Slut med at ringe rundt og besøge flere værksteder - Vores autoværksteder tilbyder hurtig, billig og pålidelig service.

Skån bilens undervogn mod rust og gennemtæring

Få undervognsbehandlet din bil, så du beskytter den mod det danske vejr.

Lige fra bilen er ny, er det vigtigt at være forudseende med undervognsbehandlingen. Undervognen er meget udsat, og hvis overfladen bliver skadet, ruster den hurtigt. Stenslag, sne og slud samt det danske fugtige vejr er noget af det, der kan ødelægge belægningen på undervognen.

Hvis der går hul på overfladen, ruster bilen, så derfor bør bilen undervognsbehandles med passende intervaller. Også nye biler bør undervognsbehandles, da de fra fabrikken ikke er behandlet nok til det danske klima. Behandlingen sikrer, at bilen holder længere og giver betyder også en bedre pris på bilen, hvis du skal sælge den videre.

Undervognsbehandlingen skal både forebygge rustangreb, men også lukke allerede opståede huller i undervognens belægning. Undervognsbehandlingen skal være udført korrekt, og den omfatter ikke kun undervognen, men også inderskærme, paneler og andre udsatte steder. Autobutler.dk har aftaler med kvalitetsværksteder i hele Danmark, der udfører undervognsbehandling.

Undervognsbehandling kan foregå med forskellige mærker af rustbeskyttelse. Nogle af de mest kendte er PAVA og Dinitrol, men der findes et hav af mærker. Når du bestiller tilbud på undervognsbehandling på autobutler.dk, kan du vælge et specifikt mærke, hvis du foretrækker, eller du kan lade værkstedet vælge for dig – du får naturligvis stadig et godt mærke, der passer til din bil.

Bestil 3 tilbud på undervognsbehandling nu

Indhent tilbud 

467.830 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!

Video om undervognsbehandling

Vores mekaniker kommer med gode råd om undervognsbehandling.

 Følg os på YouTube

Lige nu siger andre der har fået lavet undervognsbehandling / rustbeskyttelse

4,5
2383 bedømmelser
Kia Picanto – 2011
Strålende service, fleksible og hjælpsomme.
Ditbilhus.dk
7100 Vejle
Citroen C1 – 2014
Opgaven er klaret til ug. Super sød behandling og Service.
BKJ Autoservice - AutoPartner
2100 København Ø
Renault 1.5 dCi (FP0F, JP0F) – 2017
Flink og imødekommen.
HE Biler - AutoMester
5750 Ringe
Kia Picanto – 2011
Strålende service, fleksible og hjælpsomme.
Ditbilhus.dk
7100 Vejle
Citroen C1 – 2014
Opgaven er klaret til ug. Super sød behandling og Service.
BKJ Autoservice - AutoPartner
2100 København Ø
Opret en opgave nu

Læs mere om undervognsbehandling

Ofte vil du også støde på begrebet rustbeskyttelse, der er nøjagtigt det samme. En undervognsbehandling ER for at forebygge rustangreb på bilens udsatte dele. Rustbeskyttelsen lægger blot op til, at det er for at undgå rust, mens der er flere gevinster ved behandlingen. Derfor er begrebet undervognsbehandling næsten bedre, da det ikke kun drejer sig om at fjerne eller forebygge rust, men i høj grad også om at sikre, der ikke er skader på de forskellige dele, der bliver behandlet.

Når du undervognsbehandler din bil, er der en ekstra gevinst. Der kommer en del støj fra hjul gennem inder skærmene, og når du bruger et produkt til rustbeskyttelse, lægger det samtidig en dæmper på støjen.

Undervognsbehandling er en tyk tjæreholdig substans, der påføres undervogn og skærme, samt sprøjtes ind i vanger og hulrum.

Der findes flere forskellige mærker af undervognsbehandling, som alle giver samme effekt i forhold til at beskytte undervognen, skærme og vanger. Der kan være forskelle i pris, konsistens og hvor lang holdbarheden er. Specielt holdbarheden giver en ide om produktet, ved at garantien ofte er på mellem 2 til 5 år. Vælger du et produkt med 2 års garanti, skal din bil dermed også undervognsbehandles igen, inden der er gået to år.

  • Pava
  • Dinitrol
  • Tectyl
  • Mercasol
  • SUVO
  • TekTrol

De forskellige bilmodeller skal behandles forskelligt, og derfor er det vigtigt din mekaniker har det nødvendige kendskab til netop din model. De fleste biler har nogle sprøjteskemaer der anvendes, og nogle producenter af undervognsbehandling har lavet deres egne.

Det første mekanikeren gør er, at fjerne inder skærme, beklædning, lyddæmpende plader osv. Der bores huller de angivne steder, så bilen er klar til en fuld behandling.
Inden behandlingen går i gang, skal undervognen vaskes ved højtryks rensning med varmt vand, for at fjerne snavs og salt fra vejene. Undervognen bliver gennemgået for rustskader, skader på belægningen og løse dele der kan fjernes.

Til selve behandlingen bruger mekanikeren oplysningerne fra producenten, til at behandle alle de dele der er angivet, samt undervogn, hulrum og vanger.

Efter behandlingen skal bilen stå og det påførte skal tørre, inden bilen samles igen og huller forsegles. Du vil ofte skulle undvære bilen minimum 1 dag, og ofte 2 dage. Det oplyser værkstedet dig om, i de bud de giver på din opgave.

Du kan købe produktet til undervognsbehandling flere steder. Det enkleste er på spraydåse, der kan bruges på tilgængelige overflader som undervogn, inder skærme og andre steder du måtte give en behandling. Hvis du vil have det fulde udbytte, skal du dog i gang med en større omgang, der nemt sviner en hel del.

Når du får behandlet undervognen på din bil, er der også garanti på den udførte undervognsbehandling. Der følger som regel nogle forudsætninger med, for at garantien holder. Det kan f.eks. være, at bilen skal behandles igen, efter et bestemt antal år, som nævnt tidligere.

Garantien dækker IKKE hvis du påkører kantsten, får stenslag, eller på anden måde får beskadiget undervognsbehandlingen. Du bør derfor kontrollere din bil jævnligt, f.eks. sørge for et eftersyn hos din mekaniker, inden vinterens våde og salte veje påvirker skader på undervognen.

De fleste bilmærker har en fabriksgaranti på 5, 7 eller 10 år på gennemtæring af undervogn og vanger, men det er en forudsætning, at det er en gennemtæring indefra. Hvis du ikke har beskyttet din bil godt nok, eller gjort noget for at beskytte når der har været synlige skader på bilen, dækker garantien ikke.

Ved at undervognsbehandle sørger du får at gennemtæringsgarantien på din bil bevares, og beskytter dit budget mod unødvendige værkstedsregninger på efterbehandling med pladearbejde eller andet, når bilen ruster.

Indhent tilbud 

Dét får du ved at bruge autobutler.dk

FDM stikprøvekontrol

Usp time

Nemt og hurtigt

Usp price

Prisgaranti

Usp fair

Fair værkstedsregning

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 353 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu