Når det er tid til en undervognsbehandling - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Når det er tid til en undervognsbehandling

Når det er tid til en undervognsbehandling

Din mekaniker ved hvordan din undervogn ser ud, gør du?

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse er det samme. Blot tænker vi mere på undervognsbehandling som forebyggende, mens rustbeskyttelse er noget man gør, efter rusten har fået fat, og bilen skal poleres og beskyttes.

Det danske vejr er rust-vejr

Det er en rigtig god ide at få behandlet din bil i vinterperioden, når den bliver angrebet af minusgrader og salt i store mængder.

Høj luftfugtighed på 85 pct. i gennemsnit, meget skiftende temperaturer og kemisk forurening, gør det danske klima til ét af de værste i verden ift. generering af rust, hvilket betyder at de danske biler ruster hele året rundt.

Bilerne i Danmark udsættes for rustangreb allerede i bilens første leveår. Og bilfabrikkernes rustbeskyttelse er ofte helt utilstrækkeligt til det danske marked.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Autobutler anbefaler som minimum at få undervognsbehandlet din bil hvert andet år. Er den hårdt angrebet af rust, bør den behandles én gang om året for at undgå, at rusten tager voldsomt til.

Alle værksteder der foretager undervognsbehandling vasker undervognen først, fjerner inderskærme osv. for at kunne behandle på den rigtige måde, og grundigt.

Hos Autobutler kan du indhente det bedste tilbud på en Undervognsbehandling- eller rustbeskyttelse.

Når det er tid til en undervognsbehandling

Professionel undervognsbehandling

Mange danske rustbeskyttelsescentre i Danmark er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, hvilket sikrer en høj kvalitet i det udførte arbejde, da alle disse centre er underlagt markedets højeste kvalitetskrav.

Du kan se om det værksted, du gerne vil vælge, er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning som en ekstra sikkerhed.

Selv om værkstedet ikke er med i TI-ordningen, kan det sagtens være et godt værksted, der udfører opgaven tilfredsstillende. Det kan du tjekke i værkstedets anmeldelser her hos Autobutler, hvor du ser værkstedets bedømmelser for de forskellige opgaver.

Få 3 tilbud på undervognsbehandling

3 tilbud og sammenlign priser på Undervogns­behandling

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 508 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu