Rød og rusten bil

Når det er tid til en undervognsbehandling

Din mekaniker ved, hvordan din undervogn ser ud, gør du?

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse er det samme. Blot tænker vi mere på undervognsbehandling som forebyggende, mens rustbeskyttelse er noget, man gør, efter rusten har fået fat, og bilen skal poleres og beskyttes.

Det danske vejr er rust-vejr

Det er en rigtig god ide at få behandlet din bil i vinterperioden, når den bliver angrebet af minusgrader og salt i store mængder.

Høj luftfugtighed på 85 pct. i gennemsnit, meget skiftende temperaturer og kemisk forurening gør det danske klima til ét af de værste i verden ift. generering af rust, hvilket betyder, at de danske biler ruster hele året rundt.

Bilerne i Danmark udsættes for rustangreb allerede i bilens første leveår. Og bilfabrikkernes rustbeskyttelse er ofte helt utilstrækkeligt til det danske marked.

Hos Autobtuler har vi skruet prisen i bund for en undervognsbehandling. Du kan lige nu spar penge på undervognsbehandling med førende rustbeskyttelses mærker som PAVA, SUVO, Dinitrol og Tectyl.

Spar penge på undervongsbehandling

Undervognsbehandling og rustbeskyttelse

Autobutler anbefaler som minimum at få undervognsbehandlet din bil hvert andet år. Er den hårdt angrebet af rust, bør den behandles én gang om året for at undgå, at rusten tager voldsomt til.

Alle værksteder, der foretager undervognsbehandling, vasker undervognen først, fjerner inderskærme osv. for at kunne behandle på den rigtige måde og grundigt.

Hos Autobutler kan du få et godt tilbud på en undervognsbehandling eller rustbeskyttelse.

Når det er tid til en undervognsbehandling

Professionel undervognsbehandling

Mange danske rustbeskyttelsescentre i Danmark er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning, hvilket sikrer en høj kvalitet i det udførte arbejde, da alle disse centre er underlagt markedets højeste kvalitetskrav.

Du kan se, om det værksted, du gerne vil vælge, er underlagt Teknologisk Instituts kontrolordning som en ekstra sikkerhed.

Selv om værkstedet ikke er med i TI-ordningen, kan det sagtens være et godt værksted, der udfører opgaven tilfredsstillende. Det kan du tjekke i værkstedets anmeldelser her hos Autobutler, hvor du ser værkstedets bedømmelser for de forskellige opgaver.

Få tilbud på undervognsbehandling

Få tilbud og sammenlign priser på undervognsbehandling

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.