For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Spar penge på udskiftning af kobling

29 april 2015, 12:50

Udskiftning af kobling

Koblingen bliver slidt, det er et faktum. Og koblingsskifte er en af de dyre reparationer, fordi den sidder på motorblokken, godt gemt af vejen. Det er ikke en besværlig reparation, du kan sagtens gøre det selv, hvis du har det rette udstyr til det. Men det tager tid, for der er meget der skal skilles ad, og du skal være 100% sikker på du kan gøre det korrekt.

Billig reparation af koblingen

Hvis du spørger forskellige mekanikere om, hvad det koster at skifte kobling, får du meget forskellige svar. Den erfarne mekaniker, der har prøvet det mange gange, kan gøre det hurtigere end lærlingen, der skal til det for anden gang, og har en udlært mekaniker stående ved siden af.

Derfor kan der også være mange penge at spare, da det netop er timeprisen og antallet af planlagte timer der i sidste ende udgør størstedelen af regningen. Selve koblingen koster det en kobling koster, minus nogle procenter, afhængig af mekanikerens reservedels aftale.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Sammenlign og vælg det bedste

Når du får 3 gratis tilbud fra autobutler.dk kan du sammenligne de modtagne tilbud, og se hvor meget hver enkelt værksted regner med det koster.

Du vælger herefter det bedste tilbud, som kan være ud fra pris, afstand til værksted, eller hvor godt opgaven er beskrevet. Vi forsøger at give dig overblik, så du kan føle dig tryg ved værkstedsbesøget.

Få 3 tilbud på reparation af kobling

3 tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil