Et nærbillede af en kobling

Spar penge på udskiftning af kobling

29 april 2015, 12:50

Koblingen bliver slidt, det er et faktum. Og koblingsskifte er en af de dyre reparationer, fordi den sidder på motorblokken, godt gemt af vejen. Det er ikke en besværlig reparation, du kan sagtens gøre det selv, hvis du har det rette udstyr til det. Men det tager tid, for der er meget, der skal skilles ad, og du skal være 100% sikker på, du kan gøre det korrekt.

Billig reparation af koblingen

Hvis du spørger forskellige mekanikere om, hvad det koster at skifte kobling, får du meget forskellige svar. Den erfarne mekaniker, der har prøvet det mange gange, kan gøre det hurtigere end lærlingen, der skal til det for anden gang, og har en udlært mekaniker stående ved siden af.

Derfor kan der også være mange penge at spare, da det netop er timeprisen og antallet af planlagte timer der i sidste ende udgør størstedelen af regningen. Selve koblingen koster det, en kobling koster, minus nogle procenter, afhængig af mekanikerens reservedelsaftale.

Få tilbud på ny kobling

Sammenlign og vælg det bedste

Når du får tilbud fra Autobutler, kan du sammenligne de modtagne tilbud, og se hvor meget hver enkelt værksted regner med, at det koster.

Du vælger herefter det bedste tilbud, som kan være ud fra pris, afstand til værksted, eller hvor godt opgaven er beskrevet. Vi forsøger at give dig overblik, så du kan føle dig tryg ved værkstedsbesøget.

Få tilbud på reparation af kobling

Få tilbud og sammenlign priser på koblingsarbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.