Priser og prismatch

Sådan sikrer vi dig faste lave priser

Vi har PRISMATCH

Autobutler formidler online tilbud på service og bilreparationer fra uafhængige værksteder.

Vores mission er at sikre bilejere gennemsigtighed, høj kvalitet og lave priser, når bilen skal på værksted. Du får skriftlige tilbud fra kvalitetsværksteder og sparer i gennemsnit 20-40 procent, når du sammenligner tilbud på autobutler.dk. De enkelte værksteder bestemmer selv deres timepris og rabatter på bl.a. reservedele. Alle værkstederne er klar over, at deres tilbud er i en åben priskonkurrence - hvilket er med til at holde priserne lave.

For at give dig lavest mulige priser, tilbyder vi en ekstra sikkerhed med vores prismatch. Finder du et billigere skriftligt tilbud end det billigste tilbud, du har fået på autobutler.dk, så matcher vi prisen.

Så enkelt er det!

Detaljerede betingelser for anvendelse af prismatch

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte vores support.

Autobutler support
[email protected]
Telefon 77 343 221

Derfor sparer du i gennemsnit 20-40% på autobutler.dk

Når du sparer penge på en markedsplads som autobutler.dk, skyldes det særligt:

1. Den åbne konkurrence mellem værkstederne
De tilmeldte værksteder er i åben konkurrence for at få dig som kunde. De enkelte værksteder kan ikke se priser eller tilbud fra konkurrerende værksteder, men de er klar over, at du kan sammenligne deres online tilbud med andre værksteders priser.

2. Geografiske prisforskelle
Der er forskellige udgifter til fx husleje, men også lønforskelle mellem byer, områder og regioner i Danmark. Det kan du udnytte, når du søger på tværs af byer og områder.

3. Værksteder har valgt at skrue ned for prisen
Du kan finde værksteder, som er nystartede, mangler kunder, eller som ønsker ekstra vækst, og derfor vælger at give særlige rabatter i en periode.

Fakta bag tallene

Din gennemsnitlige besparelse på 20-40%
- der er FAKTA bag tallene!

Vi indsamler og analyserer dagligt værkstedstilbud fra ca. 250 tilmeldte værksteder på autobutler.dk. På baggrund af data fra over en million aktuelle værkstedstilbud, som løbende valideres, beregner vi den gennemsnitlige besparelse, vores brugere opnår på de konkrete reparationer.

Vi har sammenlignet den billigste og dyreste pris på hver enkelt opgave oprettet de seneste 12 måneder og beregner gennemsnittet baseret på besparelsen i samtlige tilbud. Den gennemsnitlige besparelse på 20-40% befinder sig i et 95%-konfidensinterval og er en vejledende indikator for den konkrete besparelse, du vil opnå, ved at bruge autobutler.dk (afhængig af din biltype, opgave, og hvor i landet, du får tilbud fra).

Da alle tilbud formidles skriftligt via autobutler.dk med specificerede priser, kan du til enhver tid se, hvor meget du sparer mellem det dyreste og billigste tilbud, før du vælger et tilbud. Se for eksempel prisen på en tandremsopgave, oprettet i 2021.

Tandremskifte på en Citroen C1 (2016)
Dyreste tilbud: 8.529 kr. -> Billigste tilbud: 5.977 kr.
Samlet besparelse: 2.552 kr.
Besparelse i procent: 30%

Tandrem - spar 30%

Tilbud sendt til en bilejer i marts 2021

Hvilke faktorer styrer prisen på dine tilbud?

Timeprisen
Det er oftest timeprisen, der giver de største muligheder for besparelser. Vi har set eksempler på værksteder, der tager langt over 1.000 kr. i timen - men hos Autobutler slipper du typisk med det halve eller mindre, fordi mange værksteder har lavere online timepriser. Værkstedernes timepriser hos autobutler.dk ligger typisk mellem 350-700 kr afhængig af hvor i landet, du ønsker dit arbejde udført. Hvis du er villig til at køre lidt længere, kan du opnå besparelser på helt op til 50% alene på timeprisen.

Tidsforbrug
Bilproducenterne har defineret vejledende reparationstider, som definerer hvor lang tid en given reparation bør tage for de enkelte opgavetyper. Det er detaljerede vejledninger, som afhænger af bilmærke, model, årgang og den givne reparation, som værkstederne benytter som grundlag for beregning af tilbud. De enkelte mekanikere kan have ekspertise i bestemte biler og reparationer, som gør det muligt at udføre arbejdet hurtigere og derved mulighed for at du kan spare penge.

Reservedelsprisen
Værksteder på autobutler.dk er forpligtet til minimum at anvende reservedele som er OEM-godkendte. Det er reservedele, der i kvalitet svarer til de originale reservedele og med samme garantier. Værkstederne har forskellige indkøbspriser hos leverandørerne af reservedele, og flere værksteder vælger at sende rabatten på reservedelene videre, så det samlede tilbud bliver billigere.

Særtilbud og kampagner
Ud over de faste rabatter på timepris og reservedele, kan værkstederne have særtilbud i en kortere periode. Det kan både være aktuelle tilbud eller fastpriskampagner, som gør din samlede pris lavere. Autobutler viser den samlede pris med alle rabatter på timepris og reservedele inkluderet i dit tilbud, og vi skilter med særrabatter eller kampagnetilbud, så du har størst mulig gennemsigtighed i prisen. Hvis du får tilbud som led i kampagner, hvor værkstederne tilbyder ensartede faste lave kampagnepriser på udvalgte bilreparationer, er der ikke en besparelse mellem de enkelte tilbud.

Spørgsmål og svar

Kan jeg være sikker på besparelsen?
Den faktiske besparelse på din opgave fremgår tydeligt af din tilbudsoversigt, hvor du før du bestiller tid på et værksted, kan se alle detaljer, priser og indhold i de enkelte tilbud.

De gennemsnitlige besparelser på 20-40% er målt som forskellen mellem det billigste og det dyreste tilbud. Da der er tale om aggregerede tal for hver reparationstype, vil du kunne opleve enkelte reparationstyper, hvor besparelsen er større (eller mindre). Vi har valgt ikke at inddrage priser fra eksempelvis mærkeværksteder og andre værksteder, som ikke formidler tilbud via autobutler.dk - selv om det ville kunne give et endnu større prisspænd og synliggøre hvor store rabatter, du opnår ved at bruge en markedsplads som autobutler.dk.

Hvorfor sammenligner I ikke priser med alle værksteder i Danmark?
Store dele af værkstedsbranchen har valgt slet ikke at fremlægge deres priser online eller på skrift, og er ikke nødvendigvis interesserede i at arbejde for større gennemsigtighed. I vores interne prisundersøgelser, hvor vi sammenligner de billigste tilbud på autobutler.dk med tilbud fra udvalgte mærkeværksteder, ser vi dog, at der kan være store prisforskelle.

Hos autobutler.dk ønsker vi gennemsigtige priser og opfordrer landets værksteder til at gøre som os: Læg priserne frit frem, vis timepriserne, og vis i detaljer hvad en værkstedsreparation koster, før bilejeren møder op på værkstedet.

Alle værksteder, der lever op til vores høje kvalitetskrav, er til enhver tid velkomne på autobutler.dk hvis de vil skabe transparens om deres priser.

Er priserne hos autobutler.dk altid billigst?
Autobutler.dk er en markedsplads som sikrer skriftlige og faste aftaler. Alle online tilbud hos autobutler.dk er specificerede, så du ved præcist, hvor meget du skal betale, og hvad prisen dækker, inden du afleverer bilen på værksted. Værkstedet må ikke pludselig forlange mere, end den aftalte pris og mekanikerne skal følge vores kvalitetskrav.

Vi kan ikke garantere, at du ikke i enkelte tilfælde kan finde et billigere tilbud hos et andet værksted. Vores prismatch er din garanti for at såfremt du ikke finder det billigste tilbud på autobutler.dk, så matcher vi prisen.

Få tilbud nær dig

Vi har 257 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prismatch på alle opgaver
Prismatch på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere