Priser og prismatch

Sådan sikrer Autobutler dig besparelser

Vi har PRISMATCH
Autobutler formidler online tilbud på service og bilreparationer fra uafhængige værksteder.

Vores mission er at sikre bilejere lave priser, gennemsigtighed, høj kvalitet og service, når bilen skal på værksted. Du får skriftlige tilbud fra Autobutler-godkendte værksteder og sparer typisk op til 40 procent, når du sammenligner tilbud på autobutler.dk.

Værkstederne bestemmer selv prisen for deres individuelle ydelser og er klar over, at deres priser og tilbud er i åben konkurrence med andre værksteder på autobutler.dk - hvilket giver værkstederne incitament til at holde priserne lave.

Vi giver dig en ekstra sikkerhed med Autobutler prismatch. Finder du et billigere skriftligt tilbud end det billigste tilbud, du har fået på autobutler.dk, så matcher vi prisen.

Så enkelt er det!

Anvendelse af prismatch:
Se de detaljerede betingelser

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores support.

Autobutler support
[email protected]
Telefon 77 343 221

Derfor kan du typisk spare op til 40% ved at sammenligne tilbud på autobutler.dk

1. Den åbne konkurrence mellem værkstederne
De tilmeldte værksteder på autobutler.dk er i åben konkurrence for at få dig som kunde. De enkelte værksteder kan ikke se priser eller tilbud fra konkurrerende værksteder, men de er klar over, at du nemt kan sammenligne online tilbud fra forskellige værksteder på autobutler.dk.

2. Geografiske forskelle
Der er forskellige udgifter til fx husleje, men også lønforskelle mellem byer, områder og regioner i Danmark. Det kan du udnytte, når du søger på tværs af byer og områder. Jo bredere geografisk område du søger i, desto større er dine muligheder for besparelser.

3. Værksteder har valgt at skrue ned for prisen
Du kan finde værksteder, som er nystartede, mangler kunder eller som ønsker ekstra omsætning og derfor vælger at give rabatter på deres ydelser.

Fakta bag tallene

For at få tilbud og se din konkrete besparelse skal du oprette en opgave på autobutler.dk, hvor du bl.a. angiver din bil, din opgave og hvor stort et geografisk område, du ønsker at få tilbud fra.

Da alle tilbud formidles skriftligt via autobutler.dk, viser vi til enhver tid, hvor meget du sparer mellem det dyreste og billigste tilbud før du vælger dit foretrukne tilbud og bestiller tid.

  • De oplyste priser og besparelser er baseret på værksteders egne, individuelle priser, fra værksteder tilmeldt autobutler.dk, der tilbyder den pågældende ydelse.
  • De oplyste priser og besparelser er baseret på en gennemsnitlig beregning af tilbud på den pågældende ydelse, inden for en radius på 50 km, på opgaver med minimum 4 tilbud over en 12-måneders periode.
  • Den gennemsnitlige besparelse er beregnet som forskellen mellem det billigste og dyreste tilbud, for hver opgave på den pågældende ydelse.
  • Den gennemsnitlige pris er beregnet på alle tilbud indhentet på opgaver på den pågældende ydelse. Din individuelle pris og besparelse kan variere afhængig af bilmærke, model, årgang og hvor i landet, du ønsker at få opgaven udført.

Hvilke faktorer styrer prisen på dine tilbud?

Timeprisen
Timeprisen hos værkstederne kan have stor betydning for den besparelse, du kan opnå, da arbejdslønnen ofte udgør en betragtelig andel af den samlede værkstedsregning afhængig af hvilket arbejde, du skal have udført.

Tidsforbrug
Bilproducenterne har defineret vejledende retningslinjer for det tidsforbrug, værkstedet skal anvende på en given reparation. Det er detaljerede vejledninger, som afhængig af bilmærke, model, årgang og den givne reparation er grundlaget for beregningen af tilbud. Værkstederne på Autobutler.dk kan dog frit vælge at fastsætte et højere eller lave tidsforbrug på alle eller specifikke opgaver, og det kan føre til yderligere besparelser for dig.

Reservedele
Værksteder på Autobutler er forpligtet til som minimum at anvende reservedele i OEM-godkendt kvalitet. Det er reservedele, der i kvalitet, pasform, holdbarhed og materialestyrke svarer til de originale reservedele og med minimum samme garantier. Værkstederne har forskellige indkøbspriser hos leverandørerne af reservedele og mange værksteder yder derfor rabat på visse eller alle reservedele, så dit samlede tilbud bliver billigere.

Særtilbud og kampagner
Ud over værkstedernes timepriser, reservedelspriser og individuelle rabatter, kan værkstederne på Autobutler have særtilbud eller kampagner i en kortere periode, som gør din samlede pris lavere.

Spørgsmål og svar

Da der er tale om gennemsnitstal for hver reparationstype på tværs af bilmærker, modeller og årgange, som er baseret på værkstedernes individuelle priser, vil du kunne opleve større eller mindre besparelser. Den faktiske besparelse på din opgave fremgår tydeligt af din tilbudsoversigt, hvor du, før du bestiller tid på et værksted, kan se alle detaljer, priser og indhold i de enkelte tilbud.
Store dele af værkstedsbranchen har valgt slet ikke at fremlægge deres priser online eller på skrift og er ikke nødvendigvis interesserede i at arbejde for større gennemsigtighed. Vi inddrager derfor ikke priser fra værksteder, som ikke formidler tilbud via autobutler.dk - selv om det muligvis ville kunne give et endnu større prisspænd og synliggøre hvor store rabatter, du opnår ved at bruge en markedsplads som autobutler.dk. Hos Autobutler ønsker vi gennemsigtige priser og opfordrer alle landets værksteder til at gøre som os: Læg priserne frit frem og vis i detaljer hvad en værkstedsreparation koster, før bilejeren møder op på værkstedet.
Autobutler er en markedsplads, som sikrer skriftlige aftaler og tilbud. Alle online tilbud hos autobutler.dk er specificerede, så du ved præcist, hvor meget du skal betale og hvad prisen inkluderer, inden du afleverer bilen på værkstedet. Værkstedet må ikke forlange mere end den aftalte pris og mekanikerne skal følge vores kvalitetskrav. Vi kan dog ikke garantere, at du ikke kan finde et billigere tilbud hos et andet værksted. Vores prismatch er din sikkerhed for, at såfremt du finder et billigere skriftligt tilbud, end det billigste du har fået via autobutler.dk, så matcher vi prisen.
Autobutler er en markedsplads som sikrer skriftlige og faste aftaler. Det er en kæmpe fordel for dig at alle online tilbud hos Autobutler er specificerede, så du ved præcist, hvor meget du skal betale, og hvad prisen dækker, inden du afleverer bilen på værksted. Værkstedet må ikke pludselig forlange mere, end den aftalte pris og mekanikerne skal leve op til vores kvalitetskrav.

Få tilbud nær dig

Vi har 263 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud
3 års garanti på din bilreparation
Ekstra sikkerhed

Din garanti for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prismatch på alle opgaver
Prismatch

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere