Priser og prismatch

Sådan sikrer Autobutler dig besparelser

Vi har PRISMATCH
Autobutler formidler online tilbud på service og bilreparationer fra uafhængige værksteder, der er tilmeldt og godkendt til at byde på opgaver via autobutler.dk.

Vores mission er at sikre bilejere lave priser, gennemsigtighed, høj kvalitet og service, når bilen skal på værksted. Du får skriftlige tilbud fra Autobutler-godkendte værksteder og kan se din besparelse, når du sammenligner tilbud på autobutler.dk.

Værkstederne bestemmer selv prisen for deres individuelle ydelser og er klar over, at deres priser og tilbud er i åben konkurrence med andre værksteder på autobutler.dk - hvilket giver værkstederne incitament til at holde priserne lave.

Du får en ekstra sikkerhed med Autobutler prismatch. Finder du et billigere skriftligt tilbud end det billigste tilbud, du har fået på autobutler.dk, så matcher vi prisen.

Så enkelt er det!

Anvendelse af prismatch:
Se de detaljerede betingelser

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores support.

Autobutler support
[email protected]
Telefon 77 343 221

Derfor sparer du penge ved at sammenligne tilbud på autobutler.dk

1. Den åbne konkurrence mellem værkstederne
De tilmeldte værksteder på autobutler.dk er i åben konkurrence for at få dig som kunde. De enkelte værksteder kan ikke se priser eller tilbud fra konkurrerende værksteder, men de er klar over, at du nemt kan sammenligne online tilbud fra forskellige værksteder på autobutler.dk.

2. Geografiske forskelle
Der er forskellige udgifter til fx husleje, men også lønforskelle mellem byer, områder og regioner i Danmark. Det kan du udnytte, når du søger på tværs af byer og områder. Jo bredere geografisk område du søger i, desto større er dine muligheder for besparelser.

3. Værksteder har valgt at skrue ned for prisen
Du kan finde værksteder, som er nystartede, mangler kunder eller som ønsker ekstra omsætning og derfor vælger at give rabatter på deres ydelser.

Autobutler sikrer at tilbudsbeskrivelserne fra værkstederne er fuldt sammenlignelige og baseret på vejledende reparationstider samt korrekte reservedele. Værkstederne angiver selv deres individuelle timepriser (samt eventuel rabat på denne) samt en eventuel rabat på reservedele. Væksteder vælger også, om værkstedet ønsker at tilbyde en lånebil og en pris per dag for udlån af denne.

Fakta bag tallene
  • Når Autobutler annoncerer med priser og besparelser, er de annoncerede priser og besparelser baseret på værksteder tilmeldt Autobutler og deres egne, individuelle priser på samtlige opgaver og tilbud inden for den radius, hvorfra tilbud er indhentet. Priser inkluderer moms og andre eventuelle afgifter.
  • Din individuelle pris og besparelse kan variere afhængig af bilmærke, model, årgang og hvor i landet, du ønsker at få opgaven udført.
  • Alle priser og besparelser opdateres en gang i kvartalet per den 1. jan., 1. apr., 1. jul. og 1 okt. på opgaver, der har fået mindst fire tilbud.
  • For at se den maksimalt mulige besparelse på en given opgave, skal “Hele landet” vælges i tilbudsoversigten.
  • De oplyste priser og besparelser er baseret på værksteder tilmeldt Autobutler og deres egne, individuelle priser på samtlige opgaver og tilbud inden for den radius, hvorfra tilbud er indhentet.
  • "Fra-til priser" er den billigste og dyreste tilgængelige pris/tilbud opnået på den samme opgavetype.
  • "Besparelser" er beregnet som forskellen mellem den billigste og dyreste pris/tilbud opnået på den samme opgavetype.
  • "Gennemsnitspriser/-besparelser" er et gennemsnit af alle priser/tilbud opnået på den samme opgavetype.

Hvilke faktorer styrer prisen på dine tilbud?

Tidsforbrug
Bilproducenterne har defineret vejledende retningslinjer for det tidsforbrug, værkstedet skal anvende på en given reparation på de enkelte bilmærker, modeller og årgange. I det omfang, der findes tilgængelige vejledende retningslinjer, vil disse være grundlaget for beregningen af tilbud for så vidt angår tidsforbrug (og inkluderede reservedele). Du vil dog kunne opleve, at der er tilbud som ikke kan beregnes ud fra bilproducenternes vejledninger - og hvor værksteder derfor kan have forskellig tidsforbrug på opgaven.

Timeprisen
Timeprisen hos værkstederne kan have stor betydning for den besparelse, du kan opnå, da arbejdslønnen ofte udgør en betragtelig andel af den samlede værkstedsregning afhængig af hvilket arbejde, du skal have udført. Det er værkstederne selv, der angiver deres egene individuelle timepriser + en eventuel rabat på denne. Du kan derfor opleve betydelige forskelle i prisen, især hvis opgaven kræver et stort timeforbrug.

Rabat på reservedele
Værksteder på Autobutler er forpligtet til som minimum at anvende reservedele i OEM-godkendt kvalitet. Det er reservedele, der i kvalitet, pasform, holdbarhed og materialestyrke svarer til de originale reservedele og med minimum samme garantier. Værkstederne har forskellige indkøbspriser hos leverandørerne af reservedele og kan derfor give en ekstra rabat på reservedele via autobutler.dk. Selv om der indgår de samme reservedele i tilbud fra forskellige værksteder vil du opleve at prisen på disse er forskellig hos de forskellige værksteder.

Særtilbud og kampagner
Ud over værkstedernes timepriser, reservedelspriser og individuelle rabatter, kan værkstederne på Autobutler have særtilbud eller kampagner i en kortere periode, som gør din samlede pris lavere - lige som der kan være sammensatte produkpakker, hvor værkstederne på forhånd har sat en samlet pris for opgaven.

Spørgsmål og svar

Kan jeg være sikker på besparelsen?

Hvorfor sammenligner I ikke priser med alle værksteder i Danmark?

Er priserne hos autobutler.dk altid billigst?

Hvorfor skal jeg bestille værksted via Autobutler?

Få tilbud nær dig

Vi har 275 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.