For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Om Autobutler.dk

Hvordan virker det?

Autobutler.dk er en online markedsplads, hvor du som bilejer nemt og enkelt kan få tilbud på udført reparation og serviceeftersyn af din bil hos udvalgte værksteder.

Autobutler.dk er vejen til at spare penge på dit næste værkstedsbesøg uanset hvilken opgave, du skal have udført på din bil. Autobutler.dk giver dig adgang til den nødvendige gennemsigtighed, tryghed og viden i de modtagne tilbud og viser dig vejen til et godt bilværksted og tilbud nær dig.

Få tilbud på reparation, service og andre værkstedsopgaver
På autobutler.dk kan du nemt og enkelt få tilbud på reparation og serviceeftersyn af din bil. Alle værkstedesopgaver er velkomne og udføres af vores tilmeldte værksteder. Når du har beskrevet det ønskede arbejde, vil du inden for få dage, modtage tilbud fra flere af portalens tilmeldte kvalitetsværksteder i dit nærområde.

Du definerer selv de kriterier som afgør, hvor mange værksteder, som kan byde ind på din opgave og dermed også antallet af tilbud, du vil modtage. Det betyder, at den afstand du er villig til at køre, hvornår arbejdet skal udføres, hvilken type opgave, det drejer sig om og frem for alt, hvor hurtigt arbejdet skal laves, afgør hvor mange værksteder som kan byde ind på din opgave og dermed også hvor mange tilbud, du kan regne med at få.

Sammenlign og vælg blandt de modtagne tilbud
Når du har modtaget dine tilbud, kan du sammenligne dem ud fra flere parametre som pris, kvalitet af reservedele, garantiforhold på reservedele og arbejdet, afstand til værkstedet samt ratings og brugeranmeldeser fra bilejere, som har brugt netop dette værksted via autobutler.dk. Det skaber enorm tryghed, giver dig sikkerheden for at både pris og kvalitet hænger sammen, men også fleksibilitet i forhold til hvilket værksted, du ønsker at gøre brug af.

Autobutler.dk’s Reparationsaftale
Autobutler.dk har med udgangspunkt i FDM’s Reparationsaftale opstillet en række vilkår, som alle værksteder på autobutler.dk skal efterleve. Det er din tryghed for en god værkstedsoplevelse og lige så vigtigt en fair værkstedsregning. Du kan se Autobutler.dk’s Reparationsaftale her – Reparationsaftale på autobutler.dk

Priser
Oprettelse af en profil som bilejer på autobutler.dk er gratis. Det samme gælder indhentning af tilbud. Ønsker du at gøre brug af et af de tilbud, som du har modtaget fra et værksted, koster det 39 kr. Servicegebyret pålægges kun tilbud over 500 kr. Servicegebyret hjælper os til at holde autobutler.dk kørende, så vi fortsat kan tilbyde dig 2 års garanti på udført arbejde og reservedele, mekanikerbemandet kundeservice, sikring af høje kvalitetskrav blandt vores værkstedsnetværk, bl.a. via samarbejde med FDM – alt sammen elementer, der sikrer dig en god oplevelse, når du skal på værksted. Servicegebyret opkræves, når du betaler din faktura hos værkstedet efter udført arbejde.

Værkstedsvalg og overblik
Autobutler.dk giver dig overblik blandt de danske autoværksteder, hvor du foruden at finde frem til et værksted nær dig, kan fordybde dig via værkstedets profil og læse værkstedets profilbeskrivelse, kompetencer og services og mere faktuelle områder som beliggenhed, åbningstider, kontaktinformationer m.m.

For at give dig den bedste indsigt og tryghed i dit værkstedsvalg er ratings og kommentarer fra tidligere kunder præsenteret på alle værksteder på autobutler.dk. Sammen med de modtagne tilbud via autobutler.dk giver det dig det bedste udgangspunkt for at træffe et trygt værkstedsvalg og vejen til en fair værkstedsregning.

Vi vil gøre dit billiv enklere og billigere
Med en bilprofil på autobutler.dk er du godt i gang med at gøre dit billiv enklere og billigere!

På autobutler.dk kan du oprette en bilprofil, som giver dig adgang til store besparelser på drift og vedligehold af din bil næste gang, du skal på værksted. Men autobutler.dk kan tilbyde dig meget andet.

Med en bilprofil kan autobutler.dk hjælpe dig med at spare penge på din bils forsikring, autohjælp, syn og attester, men også holde dig opdateret med indkaldelser via mail, næste gang din bil skal til syn eller service. Herudover kan du med fordel samle dine værkstedsregninger, synsrapporter, bilattester m.m. på din bilprofil, så de er samlet ét sted – det giver overblik og besparelser i din biløkonomi.


Indhent det bedste tilbud allerede i dag Start her