For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Om Autobutler

Om Autobutler

Autobutler er en online markedsplads

hvor du som bilejer nemt og enkelt kan få tilbud på reparation og serviceeftersyn af din bil hos kvalitetsgodkendte værksteder.

Autobutler er vejen til at spare penge på dit næste værkstedsbesøg uanset hvilken opgave, du skal have udført på din bil. Vi giver gennemsigtighed, tryghed og viden og viser dig vejen til et godt bilværksted og tilbud nær dig.

Få tilbud på reparation, service og andre værkstedsopgaver

På Autobutler kan du nemt og enkelt få tilbud på reparation og serviceeftersyn af din bil. Alle værkstedsopgaver er velkomne og udføres af kvalitetsgodkendte værksteder.

Når du har beskrevet det ønskede arbejde, vil du inden for få dage få tilbud fra værksteder i dit nærområde.

Sammenlign og vælg blandt de modtagne tilbud

Når du har fået dine tilbud, kan du sammenligne ud fra flere parametre som pris, kvalitet af reservedele, garantiforhold på reservedele og arbejdet, afstand til værkstedet samt bedømmelser fra andre bilejere.

Det skaber tryghed og giver dig sikkerhed for at både pris og kvalitet hænger sammen, men også fleksibilitet i forhold til hvilket værksted, du ønsker at gøre brug af.

Autobutler Kvalitetskrav

Autobutler har med udgangspunkt i FDM’s Reparationsaftale en række krav, som alle værksteder på autobutler.dk skal leve op til.

Det er din tryghed for en god værkstedsoplevelse og lige så vigtigt en fair værkstedsregning.

Du kan se Autobutler Reparationsaftale her

Priser

Oprettelse af en profil som bilejer på Autobutler er gratis. Værkstederne betaler en kommission og et servicegebyr på de enkelte jobs. Servicegebyret pålægges kun opgaver over 500 kr.

Servicegebyret hjælper med at holde autobutler.dk kørende, så vi fortsat kan tilbyde dig 2 års garanti på udført arbejde og reservedele, mekanikerbemandet kundeservice, sikring af høje kvalitetskrav blandt vores værkstedsnetværk, bl.a. via samarbejde med FDM - alt sammen elementer, der sikrer dig en god oplevelse, når du skal på værksted.

Værkstedsvalg og overblik

Autobutler giver dig overblik blandt kvalitetsgodkendte danske bilværksteder, hvor du foruden at finde frem til en mekaniker nær dig, kan fordybde dig via værkstedets profil og læse profilbeskrivelse, kompetencer og services og mere faktuelle områder som beliggenhed, åbningstider, kontaktinformationer m.m.

For at give dig indsigt og tryghed i dit værkstedsvalg viser vi bedømmelser og kommentarer fra tidligere kunder på alle værksteder på Autobutler.

Sammen med de modtagne tilbud via Autobutler giver det dig det bedste udgangspunkt for at træffe et trygt værkstedsvalg og en fair værkstedsregning.

Vi gør dit billiv enklere og billigere

Med en bilprofil på Autobutler er du godt i gang med at gøre dit liv som bilejer enklere og billigere!

På Autobutler kan du oprette en bilprofil, som giver dig adgang til at spare penge næste gang, du skal på værksted, men autobutler.dk tilbyder dig meget andet.

Med en bilprofil hjælper vi dig med at spare penge på din bils forsikring, autohjælp, syn og attester og holder dig opdateret med indkaldelser via mail, næste gang din bil skal til syn eller service. Herudover kan du med fordel samle dine værkstedsregninger, synsrapporter, bilattester m.m. på din bilprofil, så de er samlet ét sted – det giver overblik og besparelser i din biløkonomi.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 297 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe dig

Få 3 tilbud
2 års garanti på din bilreparation
Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Prisgaranti på alle opgaver
Fundet det billigere? Vi matcher prisen