Om Autobutler

Om autobutler.dk

autobutler.dk er en online markedsplads

hvor du som bilejer nemt og enkelt kan få tilbud på reparation og serviceeftersyn af din bil hos kvalitetsgodkendte værksteder.

autobutler.dk er vejen til at spare penge på dit næste værkstedsbesøg uanset hvilken opgave, du skal have udført på din bil. Vi giver gennemsigtighed, tryghed og viden og viser dig vejen til et godt bilværksted og tilbud nær dig.

Få tilbud på reparation, service og andre værkstedsopgaver

På autobutler.dk kan du nemt og enkelt få tilbud på reparation og serviceeftersyn af din bil. Alle værkstedsopgaver er velkomne og udføres af kvalitetsgodkendte værksteder.

Når du har beskrevet det ønskede arbejde, vil du inden for få dage få tilbud fra værksteder i dit nærområde.

Sammenlign og vælg blandt de modtagne tilbud

Når du har fået dine tilbud, kan du sammenligne dem ud fra flere parametre som pris, tilbuddets indhold, værkstedets profil og beliggenhed samt bedømmelser fra andre bilejere.

Det skaber tryghed og giver dig sikkerhed for at både pris og kvalitet hænger sammen, men også fleksibilitet i forhold til hvilket værksted, du ønsker at gøre brug af.

autobutler.dk Kvalitetskrav

autobutler.dk har med udgangspunkt i FDM’s Reparationsaftale en række krav, som alle værksteder på autobutler.dk skal leve op til.

Det er din tryghed for en god værkstedsoplevelse og lige så vigtigt en fair værkstedsregning.

Du kan se autobutler.dk Reparationsaftale her

Priser

Oprettelsen af en brugerprofil som køretøjsejer er gratis. Såfremt anden aftale indgås i tilknytning til denne aftale, afregnes evt. pris herfor særskilt. Værkstederne opkræves en individuel kommission og/eller en abonnementsafgift direkte hos autobutler.dk.

Ved accept af et tilbud, givet af et værksted i forbindelse med en opgave oprettet på Tjenesten, kan tilbuddet pålægges et servicegebyr. Servicegebyret vil altid fremgå af tilbuddet, herunder i totalprisen, inden dette accepteres. Servicegebyret tilfalder autobutler.dk og opkræves af værkstedet samtidig med fakturering for udført værkstedsarbejde.

Værkstedsvalg og overblik

autobutler.dk giver dig overblik blandt kvalitetsgodkendte danske bilværksteder, hvor du foruden at finde frem til en mekaniker nær dig, kan læse værkstedets profil, kompetencer og services og se beliggenhed, åbningstider, kontaktinformationer m.m.

For at give dig indsigt og tryghed i dit værkstedsvalg viser vi bedømmelser og kommentarer fra tidligere kunder på alle værksteder på autobutler.dk.

Sammen med de modtagne tilbud via autobutler.dk giver det dig det bedste udgangspunkt for at træffe et trygt værkstedsvalg og få en fair værkstedsregning.

Vi gør dit billiv enklere og billigere

Med en bilprofil på autobutler.dk er du godt i gang med at gøre dit liv som bilejer enklere og billigere!

På autobutler.dk kan du oprette en bilprofil, som giver dig adgang til at spare penge næste gang, du skal på værksted, men autobutler.dk tilbyder dig meget andet. Med din bilprofil holder vi dig opdateret med indkaldelser via mail og sms, næste gang din bil skal til syn, service eller andre vigtige opdateringer og indkaldelser. Du kan med fordel samle dine værkstedsregninger, synsrapporter, bilattester m.m. ét sted – det giver overblik og besparelser i din biløkonomi.

DR Pengemagasinet tester autobutler.dk

Få tilbud nær dig

Vi har 260 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere