Om Autobutler

Om autobutler.dk

Autobutler formidler online tilbud på service og bilreparationer fra uafhængige værksteder.

Du kan sammenligne skriftlige tilbud fra kvalitetsværksteder og sparer i gennemsnit 20-40 procent på autobutler.dk

Vores mission er at sikre bilejere gennemsigtighed, høj kvalitet og lave priser, når bilen skal på værksted og vi hjælper dig med at spare penge på dit næste værkstedsbesøg uanset hvilken opgave, du skal have udført på din bil.

Få tilbud på reparation, service og andre værkstedsopgaver
Når du har beskrevet det ønskede arbejde, får du tilbud fra værksteder i dit nærområde eller det område, du har valgt at få tilbud fra. For at kunne få tilbud skal du have en personlig profil hos Autobutler som sikrer, at din bil automatisk får indkaldelser til nødvendige reparationer og service via mail, telefon og sms.

Sammenlign og vælg det bedste tilbud
Når du har fået dine tilbud, kan du sammenligne pris, tilbuddets indhold, værkstedets profil og beliggenhed samt bedømmelser fra andre bilejere.

Autobutler Kvalitetskrav
Autobutler følger FDM Reparationsaftale med en række kvalitetskrav, som alle værksteder på autobutler.dk skal leve op til. Det er din tryghed for en god værkstedsoplevelse og sikrer dig, at både pris og kvalitet hænger sammen.

Læs mere om FDM Reparationsaftale

Priser
- Det er gratis at oprette en brugerprofil på autobutler.dk.
- Værkstederne opkræves en individuel kommission og/eller en abonnementsafgift direkte hos autobutler.dk.
- Tilbud på Autobutler kan pålægges et servicegebyr som du til enhver tid kan se i dit tilbud, herunder i totalprisen. Du betaler direkte til værkstedet efter afsluttet reparation eller service.

Værkstedsvalg og overblik
Autobutler hjælper dig med et overblik over kvalitetsgodkendte danske bilværksteder, hvor du ud over at finde frem til en mekaniker nær dig, kan læse værkstedets profil, kompetencer og services og se beliggenhed, åbningstider, kontaktinformationer m.m.

Vi viser bedømmelser og kommentarer fra tidligere kunder på alle værksteder på autobutler.dk. Sammen med de modtagne tilbud hjælper det dig med et trygt værkstedsvalg og en fair værkstedsregning.

Enklere og billigere bilejerskab
Når du opretter en opgave på autobutler.dk, får du samtidig en personlig profil hos Autobutler. Vi indkalder automatisk din bil til nødvendige reparationer og service via mail, telefon og sms. Afhængig af din bil kontakter vi dig 6-12 gange årligt.

Vi giver dig også adgang til at samle dine værkstedsregninger, synsrapporter, bilattester m.m. ét sted – det giver overblik og besparelser i din biløkonomi.

DR Pengemagasinet tester autobutler.dk

Få tilbud nær dig

Vi har 251 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få tilbud
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere