For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Find værksteder nær dig

Danmarks bedste autoværksteder

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Trustpilot
God 8.6 / 11176 anmeldelser

Find dit lokale autoværksted her

Når bilen skal repareres, finder du nemt et autoværksted i nærheden, som du kan bestille opgaven hos. Du får yderligere to ekstra tilbud, så du har 3 tilbud, du kan sammenligne og vælge imellem. Du vælger det bedste, og bestemmer selv om det skal være prisen, tilbuddet eller andre brugeres anbefalinger der skal give dig den tryghed der gør at du vælger netop det autoværksted. På autobutler.dk får du også muligheden for at vælge det område der passer dig bedst. Det kan være det er nemmere at få bilen lavet i nærheden af dit arbejde, i stedet for hjemme, så skriver du bare det.

550.569 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!