Skal din Mg på værksted?

Sammenlign priser på reparationer og service til din Mg

4.5 (64)
  • Få tilbud fra 205 uafhængige værksteder
  • Spar op til 70%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du bruge Autobutler når din Mg skal på værksted
Mg
  • Du sparer op til 70%* når du reparerer eller servicerer din Mg gennem Autobutler
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud
  • Alle værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Vi giver dig tryghed med vores 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder til din Mg

Så meget sparer bilejere på Mg reparationer og service

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*
Aircondition 671 kr. / 50%
Anhængertræk 1.712 kr. / 19%
Dæk, hjul & hjulskifte 1.006 kr. / 53%
Serviceeftersyn 1.020 kr. / 22%
Tandrem & taktkæde 1.469 kr. / 22%

Sammenlign pris på reparation og service af din Mg

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.913)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (152)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 933 kr.*
4.5 (33.676)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.020)
Spar i gennemsnit 52%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Bedømmelser af Mg Service eller Reparationer

Magneti Marelli - Checkstar værksted Frederikssund (Bilhuset-engmark A/S)
6 dage
Rigtig god service. Behagelig modtagelse og hurtig udførelse af arbejdet. Jeg kommer igen en ande...
Martin R.
MG EHS Plug-in Hybrid (2021)
Au2 Eksperten - Carspot
cirka en måned
Fin, venlig og effektiv service :-)
Majbrit H.
MG EHS Plug-in Hybrid (2021)
Suså Auto - AutoPlus
3 måneder
Super god service og godt arbejde👍
Heidi M.
MG EHS Plug-in Hybrid (2021)
MG

MG er en britisk bilproducent grundlagt i 1924 i Oxford. Virksomheden blev grundlagt af Cecil Kimber og William Morris som Morris Garages, som senere blev til MG. Virksomheden hed oprindeligt Morris Garages og begyndte at producere biler i begyndelsen af ​​det 20. århundrede.
Den første MG, der så dagens lys blev udgivet i 1924. I 1930'erne blev MG Cars et af Storbritanniens mest succesrige mærker og eksporterede mange af deres modeller til lande rundt omkring i verden.
Efterfølgende blev MG populær med sine sporty cabriolet. Bilmærket er i dag kendt som MG eller MG Cars. MG har produceret biler i over 90 år, hvilket gør det til et af de ældste bilmærker i verden.

MG og konkurrencen

Siden oprettelsen har MG længe været involveret i motorløb. I begyndelsen af ​​1930'erne blev en række køretøjer produceret og markedsført til racerkørere for at repræsentere mærket gennem forskellige begivenheder og mesterskaber. MG har deltaget i flere hastighedsrekorder både før og efter 2. verdenskrig.
I anden halvdel af 1950'erne deltog MG's i motorsport. Det bliver nødvendigt at vente til begyndelsen af ​​2000'erne for at se MG igen i motorsporten. Mærket besluttede at genoplive sin sportsånd og deltog igen i 24 Hours of Le Mans med MG X-Power EX251. Efterfølgende vil mærket blive tilmeldt det britiske sedanmesterskab (British Touring Car Championship). Motiveret af gode resultater havde MG også planer om at deltage i det prestigefyldte German Touring Car Championship (DTM) for sæsonen 2004.

Indtog Europa

Efter at være blevet købt af Nanjing Automobile (en af ​​de ældste kinesiske bilproducenter) og fusioneret med SAIC i 2007, genoptog mærket sin produktion i Kina. Det var i 2015, at den sidste fabrik, der stadig var i drift på britisk jord, lukkede. Dette har især gjort det muligt at øge mærkets produktionskapacitet. Siden overtagelsen har MG ønsket at sætte sit præg på elbilmarkedet. Det er grunden til, at mærket nu har 75 % af elektriske og plug-in hybridbiler i sit sortiment. Vil det lykkes MG at vende tilbage til toppen af ​​den europæiske scene?