For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Serviceeftersyn og bileftersyn

  • Spar 20-40% på værkstedet
  • Du modtager tilbud inden for 24 timer
  • Kun kontrollerede kvalitetsværksteder
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Sådan virker det

Få tilbud på bilreparation inden for 24 timer
1

Få 3 tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på din bil og få 3 tilbud.
Vælg et reparationstilbud og bestil tid
2

Vælg tilbud og bestil tid

Sammenlign pris, afstand, bedømmelser.
Kør til nærmeste FDM godkendte værksted
3

Kør på værksted

Få din bil repareret uden overraskelser.

Derfor skal du booke service gennem Autobutler

Når du booker et serviceeftersyn gennem Autobutler, sparer du ikke kun 20-40%, du får også din bil serviceret af en kvalificeret mekaniker, der følger producentens forskrifter og giver dig et stempel i servicebogen.

Med Autobutler får du desuden 3 års garanti på både udført arbejde og reservedele, og alle de værksteder, vi samarbejder med, er bedømt af vores kunder.

På den måde sikrer vi en høj kvalitet i arbejdet og konkurrencedygtige priser.

Et stempel i servicebogen er din garanti for, at det foreskrevne arbejde er blevet udført, hvilket sikrer bilen en længere levetid, højere sikkerhed og en generelt bedre køreoplevelse.

Du beholder også garantien på din bil, så den er mere værd, når du en dag skal sælge den.

Hvordan foregår et serviceeftersyn, og hvad er inkluderet?

Et serviceeftersyn er en grundig kontrol af bilen, så du får en sikkerhed for, at bilen er driftssikker.

Mekanikerne gennemgår alle de vitale dele af bilen, og de kontrollerer, smører og justerer hængsler, filtre og ventiler og sørger generelt for, at du trygt kan køre i din bil det næste lange stykke tid.

De fleste bilejere er godt opmærksomme på, at regelmæssige serviceeftersyn af bilen både øger værdien og levetiden for din bil – men de færreste er klar over, at der kan være meget stor prisforskel på at få lavet et serviceeftersyn.

En stor del af prisen på et eftersyn udgøres af værkstedets timepris, og når et serviceeftersyn tager lang tid, betyder det derfor en højere pris for dig som kunde. Det er samtidig også derfor, at der kan være stor prisforskel mellem værkstederne.

Hos Autobutler får du tre tilbud på serviceeftersyn i nærheden af dig, og du kan så sammenligne værkstedernes tilbud. Husk, at du som sædvanligt er kvalitetssikret, når du finder dit værksted gennem Autobutler: 3 års garanti på alt værkstedsarbejde, faste lave priser med vores prisgaranti, samt opfyldelse af FDM’s reparationsaftale på værkstederne. Derudover kan du læse anmeldelser af de forskellige værksteder, så du er sikker på at finde det helt rigtige værksted for dig.

Det er også vigtigt at understrege, at når du får lavet et serviceeftersyn i det rigtige tidsinterval og efter bilproducentens forskrifter, så får du et stempel i din servicehåndbog, som er dit bevis på, at garantien på din bil stadig gælder. Hos Autobutler kan du bede om 3 tilbud på serviceeftersynet og spare penge på at sammenligne tilbuddene - men du får stadig et stempel i bogen!

Gode råd om service og eftersyn

Få gode råd om service, serviceintervaller og service eftersyn hos dit værksted. Autobutler har lavet en video, som forklarer alt, hvad du behøver at vide om serviceeftersyn.

Bedøm din mekaniker

Når du har været til service, kan du bagefter bedømme din mekaniker . På den måde er du med til at give andre et tip om, hvem der er bedst. Du bliver kontaktet helt automatisk, og skal blot klikke på linket i mailen, så er du i gang.

Bestil 3 tilbud, og vælg det der passer dig

Nu er du klar til at bestille. Du får 3 tilbud fra lokale værksteder. Du vælger selv, om du vil gå efter prisen eller andre bilejeres bedømmelser. Det kan også være, at det ene værksted giver en bedre beskrivelse af, hvordan de vil servicere din bil. Det er dig, der bestemmer: Bestil 3 tilbud på service nu!

Vedligeholdelsestest hos FDM

Ældre biler har særlige behov. Hvis du ikke kører så tit, eller er usikker på om serviceintervaller stadig passer med din bil, kan du få en vedligeholdelsesattest hos FDM. Så får du et overblik over, hvad der skal laves, inden du kører på værksted.

Se værkstedets tips om serviceeftersyn

Sammenlign priser

Standardelementer i et bileftersyn

• Kontrol og evt. udskiftning af brændstoffilter.
Kontrol af aircondition.
• Udskiftning af pollenfilter og rensning af anlæg.
Justering af motorens ventiler.
• Testkørsel på vej og endelig godkendelse.

Ekstra garanti - kun hos Autobutler
• 3 års garanti på alt værkstedsarbejdet
• Mekanisk rådgivning fra Autobutler

Pris på serviceeftersyn

På Autobutler tror vi på gennemsigtighed og rimelige priser. Derfor kan du se gennemsnitspriser for bilmærker og hvad du kan spare på at sammenligne tilbud.

Bilmærke Gns. pris Fra - til
Audi 2.632 kr. 1.991 kr. - 3.531 kr. Få 3 tilbud
Citroën 2.268 kr. 1.690 kr. - 3.042 kr. Få 3 tilbud
Ford 2.493 kr. 1.914 kr. - 3.195 kr. Få 3 tilbud
Hyundai 2.441 kr. 1.750 kr. - 3.249 kr. Få 3 tilbud
Kia 2.161 kr. 1.510 kr. - 3.034 kr. Få 3 tilbud
Peugeot 2.230 kr. 1.654 kr. - 3.021 kr. Få 3 tilbud
Renault 2.467 kr. 1.927 kr. - 3.163 kr. Få 3 tilbud
Skoda 2.255 kr. 1.673 kr. - 3.027 kr. Få 3 tilbud
Toyota 1.952 kr. 1.487 kr. - 2.597 kr. Få 3 tilbud
Volkswagen 2.144 kr. 1.624 kr. - 2.885 kr. Få 3 tilbud

Priserne er baseret på alle tilbud givet via Autobutler, der dog kan indeholde fejl eller udsving. Opret en opgave, hvis du ønsker et specifikt tilbud til din bil.

Garanti eller ej - og hvad du ellers skal holde øje med

Hvis der stadig er garanti på din bil, er det vigtigt, at værkstedet gennemgår de punkter, der er i servicebogen for at bevare garantien. Hvis der ikke er garanti på din bil, vil vi stadig anbefale, at du overholder serviceintervallerne, da det er din sikkerhed for at fange eventuelle problemer i tide, og fordi det samtidig højner gensalgsværdien.

Husk samtidig at få et stempel i servicebogen, da det højner værdien af bilen, hvis du på et tidspunkt vil sælge den videre. Du kan naturligvis godt både spare penge på serviceeftersynet ved at bede om 3 tilbud gennem Autobutler og samtidig sørge for, at du får det garanti-bevarende stempel i bogen, når du kører fra værkstedet.

Derudover er et godt tip at tjekke, om der fx indgår en lånebil i tilbuddet fra værkstederne. Det kan godt være, at det ikke er relevant for dig med en lånebil, men hvis det er, kan det være en relativt stor ekstraudgift, hvis ikke det er inkluderet i tilbuddet. Hvis du har et krav om lånebil, kan du inde på Autobutler vælge dette aktivt til, og du vil så kun modtage tilbud fra værksteder, som tilbyder dette.

Følger du ikke servicehåndbogen længere, fordi din bils garanti er udløbet, kan du booke en "lettere" service som forlænger bilens levetid.

Bedømmelser af serviceeftersyn

Flinke folk
Grandorf
Volvo XC60 (2012)
Super god og hurtig betjening, kan varmt anbefales 🤗
Anette
Toyota Aygo (2019)
God service og hurtig tidsbestilling, god service med at køre bilen til syn samme dag som eftersy...
Hanne H.
Suzuki Swift (2005)

Fordele med Autobutler

FDM Samarbejde

FDM stikprøvekontrol

Alle værksteder kontrolleres af FDM

Læs mere om FDM stikprøvekontrol

3 års garanti på din bilreparation

3 års garanti på din bilreparation

Med 3 års fuld garanti er du sikret høj kvalitet i både arbejde og reservedele.

Læs mere om 3 års garanti

Autobutler tilbyder prisgaranti

Prisgaranti

Finder du et billigere tilbud, så matcher vi prisen. Så enkelt er det!

Læs mere om Autobutler Prisgaranti

Gratis rådgivning vedr. bilreparation

Gratis rådgivning

Vores in-house mekanikere er klar til at hjælpe dig med rådgivning.

Ring på tlf. 7734 3221

Et serviceeftersyn er med til at forlænge din bils levetid

Godt 1.000 kroner på et almindeligt serviceeftersyn eller over 800 kroner på et banalt olieskift. Der er rigtig mange penge at spare, hvis man gør sig den ulejlighed at få et tilbud fra flere autoværksteder, når bilen skal til service, eller hvis et eller andet skal repareres. Sådan skrev Ekstra Bladet om Autobutler.

Et service forebygger, at din bil pludselig går i stykker pga. slitage.

Hos Autobutler får du 3 tilbud, med muligheden for selv at bestemme, om du vil gå udelukkende efter den billigste pris, eller om du også vil kigge på de brugeranmeldelser, der er til hvert værksted.

Vælg et bilservice hos den mekaniker, som flest stoler på, til den pris du synes er bedst, eller kombiner de oplysninger du får – du bestemmer selv.

Hvad er et serviceeftersyn?

Når bilen skal til et serviceeftersyn, bør du sikre dig at få det udført som beskrevet i servicebogen, så garantien bevares. Værksteder tilknyttet Autobutler forpligter sig til at udføre service af høj kvalitet, og vil altid følge servicebogen, med mindre du selv beder dem om at lave mindre end anbefalet for at spare på værkstedsregningen.

Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt nede fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt vil være et sted mellem 10.000 og 30.000 km. Køres der mindre end det specificerede km-interval, træder et årsinterval i kraft, som er hvert eller hvert andet år.

Serviceeftersyn og garanti

De fleste biler har i dag 3 års garanti på almindelige dele og 7 års rustgaranti. Det kan variere en del, og nogle bilmærker vælger at tilbyde at udvide garantien, når du køber ny bil.

Hvis der stadig er garanti på din bil, er det vigtigt at værkstedet gennemgår de punkter, der er i servicebogen for at bevare garantien. Når du booker serviceeftersyn gennem Autobutler, er du sikker på at mekanikeren følger servicebogens guidelines, så du får et stempel i bogen som bevis på, at garantien bibeholdes - så husk, at det sagtens kan lade sig gøre at spare penge på serviceeftersynet og bevare sin garanti på samme tid.

Bilproducenterne vælger selv, hvilke punkter og tidsinterval der skal benyttes. Det kan variere fra model til model. Ved at bruge en mekaniker fra et kvalitetsværksted sikres, at punkterne bliver gennemgået korrekt. De bruger det rigtige måleudstyr, gode reservedele og påfylder godkendte væsker.

Vi har løbende kvalitetskontrol af vores værksteder, og de skal alle kunne leve op til FDM reparationsaftale.

Efter garantien er udløbet, er der stadig god grund til at overholde serviceintervaller. Dels forebygger det uventede driftsstop, med dyre reparationer. Dels er bilen mere værd, når service er blevet overholdt.

Garantien bibeholdes, selv om du ikke vælger et mærkeværksted. Når blot du kan dokumentere, at serviceintervaller og servicepunkter er overholdt. F.eks. ved at have den udfyldte servicebog.

Mere om bilservice og reparation

Hvad med en lånebil?

Vi er klar over, at det er svært at undvære sin bil. Derfor er der i vores bestilling af tilbud, et punkt hvor du kan vælge, at en lånebil skal være med i tilbuddet. På den måde kan du komme videre, mens din bil er til service.

På nogle værksteder er det en del af deres service, så de har en klar fordel. Hos andre koster det ekstra, men det slipper du for at tænke på, når du vælger at det skal være med i tilbuddet.

Hvor tit skal bilen til serviceeftersyn

Afhængig af hvor gammel din bil er, skal din bil til service efter bestemte kilometerintervaller. Hvis du ikke kører mange kilometer dagligt, kan der være nogle tidsintervaller, der skal overholdes. Typisk vil der være anmodning om serviceeftersyn mindst en gang om året i servicebogen, hvis du ikke kører nok til at ramme kilometerintervallerne.

Du bør altid kontakte værkstedet, hvis du har mistanke om, at der er noget galt. Det kan være mislyde, der ikke plejer at være der, eller hvis bilen opfører sig anderledes, end den plejer.

7 gode råd før du går fra bilen hos mekanikeren

  • Snak om prisen. Selvom tilbuddet er en fast pris, er det altid rart at få det bekræftet.
  • Undersøg betalingsbetingelser, så du ikke bliver overrasket.
  • Aftal hvornår bilen er færdig.
  • Hvis mekanikeren finder andre fejl, skal de ringe. Sørg for at de har dit nummer.
  • Undersøg om forbrugsstoffer (væsker, olie, klude, andet) er med i tilbuddet.
  • Aftal at udskiftede dele udleveres.
  • Aftal at faktura skal gennemgås, når bilen hentes.

Alle bilreparationer

Få 3 tilbud nær dig

Vi har 302 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få 3 tilbud