Få dit kørekort: Alt du behøver at vide om teori- og køreprøver samt kørekort pris

26 januar 2023, 13:08

Skal du i gang med at tag dit kørekort til alm. personbil, generhverve dit kørekort eller er du bare nysgerrig? Vi hjælper dig med at få overblikket over hele processen. De forskellige regelsæt og dykker ned i teoriprøve, køreprøve, fornyelse af kørekort samt hvad det koster at få et kørekort.

Læs hele artiklen - Få dit kørekort: Alt du behøver at vide om teori- og køreprøver samt kørekort pris

Slutseddel: Det skal du være opmærksom på under bilhandlen

09 september 2021, 13:45

En slutseddel er en vigtig del af enhver bilhandel for både køber og sælger, og det kan have store konsekvenser, hvis slutsedlen ikke er i orden.

Derfor får du i dette indlæg et indblik i, hvad en slutseddel er, og hvorfor, den er vigtig. Du bliver også klogere på konsekvenserne ved fejl på slutsedlen samt hvilket ansvar, køber og sælger har i forhold til slutsedlen.

Læs hele artiklen - Slutseddel: Det skal du være opmærksom på under bilhandlen

Helårsdæk eller vinterdæk – hvad skal du vælge?

09 september 2021, 12:50

For de fleste danske bilister er det en selvfølge, at man skifter til vinterdæk om efteråret og til sommerdæk omkring påske. Men kan man slippe for at skulle skifte dæk to gange om året ved at vælge helårsdæk?

I dette indlæg kan du læse alt, du skal vide om helårsdæk. Læs med og bliv klogere på deres kendetegn, fordele og ulemper.

Læs hele artiklen - Helårsdæk eller vinterdæk – hvad skal du vælge?

Bilhandel ny eller brugt bil

Guide til brugt bil

09 september 2021, 09:18

Der kan være mange fordele ved at vælge at investere i en brugt bil frem for en ny. Der er penge at spare på brugtvognsmarkedet, og der er mange unikke brugte biler at vælge imellem. Hvis du overvejer at købe en brugt bil af en privatperson, er der dog nogle forhold, du skal være opmærksom på.

I dette indlæg hjælper vi dig på vej med en guide til køb af brugt bil. Du kan læse om nogle af de mange fordele ved at købe brugt. Du får også en oversigt over, hvad du skal vide, før du afslutter handlen.

Læs hele artiklen - Guide til brugt bil

Kan du reglerne for tilbagelevering af leasingbil?

Disse punkter kan blive dyre, når du afleverer leasingbil retur

08 september 2021, 11:42

Er du opmærksom på, hvordan det foregår, når du skal aflevere din leasingbil retur efter endt leasingperiode? Det er ikke alle, der ved, at man kan ende med en regning for skader, man måske ikke selv har opdaget. Læs mere om leasing, bagatelgrænser og gode råd til, hvad du kan gøre for at undgå at stå med en stor regning.

Læs hele artiklen - Disse punkter kan blive dyre, når du afleverer leasingbil retur

Læs mere

Få tilbud nær dig

Vi har 249 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.