Hvornår er det tid til at skifte tandrem?

Alt om tandremmen – hvad, hvornår, hvordan og hvorfor

17 februar 2023, 14:48

Tandremmen lever måske et lidt stille liv, sammenlignet med bilens mange andre dele. Den er skjult af sin beskyttende kappe, og du mærker først, at noget er galt, når den knækker. Men så er det for sent, og derfor er der sat nogle kilometergrænser på de forskellige bilmodeller, så du ved, hvornår tandremmen skal skiftes.

Læs hele artiklen - Alt om tandremmen – hvad, hvornår, hvordan og hvorfor

Ti måder at se din gearkasse skal på værksted

10 tegn på at det er gearkassen eller koblingen den er gal med

17 februar 2023, 11:15

Ved du, hvilke tegn du skal være opmærksom på, når det kommer til din bils gearkasse og kobling? At køre med en gearkasse eller kobling, der er i stykker, kan direkte påvirke din og andres sikkerhed, men også ende med at give dig en langt større værkstedsregning, end hvis du fik den repareret med det samme.

Læs hele artiklen - 10 tegn på at det er gearkassen eller koblingen den er gal med

Få dit kørekort: Alt du behøver at vide om teori- og køreprøver samt kørekort pris

26 januar 2023, 13:08

Skal du i gang med at tag dit kørekort til alm. personbil, generhverve dit kørekort eller er du bare nysgerrig? Vi hjælper dig med at få overblikket over hele processen. De forskellige regelsæt og dykker ned i teoriprøve, køreprøve, fornyelse af kørekort samt hvad det koster at få et kørekort.

Læs hele artiklen - Få dit kørekort: Alt du behøver at vide om teori- og køreprøver samt kørekort pris

Slutseddel: Det skal du være opmærksom på under bilhandlen

09 september 2021, 13:45

En slutseddel er en vigtig del af enhver bilhandel for både køber og sælger, og det kan have store konsekvenser, hvis slutsedlen ikke er i orden.

Derfor får du i dette indlæg et indblik i, hvad en slutseddel er, og hvorfor, den er vigtig. Du bliver også klogere på konsekvenserne ved fejl på slutsedlen samt hvilket ansvar, køber og sælger har i forhold til slutsedlen.

Læs hele artiklen - Slutseddel: Det skal du være opmærksom på under bilhandlen

Helårsdæk eller vinterdæk – hvad skal du vælge?

09 september 2021, 12:50

For de fleste danske bilister er det en selvfølge, at man skifter til vinterdæk om efteråret og til sommerdæk omkring påske. Men kan man slippe for at skulle skifte dæk to gange om året ved at vælge helårsdæk?

I dette indlæg kan du læse alt, du skal vide om helårsdæk. Læs med og bliv klogere på deres kendetegn, fordele og ulemper.

Læs hele artiklen - Helårsdæk eller vinterdæk – hvad skal du vælge?

Læs mere

Få tilbud nær dig

Vi har 231 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.