For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Værkstedskæder er populære blandt bilejerne

Værkstedskæder er populære blandt bilejerne

Danske bilejere har mulighed for at give værksteder karakterer, når de har fået udført en opgave gennem værkstedsportalen autobutler.dk. Værkstedskæderne klarer sig rigtig godt.

20.000 danske bilejere har valgt at bedømme det arbejde, de har fået udført gennem værkstedsportalen autobutler.dk, og de store kæder viser sig at klare sig rigtig godt. På en skala fra 1 til 5 har ingen af de store kæder, hvis værksteder har opnået minimum 100 bedømmelser, fået en gennemsnitskarakter under 4,4.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Kæderne får generelt rigtig gode værkstedsbedømmelser med på vejen, og de gode karakterer viser, at der er hård konkurrence om at levere kvalitet. Kunderne går nemlig i høj grad efter kvalitet, geografisk nærhed og god dialog, ikke kun en god pris«, siger Christian Legêne, partner og adm. direktør i værkstedsportalen autobutler.dk.

Mekonomen topper et tæt felt

Bedst af alle kæder klarer Mekonomen Autoteknik sig med en gennemsnitsbedømmelse på 4,56. Der er dog ikke den store forskel på top 10 listen, da forskellen på nr. 1 og nr. 10 blot er på 0,08 point.

»De store udsving ses mere fra værksted til værksted end fra kæde til kæde. Vi tager det ret ensartede resultat mellem kæderne som et udtryk for, at der er hård konkurrence om at levere kvalitet«, tilføjer Christian Legêne.

Top 10 værkstedskæder

Top 10 værkstedskæder* på en skala fra 1 til 5 ifølge brugerne af autobutler.dk:


Mekonomen Autoteknik: 4,56
BilXtra: 4,56
Euromaster: 4,55
Din Bilpartner: 4,55
Super Dæk Service (SDS): 4.,52
FIRST STOP: 4,52
AutoMester: 4,50
AutoPlus: 4,49
AutoPartner: 4,48
Hella Service Partner: 4,48

*Der er kun medtaget værkstedskæder som har fået minimum 100 brugeranmeldelser

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvordan virker værkstedsbedømmelserne?

Når en bilejer har fået løst en opgave der er formidlet gennem autobutler.dk, får kunden en opfordring til at bedømme værkstedet. Det sker, mens de har værkstedsbesøget i klar erindring. Alle bedømmelser er med andre ord tilknyttet et stykke faktisk udført arbejde. 93.244 bilejere har siden portalens fødsel i august 2010 kunnet bedømme værkstederne, og gennemsnittet fra de knap 19.000 bilejere, der har gjort det, er for værkstedskæderne 4,49 ud af 5 mulige point. Ingen værkstedskæder har fået en gennemsnitlig bedømmelse under 4,4.


Få tre tilbud på reparation af din bil

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer