For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Har du brug for for mere plads i bilen til sommer?

jydekrog

Hvis du skal på camping i sommerferien, eller bare ud og køre langt, står du sikkert også over for problemet med om der nu er nok plads i bagagerummet til det hele.

Det kan være noget af en opgave, og nogle gange er den hurtige løsning ikke den bedste. Det giver irritation og forlænget transporttid, hvis du skal flytte baggage ud og ind af bilen, for at finde det du lige skal bruge på en resteplads.

Hvis du allerede nu har en ide om at du kommer til at stå og mangle plads, er det ikke noget problem hvis du har en Jydekrog. Vi har her samlet nogle ideer til hvordan det kan løses.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Køb en trailer

Hvis du tit har brug for at transportere store mængder udstyr, er det nemmeste at købe en trailer, der nemt kan spændes efter bilen. Det kræver selvfølgelig at du har et anhængertræk, men hvis du ikke har, kan det nemt eftermonteres. Dog skal du være opmærksom på at de fleste mikrobiler ikke kan have en trailer spændt efter, men kun en bagageboks på krogen.

Med en trailer kan du opbevare al bagage og udstyr nemt og bekvemt, uden du behøver belemre nogle passagerer med det der ikke kan være i bagagerummet.

Hvis du er sporty og har udstyr der kan blive mudret eller vådt, kan du med en trailer også holde tingene adskilt, så det pæne tøj ikke bliver snavset. Det gælder også camping udstyr der har stået ude hele ferien og er blevet snavset.

jydekrog


Køb en tagboks

Hvis du synes det er lidt i overkanten at købe en trailer, måske også fordi du ikke har anhængertræk, så kan du anskaffe dig en tagboks i stedet for. Hvis du har en mikrobil, kan du også sagtens få en passende størrelse tagboks.

Der kan ikke være lige så meget i tagboksen som i traileren, men du har stadig de samme fordele ved at kunne holde snavset udstyr fra det pæne tøj. Samtidig må du køre hurtigere med en tagboks end med en trailer. De fleste tagbokse kan klare 130 km/t, mens du med trailer kun må køre 80, eller 100 hvis den er godkendt til det, og kun på de tyske motorveje.

En tagboks giver også en mere fleksibel kørsel, når du ikke skal tænke over, at du skal huske du har en trailer bagpå, som kan give lidt udfordringer i skarpe sving og når du skal bakke, eller holde i en almindelig parkeringsbås.

Tagbokse kan fås i forskellige farver og udformninger, der passer netop til dig og din bil.

jydekrog

Bagagenet

Hvis du ikke har helt så meget udstyr der skal med, så du synes det er nødvendigt med hverken en trailer eller tagboks, kan du bruge et bagagenet i stedet for. På den måde undgår du at ting og sager skal ligge ved fødderne hos passagererne, med de gener det medfører.

Du kan spænde et bagagenet op mellem de håndtag der er i loftet. Om det så kun er i den ene side, eller det spændes på tværs mellem de to passager døre, afhænger af hvor meget udstyr du har behov for at opbevare på den måde.

Bagagenettet er en udmærket løsning til de lidt lettere nødvendige ting du skal have med.

Organisatorisk opbevaring

Hvis du blot mangler plads til børnenes legesager og spil, uden du skal stoppe bilen, og ind i bagagerummet hver gang de skal bruge noget, kan du købe nogle sko holdere. De giver en praktisk løsning til at hænge en bag på hvert forsæde. På den måde undgår du også at de skubber dig i ryggen, hver gang de skal ned i sæde lommen der er bag på forsædet.

En skoholder har flere lommer, så du kan organisere at have rum til bøger og tegnemateriale, rum til spil og film, samt rum til guf og vand. Og når du kommer frem, kan de pilles af, så bilen er præsentabel på hele ferien, og der ikke ligger ting og flyder på gulvet og under sædet under ferien.

Her er et eksempel fra Ikea til 49,- kr (2015). Den er lidt lang, men den nederste, eller de to nederste, kan klippes af, og så er det ikke så slemt:

Skoholder eller Jydekrog? Det afhænger af hvor meget ekstraudstyr du skal have med.

Kilde: Ikea

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

3 tilbud og sammenlign priser på anhængertræk

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil