Har du brug for for mere plads i bilen til sommer?

Skrevet af Autobutler.dk d. 21. maj 2015, 11.47

jydekrog

Hvis du skal på camping i sommerferien, eller bare ud og køre langt, står du sikkert også over for problemet med om der nu er nok plads i bagagerummet til det hele.

Det kan være noget af en opgave, og nogle gange er den hurtige løsning ikke den bedste. Det giver irritation og forlænget transporttid, hvis du skal flytte baggage ud og ind af bilen, for at finde det du lige skal bruge på en resteplads.

Hvis du allerede nu har en ide om at du kommer til at stå og mangle plads, er det ikke noget problem hvis du har en Jydekrog. Vi har her samlet nogle ideer til hvordan det kan løses.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Køb en trailer

Hvis du tit har brug for at transportere store mængder udstyr, er det nemmeste at købe en trailer, der nemt kan spændes efter bilen. Det kræver selvfølgelig at du har et anhængertræk, men hvis du ikke har, kan det nemt eftermonteres. Dog skal du være opmærksom på at de fleste mikrobiler ikke kan have en trailer spændt efter, men kun en bagageboks på krogen.

Med en trailer kan du opbevare al bagage og udstyr nemt og bekvemt, uden du behøver belemre nogle passagerer med det der ikke kan være i bagagerummet.

Hvis du er sporty og har udstyr der kan blive mudret eller vådt, kan du med en trailer også holde tingene adskilt, så det pæne tøj ikke bliver snavset. Det gælder også camping udstyr der har stået ude hele ferien og er blevet snavset.

jydekrog


Køb en tagboks

Hvis du synes det er lidt i overkanten at købe en trailer, måske også fordi du ikke har anhængertræk, så kan du anskaffe dig en tagboks i stedet for. Hvis du har en mikrobil, kan du også sagtens få en passende størrelse tagboks.

Der kan ikke være lige så meget i tagboksen som i traileren, men du har stadig de samme fordele ved at kunne holde snavset udstyr fra det pæne tøj. Samtidig må du køre hurtigere med en tagboks end med en trailer. De fleste tagbokse kan klare 130 km/t, mens du med trailer kun må køre 80, eller 100 hvis den er godkendt til det, og kun på de tyske motorveje.

En tagboks giver også en mere fleksibel kørsel, når du ikke skal tænke over, at du skal huske du har en trailer bagpå, som kan give lidt udfordringer i skarpe sving og når du skal bakke, eller holde i en almindelig parkeringsbås.

Tagbokse kan fås i forskellige farver og udformninger, der passer netop til dig og din bil.

jydekrog

Bagagenet

Hvis du ikke har helt så meget udstyr der skal med, så du synes det er nødvendigt med hverken en trailer eller tagboks, kan du bruge et bagagenet i stedet for. På den måde undgår du at ting og sager skal ligge ved fødderne hos passagererne, med de gener det medfører.

Du kan spænde et bagagenet op mellem de håndtag der er i loftet. Om det så kun er i den ene side, eller det spændes på tværs mellem de to passager døre, afhænger af hvor meget udstyr du har behov for at opbevare på den måde.

Bagagenettet er en udmærket løsning til de lidt lettere nødvendige ting du skal have med.

Organisatorisk opbevaring

Hvis du blot mangler plads til børnenes legesager og spil, uden du skal stoppe bilen, og ind i bagagerummet hver gang de skal bruge noget, kan du købe nogle sko holdere. De giver en praktisk løsning til at hænge en bag på hvert forsæde. På den måde undgår du også at de skubber dig i ryggen, hver gang de skal ned i sæde lommen der er bag på forsædet.

En skoholder har flere lommer, så du kan organisere at have rum til bøger og tegnemateriale, rum til spil og film, samt rum til guf og vand. Og når du kommer frem, kan de pilles af, så bilen er præsentabel på hele ferien, og der ikke ligger ting og flyder på gulvet og under sædet under ferien.

Her er et eksempel fra Ikea til 49,- kr (2015). Den er lidt lang, men den nederste, eller de to nederste, kan klippes af, og så er det ikke så slemt:

Skoholder eller Jydekrog? Det afhænger af hvor meget ekstraudstyr du skal have med.

Kilde: Ikea

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen


Alt om anhængertræk og jydekrog

Billigt anhængertræk

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu