For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

5 ting du skal gøre før kør-selv ferien til udlandet

Reparation af bil

Nu er det endelig snart sommer, så nu er det tid til at planlægge turen gennem Europa, så ruten er klar.

Her er 5 ting du skal have med på din tjekliste, inden du tager afsted:

International vejhjælp

Hvis din rejse tager dig udenlands, skal du være sikker på at din vejhjælp også gælder der hvor du skal hen.

Med lidt held, vil du ikke have nogen problemer, mens du er væk, men uden international dækning, kan du ende med at skulle bruge en mindre formue, hvis du har brug for vejhjælp, mens væk.

Når du har kontrolleret vilkårene i din vejhjælpspakke, så sørg for at du pakke alle de dokumenter du kan komme ud for at skulle vise på din tur. Det ville være ærgerligt at betale for en tjeneste som du ikke kan bruge, fordi du lod papirerne blive hjemme.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Få udført service

Hvis bilen bryder sammen på turen, kan det være noget af en katastrofe. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge om der er større reparationer der bør udføres inden. Ved et bilservice vil driftsikkerheden øges, når bilen er kontrolleret for ikke at have nogle ting der umiddelbart ser ud til at skulle skiftes snart. Det er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at det ikke kan ske. Du kan jo også selv være årsag til nedbrud, eller andre kan påkøre din bil ved et uheld.

Reparation af bil


Pak bilen med omtanke - kun det nødvendige

Jo tungere bilen er, jo mere koster det i brændstof. Hvis du sørger for kun at medtage det mest nødvendige, vil der være mange penge at spare.

Fx er det spild at medtage ting du nemt kan købe billigt på destinationen. Ofte vil nogle have medbragt toiletpapir, særlige madvarer, og alt muligt andet, som i første omgang virker fornuftigt, men du skal på ferie, og opleve noget andet, så det vil være fornuftigt at ankomme tomhændet og opleve destinationens atmosfære uden danske vaner.

En ren bil gør dig glad

I kommer til at tilbringe mange timer i bilen, så sørg for at den er ren, og hold den ren under hele turen. Det er en god ide at have nogle affaldsposer med, og sørge for at smide dem ud løbende for at holde indeklimaet frisk. Tag evt. en luftfrisker med, det kan redde en indelukket luft i en snæver vending, hvis det ikke er muligt at holde pause og få udluftet bilen.

Reparation af bil


Medbring nødudstyr

Du ved aldrig med sikkerhed hvad der kommer til at ske. Derfor kan det være en god ide at have noget nødudstyr med. Et tæppe, et par flasker vand og nogle kiks. Så kan du havne i en kø sent om aftenen, og stadig overleve uden at fryse eller dø af sult.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen


Mere om bilservice og reparation

3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på altid at få den bedste pris.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil