5 ting du skal gøre før kør-selv ferien til udlandet

Skrevet af Autobutler.dk d. 22. maj 2015, 11.53

Reparation af bil

Nu er det endelig snart sommer, så nu er det tid til at planlægge turen gennem Europa, så ruten er klar.

Her er 5 ting du skal have med på din tjekliste, inden du tager afsted:

International vejhjælp

Hvis din rejse tager dig udenlands, skal du være sikker på at din vejhjælp også gælder der hvor du skal hen.

Med lidt held, vil du ikke have nogen problemer, mens du er væk, men uden international dækning, kan du ende med at skulle bruge en mindre formue, hvis du har brug for vejhjælp, mens væk.

Når du har kontrolleret vilkårene i din vejhjælpspakke, så sørg for at du pakke alle de dokumenter du kan komme ud for at skulle vise på din tur. Det ville være ærgerligt at betale for en tjeneste som du ikke kan bruge, fordi du lod papirerne blive hjemme.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Få udført service

Hvis bilen bryder sammen på turen, kan det være noget af en katastrofe. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge om der er større reparationer der bør udføres inden. Ved et bilservice vil driftsikkerheden øges, når bilen er kontrolleret for ikke at have nogle ting der umiddelbart ser ud til at skulle skiftes snart. Det er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at det ikke kan ske. Du kan jo også selv være årsag til nedbrud, eller andre kan påkøre din bil ved et uheld.

Reparation af bil


Pak bilen med omtanke - kun det nødvendige

Jo tungere bilen er, jo mere koster det i brændstof. Hvis du sørger for kun at medtage det mest nødvendige, vil der være mange penge at spare.

Fx er det spild at medtage ting du nemt kan købe billigt på destinationen. Ofte vil nogle have medbragt toiletpapir, særlige madvarer, og alt muligt andet, som i første omgang virker fornuftigt, men du skal på ferie, og opleve noget andet, så det vil være fornuftigt at ankomme tomhændet og opleve destinationens atmosfære uden danske vaner.

En ren bil gør dig glad

I kommer til at tilbringe mange timer i bilen, så sørg for at den er ren, og hold den ren under hele turen. Det er en god ide at have nogle affaldsposer med, og sørge for at smide dem ud løbende for at holde indeklimaet frisk. Tag evt. en luftfrisker med, det kan redde en indelukket luft i en snæver vending, hvis det ikke er muligt at holde pause og få udluftet bilen.

Reparation af bil


Medbring nødudstyr

Du ved aldrig med sikkerhed hvad der kommer til at ske. Derfor kan det være en god ide at have noget nødudstyr med. Et tæppe, et par flasker vand og nogle kiks. Så kan du havne i en kø sent om aftenen, og stadig overleve uden at fryse eller dø af sult.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen


Mere om bilservice og reparation

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Suzuki Splash – 2009
Hurtig reaktion og bestilling af reservedele. To mand på jobbet. Så dagen efter at bilsynet havde...
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu