Bilferie skal planlægges

5 ting du skal gøre før kør-selv ferien til udlandet

Nu er det endelig snart sommer, så nu er det tid til at planlægge turen gennem Europa, så ruten er klar.

Her er 5 ting, du skal have med på din tjekliste, inden du tager afsted:

International vejhjælp

Hvis din rejse tager dig udenlands, skal du være sikker på, at din vejhjælp også gælder der, hvor du skal hen.

Med lidt held vil du ikke have nogen problemer, mens du er væk, men uden international dækning kan du ende med at skulle bruge en mindre formue, hvis du har brug for vejhjælp, mens væk.

Når du har kontrolleret vilkårene i din vejhjælpspakke, så sørg for, at du pakker alle de dokumenter, du kan komme ud for at skulle vise på din tur. Det ville være ærgerligt at betale for en tjeneste, som du ikke kan bruge, fordi du lod papirerne blive hjemme.

Få udført service

Hvis bilen bryder sammen på turen, kan det være noget af en katastrofe. Derfor er det en rigtig god ide at undersøge, om der er større reparationer, der bør udføres inden. Ved et bilservice vil driftsikkerheden øges, når bilen er kontrolleret for ikke at have nogle ting, der umiddelbart ser ud til at skulle skiftes snart. Det er selvfølgelig ikke nogen garanti for, at det ikke kan ske. Du kan jo også selv være årsag til nedbrud, eller andre kan påkøre din bil ved et uheld.

Reparation af bil

Få tilbud på serviceeftersyn

Pak bilen med omtanke - kun det nødvendige

Jo tungere bilen er, jo mere koster det i brændstof. Hvis du sørger for kun at medtage det mest nødvendige, vil der være mange penge at spare.

Fx er det spild at medtage ting, du nemt kan købe billigt på destinationen. Ofte vil nogle have medbragt toiletpapir, særlige madvarer og alt muligt andet, som i første omgang virker fornuftigt, men du skal på ferie og opleve noget andet, så det vil være fornuftigt at ankomme tomhændet og opleve destinationens atmosfære uden danske vaner.

En ren bil gør dig glad

I kommer til at tilbringe mange timer i bilen, så sørg for, at den er ren og hold den ren under hele turen. Det er en god ide at have nogle affaldsposer med og sørge for at smide dem ud løbende for at holde indeklimaet frisk. Tag evt. en luftfrisker med, det kan redde en indelukket luft i en snæver vending, hvis det ikke er muligt at holde pause og få udluftet bilen.

Reparation af bil

Medbring nødudstyr

Du ved aldrig med sikkerhed, hvad der kommer til at ske. Derfor kan det være en god ide at have noget nødudstyr med. Et tæppe, et par flasker vand og nogle kiks. Så kan du havne i en kø sent om aftenen og stadig overleve uden at fryse eller dø af sult.

Få tilbud på reparation

Mere om bilservice og reparation

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.