For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Gør lange køreture mere behagelige

Autoservice

Om sommeren er det perfekt at køre på lange ture, for at opleve noget andet end den kedelige, grå og triste hverdag.

Ofte bliver de hyggelige køreture dog alt for lange, så ungerne på bagsædet begynder at diskutere eller slås, og gør turen til et mararidt i stedet for en fornøjelse.

Hvis du er forudseende, kan du selv sørge for at turen blive en god oplevelse, og her får du nogle tips til en bedre oplevelse for både børn og voksne.

Kop holdere

Det er vigtigt at du ikke bliver dehydreret i løbet af de varme sommerdage, og hvis du ikke har lyst til at holde lange pauser, vil du sikkert gerne have passagererne tilbage i bilen, inden de er færdige med deres våde varer. Det er ikke alle biler der har en kopholder til alle passagerer, men så kan du bruge en gummisko, med fyld i snuden. Det er en udmærket ekstra kopholder. Den skal helst være i en taske eller andet der kan stabilisere den, så den ikke vælter.

Hvis du slet ikke har nogle kopholdere, kan du tage en muffin bageform i en taske, til at holde kopperne i.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Opbevaring

Når du skal på tur, er det fristende at tage alt muligt med, for at gøre turen underholdende og hyggelig. Desværre resulterer det ofte i, at bilen bliver rodet, og der flyder alt muligt på gulvet, fordi der ikke lige var et sted at gøre af det.

ed alle de ting der skal med, bliver der mindre plads, med risiko for at dem der sidder bagerst komme til at skubbe til ryggen på dem der sidder foran, hvilket er voldsomt generende.

Du kan hænge et net i håndtaget der sidder i taget, eller spænde en snor på tværs mellem håndtagene (i taget) hvor der kan hænges ting på, evt. poser som tingene kan være i. Det er ikke kønt, men det virker.

Du kan også anskaffe nogle skoholdere, som nævnt i vores blogindlæg "Mere plads i bilen".

Luftfriskere

Når først et par stykker har været sammen i en lukket bil adskillige timer, kan der komme til at være en rimelig ubehagelig duft i kabinen. Det kan helt klart anbefales at finde nogle wc luftfriskere, som alle kan holde ud at lugte til. Det kan give en forbedring af atmosfæren på lange ture.

Ud over at vi selv kan komme til et dufte daggammel efter en del timer, er det også en god ide at holde styr på affaldet. Sørg for at have rigeligt med små affaldsposer med, og luk dem til, så duften ikke damper ud i kabinen. Sørg for at smide affaldet ud hver gang I holder ind på en resteplads eller tankstation.

Bilservice og serviceeftersyn


Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Solafskærmning

Hvis du er en af dem der skal tage tjansen med at køre i nogle perioder, er det vigtigt du kan hvile i fred, evt. få sovet. Der er ikke noget mere generende end at sidde og få solen lige i hovedet, mens man prøver på at få en lur eller slappe af.

Du kan købe solafskærmninger i mange forskellige former og afskygninger, men hvis du skal være helt fri for solen, kan du enten tage en kraftig klud eller et stykke pap, og sætte det fast i vinduet. I skal være to om det, hvor den ene holder, mens den anden lukker vinduet.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer