Gør lange køreture mere behagelige

Skrevet af Autobutler.dk d. 22. maj 2015, 22.20

Autoservice

Om sommeren er det perfekt at køre på lange ture, for at opleve noget andet end den kedelige, grå og triste hverdag.

Ofte bliver de hyggelige køreture dog alt for lange, så ungerne på bagsædet begynder at diskutere eller slås, og gør turen til et mararidt i stedet for en fornøjelse.

Hvis du er forudseende, kan du selv sørge for at turen blive en god oplevelse, og her får du nogle tips til en bedre oplevelse for både børn og voksne.

Kop holdere

Det er vigtigt at du ikke bliver dehydreret i løbet af de varme sommerdage, og hvis du ikke har lyst til at holde lange pauser, vil du sikkert gerne have passagererne tilbage i bilen, inden de er færdige med deres våde varer. Det er ikke alle biler der har en kopholder til alle passagerer, men så kan du bruge en gummisko, med fyld i snuden. Det er en udmærket ekstra kopholder. Den skal helst være i en taske eller andet der kan stabilisere den, så den ikke vælter.

Hvis du slet ikke har nogle kopholdere, kan du tage en muffin bageform i en taske, til at holde kopperne i.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Opbevaring

Når du skal på tur, er det fristende at tage alt muligt med, for at gøre turen underholdende og hyggelig. Desværre resulterer det ofte i, at bilen bliver rodet, og der flyder alt muligt på gulvet, fordi der ikke lige var et sted at gøre af det.

ed alle de ting der skal med, bliver der mindre plads, med risiko for at dem der sidder bagerst komme til at skubbe til ryggen på dem der sidder foran, hvilket er voldsomt generende.

Du kan hænge et net i håndtaget der sidder i taget, eller spænde en snor på tværs mellem håndtagene (i taget) hvor der kan hænges ting på, evt. poser som tingene kan være i. Det er ikke kønt, men det virker.

Du kan også anskaffe nogle skoholdere, som nævnt i vores blogindlæg "Mere plads i bilen".

Luftfriskere

Når først et par stykker har været sammen i en lukket bil adskillige timer, kan der komme til at være en rimelig ubehagelig duft i kabinen. Det kan helt klart anbefales at finde nogle wc luftfriskere, som alle kan holde ud at lugte til. Det kan give en forbedring af atmosfæren på lange ture.

Ud over at vi selv kan komme til et dufte daggammel efter en del timer, er det også en god ide at holde styr på affaldet. Sørg for at have rigeligt med små affaldsposer med, og luk dem til, så duften ikke damper ud i kabinen. Sørg for at smide affaldet ud hver gang I holder ind på en resteplads eller tankstation.

Bilservice og serviceeftersyn


Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Solafskærmning

Hvis du er en af dem der skal tage tjansen med at køre i nogle perioder, er det vigtigt du kan hvile i fred, evt. få sovet. Der er ikke noget mere generende end at sidde og få solen lige i hovedet, mens man prøver på at få en lur eller slappe af.

Du kan købe solafskærmninger i mange forskellige former og afskygninger, men hvis du skal være helt fri for solen, kan du enten tage en kraftig klud eller et stykke pap, og sætte det fast i vinduet. I skal være to om det, hvor den ene holder, mens den anden lukker vinduet.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu