For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Tag hunden sikkert med på bilturen

Autoservice

De fleste læsser hunden ind på bagsædet, eller i bagagerummet til køreturen, men der findes adskillige sikre måder at transportere din hund på som du bør overveje.

I andre lande, fx Tyskland, er det lovpligtigt at hunden som minimum er spændt fast, så den ikke er løs i kabinen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hundesikkerhedssele

Antallet af seler til hunde, der kan spændes fast som en almindelig sikkerhedssele er steget de seneste år. De kan købes i de fleste forretninger med dyretilbehør, og gør hundens rejse i bilen meget sikrere.

Selerne til hunde findes i mange forskellige prisklasser, hvor det er de færreste der har været testet lige så meget som sikkerhedsseler til mennesker, så du skal også bruge din sunde fornuft, og vurdere hvilken sele der vil være bedst til din hund.

Hundeselen fæstnes i den normale sikkerhedsseles holder, og kan nemt løsnes, så du slipper for at hunden hopper ud af bilen før du vil ha’ det, og samtidig kan du nemt få hunden hurtigt ud hvis det er ønsket.

Autoservice


Hundebur til bil

Til de mellemstore og små hunde kan selen være udemærket, men til større og store hunde er der så meget vægt der kastes rundt i bilen hvis det går galt, så derfor vil det være bedre med et bur. Kan du have buret i bagagerummet vil du have en nem måde at transportere hunden på, der også er sikker. Det gør det nemmere at få hunden ud og ind i bilen, der er bedre styr på den, samtidig med at den har bedre plads end når den er sat fast med selen. Du slipper også for hundehår inde i selve kabinen.

Du får typisk hundebure i to forskellige udgaver. Enten et permanent bur, eller et løst du nemt kan fjerne igen.

Det permanente bur monteres fast i bilen. Det er den sikre model som anbefales til større hunde. En stor hund i et løst bur, kan stadig rutsje rundt i bilen, medmindre der virkelig er fyldt godt op omkring buret.

Det løse bur er at foretrække til mindre hunde, hvor du har brug for pladsen til andre ting, når du ikke skal have hunden med.

Der er flere forskellige muligheder, så derfor bør du lave lidt research inden du beslutter dig for, hvilken model bur du skal have.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Andre gode råd til bilturen

Tips til din sommerferie

Tips til efterår, vinter og forår

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11789 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer