Tag hunden sikkert med på bilturen

Skrevet af Autobutler.dk d. 3. juni 2015, 15.20

Autoservice

De fleste læsser hunden ind på bagsædet, eller i bagagerummet til køreturen, men der findes adskillige sikre måder at transportere din hund på som du bør overveje.

I andre lande, fx Tyskland, er det lovpligtigt at hunden som minimum er spændt fast, så den ikke er løs i kabinen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Hundesikkerhedssele

Antallet af seler til hunde, der kan spændes fast som en almindelig sikkerhedssele er steget de seneste år. De kan købes i de fleste forretninger med dyretilbehør, og gør hundens rejse i bilen meget sikrere.

Selerne til hunde findes i mange forskellige prisklasser, hvor det er de færreste der har været testet lige så meget som sikkerhedsseler til mennesker, så du skal også bruge din sunde fornuft, og vurdere hvilken sele der vil være bedst til din hund.

Hundeselen fæstnes i den normale sikkerhedsseles holder, og kan nemt løsnes, så du slipper for at hunden hopper ud af bilen før du vil ha’ det, og samtidig kan du nemt få hunden hurtigt ud hvis det er ønsket.

Autoservice


Hundebur til bil

Til de mellemstore og små hunde kan selen være udemærket, men til større og store hunde er der så meget vægt der kastes rundt i bilen hvis det går galt, så derfor vil det være bedre med et bur. Kan du have buret i bagagerummet vil du have en nem måde at transportere hunden på, der også er sikker. Det gør det nemmere at få hunden ud og ind i bilen, der er bedre styr på den, samtidig med at den har bedre plads end når den er sat fast med selen. Du slipper også for hundehår inde i selve kabinen.

Du får typisk hundebure i to forskellige udgaver. Enten et permanent bur, eller et løst du nemt kan fjerne igen.

Det permanente bur monteres fast i bilen. Det er den sikre model som anbefales til større hunde. En stor hund i et løst bur, kan stadig rutsje rundt i bilen, medmindre der virkelig er fyldt godt op omkring buret.

Det løse bur er at foretrække til mindre hunde, hvor du har brug for pladsen til andre ting, når du ikke skal have hunden med.

Der er flere forskellige muligheder, så derfor bør du lave lidt research inden du beslutter dig for, hvilken model bur du skal have.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen


Andre gode råd til bilturen

Tips til din sommerferie

Tips til efterår, vinter og forår

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Opret en opgave nu