For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere
Serviceeftersyn inden ferien

11.000 danske bilister får nedbrud på ferien

Her er der kun tale om en punktering, men ofte oplever danske bilister deciderede bilnedbrud på ferien.

500.000 danskere rejser sydpå på bilferie om sommeren, og hvis du er en af dem, ville det være smart at få gennemgået din bil fra a-z på et af Autobutlers 830 værksteder.

11.000 danskere oplevede i 2012 at deres bil brød sammen bare i juli og august ifølge tal fra Falck, SOS Dansk Autohjælp og SOS International.

At din bil bryder sammen kan blive meget dyrbart, fordi det både kan ende med at koste mange penge og tid på reparationen, og fordi du bliver nødt til at tage en overnatning på et hotel med hele familien. Oven i det kan det være meget frustrerende og stressende at stå i det fremmede og prøve at forklare, hvad der er sket med din bil på et fremmed sprog.

Vil du ikke ende som de 11.000 bilister i 2012, kan Autobutler kun anbefale et ferietjek af bilen, inden I tager på bilferie sydpå. Det kan spare dig for en masse penge og besvær, hvis den utætte køler, de slidte tændrør, det døende batteri, den udslidte motorolie eller de møre dæk bliver repareret eller udskiftet inden ferieturen.

Tallene fra SOS International og Dansk Autohjælp viser, at over 90 procent af nødopkaldene fra udlandet skyldes mekaniske nedbrud. Motorstop er den hyppigste opkaldsårsag og er baggrunden for 25 procent af opkaldene. Ifølge den tyske bilistorganisation er elektriske fejl også meget hyppigt forekommende, når ADACs gule vejhjælpsbiler standser for at hjælpe en bilist på motorvejen eller landevejen i Tyskland.

Antal uheldsopkald fra udlandet:

  • SOS International og SOS Dansk Autohjælp: Ca. 9.600 opkald fra udlandet i juli og august i forbindelse med uheld, motorsammenbrud m.v. Årligt cirka 16.000 udenlandske opkald.

  • Falck: 1.407 bilskadeopkald i juli og august, heraf 990 opkald alene i juli. Årligt 5.862 udenlandske opkald.

Få 3 tilbud på kontrol af og udbedring af elektriske fejl

Få 3 tilbud på nye sommerdæk

Få 3 tilbud på et totalt serviceeftersyn inden ferien

Flere gode råd om dine bilture?

Få 3 tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • Få 3 tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar 20-40 %
  • 2 års fuld garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
God 8.6 / 11817 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer