Gennemsnitspriser for bremseskift og bremseopgaver

Skrevet af Autobutler.dk d. 18. april 2016, 15.10

Pris på bremsetjek, bremseskifte eller bremsereparation

Spar penge på værkstedet for et bremsetjek, et bremseskifte eller en bremsereparation. Du kan hurtigt og nemt sikre dig den bedste pris på din bremseopgave, idet du sender din opgave i udbud på vores værkstedsportal.

Pris på bremseskift

Autobutler har nu undersøgt, hvad gennemsnitspriserne er for bremsereparationer for forskellige bilmærker. Undersøgelsen er baseret på mere end 4.750 konkrete bremsereparationer, der er blevet lavet i 2015 via autobutler.dk.

Her følger gennemsnitspriser for top 10 bilmærker samt den gennemsnitlige pris for alle bremseopgaver fra 2015 uanset bilmærke:

Genemsnitspriser på bremsetjek, bremseskifte eller bremsereparation i 2015
Genemsnitspriser på bremsetjek, bremseskifte eller bremsereparation i 2015
Genemsnitspris på bremsereparationer i 2015

Hér kan du downloade gennemsnitspriserne på bremsereparationer som PDF-fil »


Få styr på dine bremser

Vi anbefaler at du får tjekket bremserne minimum en gang årligt, hvis du vil være sikker på at bilen er i forsvarlig stand. Det gælder om at skifte bremsevæsken, tjekke både bremseklodsernes og bremseskivernes tykkelse og at se efter rust, men husk et tjek af hele bremsesystemet burde udføres af en fagmand.

Hovedparten af bremsefejl skyldes bremsevæske med for lavt kogepunkt og hernæst defekte bremseskiver. De resterende fejl er især tærede bremserør eller defekte bremseslanger. I enkelte tilfælde skal bremserne blot justeres, men værkstederne oplever desværre også mange biler, som har så dårlige bremser at de ikke bare er ulovlige, men direkte farlige i trafikken.

Bremsevæske med for lavt kogepunkt

Bremsevæske kan optage vand fra luften. Hvis der er for lidt bremsevæske, eller for meget vand i væsken vil den ved opvarmning miste evnen til at sende kraft fra bremsepedalen ud til bilens hjul. Desværre opdager man det ikke ved almindelig bytrafik. Man opdager det først, når bilen ved høj fart ikke er i stand til at lave en kraftig nedbremsning – og da er det som regel for sent.

Defekte bremseskiver

Bilens bremseskiver er af stål og bliver slidte. Hvis skiverne er slidt for tynde eller ødelagte af rust får bilen enten en meget lang bremselængde, eller den bremser ujævnt og trækker til en bestemt side ved opbremsning. Bilens bremser er særligt udsatte for rust om vinteren, især hvis man primært kører bykørsel eller ikke bruger bilen dagligt.

Utætte bremserør

Hvis bremserøret er utæt, mister systemet bremsevæske. I værste fald betyder det at bremserne helt svigter.

Utætte bremseslanger

Bremseslangerne forbinder bremserør og forhjulenes bremser – de er af gummi og bliver slidte med tiden. Hvis de er utætte siver der bremsevæske ud af bilen.

Få 3 tilbud på bremsereparation her


Lav et bremsetjek

Mekanikerne hos autobutler.dk anbefaler at skifte bremsevæske ofte og minimum en gang årligt. Ellers gælder det om at tjekke både bremseklodsernes og bremseskivens tykkelse og at se efter rust, men husk et tjek af hele bremsesystemet burde udføres af en fagmand.

Her kan du læse om mulige symptomer på at dine bremser bør efterses »
Og her får du 6 tips til at spare på dine bremser »

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opel Astra – 2008
Hurtig og kompetent værksted.
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu