Se hvad det koster at få skiftet bremserne

Gennemsnitspriser for bremseskift og bremseopgaver

Spar penge på værkstedet for et bremsetjek, et bremseskifte eller en bremsereparation. Du kan hurtigt og nemt sikre dig et godt tilbud på din bremseopgave, idet du sender din opgave i udbud på vores værkstedsportal.

Pris på bremseskift

Autobutler har nu undersøgt, hvad gennemsnitspriserne er for bremsereparationer for forskellige bilmærker. Undersøgelsen er baseret på mere end 4.750 konkrete bremsereparationer, der er blevet lavet i 2015 via Autobutler.

Her følger gennemsnitspriser for top 10 bilmærker samt den gennemsnitlige pris for alle bremseopgaver fra 2015 uanset bilmærke:

Genemsnitspriser på bremsetjek, bremseskifte eller bremsereparation i 2015

Genemsnitspriser på bremsetjek, bremseskifte eller bremsereparation i 2015

Genemsnitspris på bremsereparationer i 2015

Hér kan du downloade gennemsnitspriserne på bremsereparationer som PDF-fil »

Bilejere, som sammenligner priser på bremseopgaver på Autobutler, kan i gennemsnit spare 33 %, hvilket svarer til 1.655 kr.

Få styr på dine bremser

Vi anbefaler, at du får tjekket bremserne minimum en gang årligt, hvis du vil være sikker på, at bilen er i forsvarlig stand. Det gælder om at skifte bremsevæsken, tjekke både bremseklodsernes og bremseskivernes tykkelse og at se efter rust, men husk, at et tjek af hele bremsesystemet burde udføres af en fagmand.

Hovedparten af bremsefejl skyldes bremsevæske med for lavt kogepunkt og hernæst defekte bremseskiver. De resterende fejl er især tærede bremserør eller defekte bremseslanger. I enkelte tilfælde skal bremserne blot justeres, men værkstederne oplever desværre også mange biler, som har så dårlige bremser, at de ikke bare er ulovlige, men direkte farlige i trafikken.

Bremsevæske med for lavt kogepunkt

Bremsevæske kan optage vand fra luften. Hvis der er for lidt bremsevæske, eller for meget vand i væsken vil den ved opvarmning miste evnen til at sende kraft fra bremsepedalen ud til bilens hjul. Desværre opdager man det ikke ved almindelig bytrafik. Man opdager det først, når bilen ved høj fart ikke er i stand til at lave en kraftig nedbremsning – og da er det som regel for sent.

Defekte bremseskiver

Bilens bremseskiver er af stål og bliver slidt. Hvis skiverne er slidt for tynde eller ødelagte af rust får bilen enten en meget lang bremselængde, eller den bremser ujævnt og trækker til en bestemt side ved opbremsning. Bilens bremser er særligt udsat for rust om vinteren, især hvis man primært kører bykørsel eller ikke bruger bilen dagligt.

Utætte bremserør

Hvis bremserøret er utæt, mister systemet bremsevæske. I værste fald betyder det, at bremserne helt svigter.

Utætte bremseslanger

Bremseslangerne forbinder bremserør og forhjulenes bremser – de er af gummi og bliver slidte med tiden. Hvis de er utætte siver der bremsevæske ud af bilen.

Få tilbud på bremsereparation her

Lav et bremsetjek

Mekanikerne hos Autobutler anbefaler at skifte bremsevæske ofte og minimum en gang årligt. Ellers gælder det om at tjekke både bremseklodsernes og bremseskivens tykkelse og at se efter rust, men husk et tjek af hele bremsesystemet burde udføres af en fagmand.

Her kan du læse om mulige symptomer på, at dine bremser bør efterses »

Og her får du 6 tips til at spare på dine bremser »

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.