Det koster reparationerne - prisundersøgelse af 50.000 tilbud. - Autobutler.dk blog

Blog

Det koster reparationerne

Vi har lavet en prisundersøgelse af over 50.000 tilbud fra værksteder i hele landet fordelt ud over de mest populære opgaver. Autobutler.dk er nemlig sat i verden for at hjælpe bilejere med at få overblik over et marked, som for mange er svært at gennemskue. Oversigten er en hjælp til de mange bilejere, der ingen idé har, om hvad det koster, når bilen skal på værksted.
Autobutlers prisberegning OBS: Priserne er kun en indikator på niveauet. De faktiske priser kan være væsentligt anderledes, afhængig af bilmodel og årgang.

Baseret på tusindvis af priser hver måned

Hver måned formidler vi tusindvis af tilbud på værkstedsopgaver fra over 700 tilknyttede værksteder. Gennemsnitspriserne giver til trods for store variationer på tværs af bilmærker og årgange et indblik i prisspændet for forskellige opgaver. Få 3 gratis tilbud

Vær sikker på at få et fair tilbud

Få 3 tilbud på autobutler.dk, så du kan sammenligne og vælge det tilbud, der passer dig bedst. Måske betyder værkstedets bedømmelser mere end laveste pris, eller måske er en kort ventetid eller værkstedets placering vigtigere for dig. Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på din bilreparation med tryghed

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 511 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu