For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Det koster reparationerne

Vi har lavet en prisundersøgelse af over 50.000 tilbud fra værksteder i hele landet fordelt ud over de mest populære opgaver. Autobutler.dk er nemlig sat i verden for at hjælpe bilejere med at få overblik over et marked, som for mange er svært at gennemskue. Oversigten er en hjælp til de mange bilejere, der ingen idé har, om hvad det koster, når bilen skal på værksted.
Autobutlers prisberegning OBS: Priserne er kun en indikator på niveauet. De faktiske priser kan være væsentligt anderledes, afhængig af bilmodel og årgang.

Baseret på tusindvis af priser hver måned

Hver måned formidler vi tusindvis af tilbud på værkstedsopgaver fra over 700 tilknyttede værksteder. Gennemsnitspriserne giver til trods for store variationer på tværs af bilmærker og årgange et indblik i prisspændet for forskellige opgaver.

Vær sikker på at få et fair tilbud

Få 3 tilbud på autobutler.dk, så du kan sammenligne og vælge det tilbud, der passer dig bedst. Måske betyder værkstedets bedømmelser mere end laveste pris, eller måske er en kort ventetid eller værkstedets placering vigtigere for dig. Få 3 tilbud på din bilreparation Få 3 tilbud på din bilreparation med tryghed

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer