Undgå ubehagelige overraskelser, når du køber bil!

Skrevet af Autobutler.dk d. 5. januar 2017, 14.50

Tjek Restgæld ✓ Synsrapporter ✓ KM snyd ✓ Find ejer ✓ Undgå snyd ved bilhandel ✓ DK's bedste nummerpladetjek giver dig svar på 10 sekunder.
Tjek Restgæld ✓ Synsrapporter ✓ KM snyd ✓ Find ejer ✓ Undgå snyd ved bilhandel ✓ DK's bedste nummerpladetjek giver dig svar på 10 sekunder.

Tjek bilen grundigt inden du handler!

Du er efterhånden vant til det - tjek for rust, er der nogen buler, virker styretøjet? Der er mange ting at huske på, når du køber ny brugt bil, men det er ikke kun selve bilen der skal tjekkes. Med www.tjekbil.dk i baghånden bliver det lidt lettere at være brugtbilkøber og på en hurtig og nem måde tjekke vigtige ting som:

Kan jeg stole på kilometertallet?
Specielt hvis du handler ældre brugte biler, kan det ske, at km-tælleren er blevet nedjusteret. Det er ikke ulovligt, at ændre på kilometertallet - så længe, det er oplyst.

Men hvis du køber en bil, hvor km-tallet er nedjusteret, kan du have købt katten i sækken.
1) Du risikerer at betale for meget for bilen i forhold til hvad den egentlig er værd.
2) Sælger du bilen videre senere uden at opdage det, så kan du være nødsaget til at give nedslag i prisen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Er der restgæld?
Det er meget vigtigt, at du har styr på evt. restgæld i bilen. Som kommende køber, skal du vide at gælden følger bilen, og du kan risikere at du vil kunne risikere at hæfte for gælden.
Du bør sikre dig at bilen sælge uden gæld og pant og det skal fremgå af slutsedlen.

Synsrapporter – Og hvornår skal bilen synes næste gang?
Du får information om næste synsdato, samt adgang til forrige synsrapporter. Her kan du se om bilen tidligere er dumpet til syn og i så fald hvorfor.

Er bilen efterlyst/stjålet?
Det er heldigvis ikke det mest sandsynlige scenarie - men du køber en bil, skal du være sikker på, at alt er i orden. Det vil nemlig som udgangspunkt blive betragtet som hæleri, hvis du køber en stjålet bil.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvad med afgiften?
Din bil kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis afgiften er højere end du havde regnet med.  Specielt varevogne eller ældre dieselbiler kan være overraskende dyre i grøn afgift.

Derudover skal du selvfølgelig lave en grundig inspektion af bilen og sørge for at den stemmer med annoncens oplysninger.  Husk også altid at foretage en grundig prøvekørsel.

Tjekbil er gratis at bruge og kan med fordel hentes som app til både IOS og Android.

Download Appen her: https://goo.gl/sNDSl5

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu