Synstjek på værksted

Nu slipper du for bøvlet med bilsynet

12 november 2014, 12:51

Med Autobutlers ny system får du adgang til din synsrapport efter synet.

Værkstedsportalen Autobutler tilbyder nu alle bilejere at håndtere hele processen med syn, omsyn og eventuelle reparationer. Så nu behøver du ikke at tænke på alt det bøvl mere. Den ny service kræver kun, at du opretter en profil på portalen eller får opdateret din nuværende profil. For det skal være de rigtige og aktuelle registreringsnumre, der ligger på din profil.

Sådan foregår det

Den ny service foregår på denne måde: Godt en måned før din bil skal til syn, får du en mail fra Autobutler om, at din bil skal til syn. Samtidig får du et tilbud om et synstjek inklusive selve synet, udført af fagfolk i dit nærområde. Det værksted, du vælger, sørger herefter for at synstjekke din bil. Hvis værkstedet skønner, at der ikke skal laves noget på bilen, sendes bilen til synshallen, og du kan bagefter afhente den nysynet hos værkstedet. Hvis værkstedet skønner, at noget skal skiftes eller repareres, for at bilen kan gå gennem syn, kontakter værkstedet dig, og I aftaler det fornødne. Herefter synes den.

Få tilbud på synstjek, syn eller omsyn her.

Du kan bede om tilbud fra flere værksteder

I stedet for at lade værkstedet, der foretog synstjekket, reparere bilen, kan du vælge at sende reparationerne i udbud på Autobutler. Der er 820 værksteder tilknyttet Autobutler, og de er blevet bedømt af flere end 12.500 bilejere med en gennemsnitskarakter på 4,5 ud af 5 mulige point som resultat. Så muligheden for at finde et værksted, hvor pris og kvalitet flugter, er rigtig god. Du får hurtigt op til tilbud og kan i ro og mag studere deres tilbud og værkstedsprofil, inden du hugger til.

Synsrapport på 24 timer

Er du så uheldig, at din bil skal til omsyn - måske fordi du sprang synstjekket over – er Autobutlers ny synservice for alvor smart. Der sker nemlig det, at synsrapporten, som meget nøjagtigt beskriver bilens fejl, på cirka 24 timer bliver tilgængelig på din profil. Du kan så sende opgaverne i udbud sammen med rapporten, hurtigt og let. Værkstederne vil kunne se meget præcist, hvad der skal laves, så de vil kunne byde hurtigt og med skarpe priser. Du vælger det tilbud, du synes bedst om, får bilen lavet og sendt til omsyn straks derefter. Og da Autobutler opererer med Prismatch, risikerer du aldrig at komme til at betale for meget for eventuelle reparationer. Den ny service er netop trådt i kraft. Ikke alle profiler på Autobutler får straks lagt alle synsrapporter op, det sker løbende.

Få tilbud på synstjek, syn eller omsyn her.

Alt om bilsyn, synstest og omsyn

Få tilbud og sammenlign priser på klargøring til syn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.