For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Få skiftet dit bilbatteri

  • Spar 20-40% på værkstedet
  • Du modtager tilbud inden for 24 timer
  • Kun kontrollerede kvalitetsværksteder
3 års garanti på din bilreparation
3 års garanti

Din sikkerhed for kvalitetsarbejde
Læs mere

Prisgaranti på alle opgaver
Prisgaranti på alle opgaver

Fundet det billigere? Vi matcher prisen
Læs mere

Få kontrolleret eller udskiftet din bils batteri

Kontroller eller udskiftning af bilbatteri

Har du brug for udskiftning af dit bilbatteri, eller mangler du strøm? Så kan du få det et godt tilbud her.

De fleste af os har prøvet at stå en vintermorgen med en bil, der ikke vil starte, og så er det som oftest let nok at spotte, at det måske er batteriet, der er fladt.

Men om vi bare har brug for en opladning, et nyt batteri til bilen, eller måske kontrol af generatoren kan være sværere at vide. Der kan også være andre fejlkilder, som et kvalitetsværksted nemt kan undersøge og fejlsøge på.

Hvis du oplever, at dit bilbatteri bliver fladt, selvom du bruger bilen jævnligt, bør du lade en mekaniker tager et kig på bilen. Hvis du bliver ved med at få opladt batteriet, og det i virkeligheden er en anden fejl, der forårsager det, risikerer du, at det bliver en større reparation, hvis ikke det bliver undersøgt.

Autobutler kan hjælpe dig med at indhente tilbud på skift og montering af bilbatteri. Få tre tilbud og få lave priser på arbejdet.

Pris på bilbatterier

På Autobutler tror vi på gennemsigtighed og rimelige priser. Derfor kan du se gennemsnitspriser for bilmærker og hvad du kan spare på at sammenligne tilbud.

Bilmærke Gns. pris Fra - til
Audi 2.113 kr. 1.393 kr. - 2.866 kr. Få 3 tilbud
Chevrolet 1.180 kr. 976 kr. - 1.437 kr. Få 3 tilbud
Ford 1.758 kr. 1.300 kr. - 2.427 kr. Få 3 tilbud
Kia 1.471 kr. 1.187 kr. - 2.054 kr. Få 3 tilbud
Mazda 1.319 kr. 1.138 kr. - 1.514 kr. Få 3 tilbud
Peugeot 1.303 kr. 963 kr. - 1.656 kr. Få 3 tilbud
Renault 1.955 kr. 1.388 kr. - 2.364 kr. Få 3 tilbud
Skoda 1.797 kr. 948 kr. - 2.643 kr. Få 3 tilbud
Toyota 1.252 kr. 754 kr. - 1.697 kr. Få 3 tilbud
Volkswagen 1.758 kr. 1.367 kr. - 2.249 kr. Få 3 tilbud

Priserne er baseret på alle tilbud givet via Autobutler, der dog kan indeholde fejl eller udsving. Opret en opgave, hvis du ønsker et specifikt tilbud til din bil.

Sammenlign priser
Prøv selv. Spar penge.

Batteriet oplades løbende af generatoren

Hvis batteriet ikke oplades ordentligt, kan der være flere fejlkilder. Prøv at få det fuldt opladet først, og hvis det ikke hjælper i længden, er det måske tid til udskiftning af bilbatteriet. Batteriet eller generatoren bør dog testes først, inden du går til en mekaniker for at skifte bilbatteri.

For at starte motoren, skal der være strøm på batteriet. Det kræver også strøm at holde motoren kørende, så derfor producerer generatoren hele tiden strøm til bilen og til opladning af batteriet. Hvis generatoren fejler, bliver batteriet ikke opladet.

Generatoren drives af en rem, som kan blive defekt og nedsætte ladeeffekten. Du kan også risikere, at kablerne fra generator til batteri bliver defekte, så der er flere fejlmuligheder der skal undersøges, inden du køber en ny generator eller skifter batteri.

Udstyr til nødstart

Du kan få ladere i diverse bil og værktøjsmarkeder til næsten ingen penge. De kan alle lade batteriet op rimeligt hurtigt, men du bør sikre dig, at de automatisk stopper med at lade, når batteriet er fuldt opladet.

Ofte står du og skal bruge strøm med det samme, og så er startkabler eller en jumpstarter nødvendig.

Hvis du har startkabler og kan få strøm fra en anden bil, skal du tjekke bilens manual. Der kan være lidt forskel i proceduren.

Startkablernes rækkefølge:

  • Tag kablet med sorte håndtag, og sæt klemmen først på det gode batteris minuspol, og derefter på det døde batteris minuspol (nogle fortrækker fra det gode batteris minuspol til det dårlige batteris bils stel/stelkabel

  • Tag kablet med røde håndtag, og sæt klemmen først på det gode batteris pluspol, og derefter på det døde batteris pluspol

  • Start først den strømgivende bil (hvis den er slukket), og start derefter bilen med dødt batteri

  • Fjern først klemmerne fra de røde håndtag fra det døde batteris pluspol, og derefter fra det gode batteris pluspol

  • Derefter fjerner du klemmerne fra de sorte håndtag fra det døde batteris minuspol (eller stel) og derefter fra det gode batteris minuspol

  • Med denne metode holdes stelforbindelse længst muligt. Nogle anbefaler at bruge røde klemmer først, fra plus til plus, så sørg for at tjekke manualen til din bil

Vær opmærksom på, at du ikke får rørt ved andet med kablernes klemmer, imens du sætter eller fjerner dem!

Når bilen er startet, skal motoren køre et godt stykke tid, før det er ladet nok til at kunne starte bilen igen.

Bedømmelser af opgaver vedrørende bilbatterier

Super god service. Ikke sidste gang jeg vil bruge dette værksted. Kan varmt anbefales.
Safa M.
Volkswagen Golf (2016)
Fint behandling. Alt ok.
Mads M.
Volkswagen Golf VI (2010)
Venlig. God service.
Erik P.
Peugeot 607 (2000)

Jumpstarter

Hvis du har en jumpstarter, kan du starte bilen uden hjælp fra andre. Den skal selvfølgelig være ladet op i forvejen, men så er det også bare kablerne der sættes på batteriet, og starte bilen.

Hvad med vejhjælp/autohjælp?

Hvis du har abonnement på vejhjælp, kan du ringe, og få dem til at komme og give strøm til bilen. Det kan få dig i gang, men bagefter skal du sørge for at problemet ikke opstår igen. Nogle aftaler om vejhjælp vil ikke blive ved med at yde starthjælp, uden ekstra betaling. Og hvis du rammer det typiske tidspunkt for biler, der har brug for starthjælp (den første dag med hård frost), risikerer du, at der er flere timers ventetid.

Alle bilreparationer

Få 3 tilbud nær dig

Vi har 316 kvalitetsværksteder klar til at hjælpe.

Få 3 tilbud