Autobutler.dk er en uvildig værkstedportal, hvor du kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud

3 tilbud og sammenlign priser på bilbatterier

Spotcheck dk

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Priceguarantee dk

Prisgaranti på alle opgaver

Vær sikker på at du altid får den bedste pris med prisgaranti

Sådan virker det

Quote bg

Få 3 tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på bilen eller bed om hjælp til at identificere problemet. Du modtager hurtigt 3 tilbud fra autoværksteder.
Calendar bg

Bestil en tid

Sammenlign tilbuddene og book tid hos dit udvalgte værksted ud fra tilgængelighed, pris eller bedømmelse.
Garage bg

Få din bil repareret

Sådan. Slut med at ringe rundt og besøge flere værksteder - Vores autoværksteder tilbyder hurtig, billig og pålidelig service.

Få kontrolleret batteriet og generatoren i bilen

Har du brug for udskiftning af dit bilbatteri, eller mangler du strøm, kan du få det bedste tilbud her.

Battery

De fleste af os har prøvet at stå en vintermorgen med en bil, der ikke vil starte, og så er det som oftest let nok at spotte, at det måske er batteriet, der er fladt.

Men om vi bare har brug for en opladning, et nyt batteri eller måske kontrol af generatoren kan være sværere at vide. Der kan også være andre fejlkilder, som et kvalitetsværksted nemt kan undersøge.

Hvis du oplever, at dit bilbatteri bliver fladt, selvom du bruger bilen jævnligt, bør du lade en mekaniker tager et kig på bilen. Hvis du bliver ved med at få opladt batteriet, og det i virkeligheden er en anden fejl, der forårsager det, risikerer du, at det bliver en større reparation, hvis ikke det bliver undersøgt.

Bestil 3 tilbud på enten udskiftning af batteri eller fejlsøgning og vælg det tilbud, der passer dig bedst

Indhent tilbud 

469.286 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!

Lige nu siger andre der har fået lavet batteri

4,6
147 bedømmelser
Honda Accord – 2010
God service. Venlige og imødekommende, hvor der er styr på de mindste detaljer. Og ikke mindst...
Apex Auto
2610 Rødovre
Hyundai i20 – 2013
Det var rigtig god betjening og jeg fik lov til at låne en bil imens
City Biler I/S - MekoPartner
4700 Næstved
Citroen Grand C4 Picasso – 2011
Super fleksibilitet, super arbejde og super pris.
Brdr's Auto Taastrup ApS - AutoPlus
2630 Taastrup
Honda Accord – 2010
God service. Venlige og imødekommende, hvor der er styr på de mindste detaljer. Og ikke mindst...
Apex Auto
2610 Rødovre
Hyundai i20 – 2013
Det var rigtig god betjening og jeg fik lov til at låne en bil imens
City Biler I/S - MekoPartner
4700 Næstved
Opret en opgave nu

Læs mere om bilens batteri

Hvis batteriet ikke oplades ordentligt, kan der være flere fejlkilder. Prøv at få det fuldt opladet først, og hvis det ikke hjælper i længden, skal batteriet eller generatoren testes, og evt. skiftes.

For at starte motoren, skal der være strøm på batteriet. Det kræver også strøm at holde motoren kørende, så derfor producerer generatoren hele tiden strøm til bilen og til opladning af batteriet. Hvis generatoren fejler bliver batteriet ikke opladet. Generatoren drives af en rem som kan blive defekt, og nedsætte lade effekten. Du kan også risikere, at kablerne fra generator til batteri bliver defekte, så der er flere fejlmuligheder der skal undersøges, inden du køber en ny generator eller skifter batteri.

Alt om batterier og batteriskifte

Værkstederne kommer med anbefalinger til forskellige batteri modeller, afhængig af deres erfaringer og pris. Hos Autobutler ser vi mest af alt på kvaliteten, og anbefaler VARTA , da de er verdenskendte for deres suveræne kvalitet og lange holdbarhed. Samtidig er prisen konkurrencedygtig, med de flest andre store mærker.

I VARTA’s sortiment finder du bilbatterier til ethvert behov, der alle opfylder de højeste europiske standarder:

  • Silver Dynamic: Til dig med masser af ekstraudstyr. Her får du batteriet der klarer konstant høj ydelse, klar til at håndtere alle dine gadgets store energiforbrug. Dette er batteriet med enestående ydeevne.
  • Blue Dynamic: Batteriet der er velegnet til biler med meget udstyr, der klarer en konstant høj ydelse for et stort energibehov.
  • Black Dynamic: Et sikkert valg, med en pålidelig ydelse, der giver den perfekte balance mellem pris og kvalitet.

Bestil 3 tilbud på nyt VARTA bilbatteri

Du kan få ladere i diverse bil og værktøjsmarkeder til næsten ingen penge. De kan alle lade batteriet op rimeligt hurtigt, men du bør sikre dig, at de automatisk stopper med at lade, når batteriet er fuldt opladet.

Ofte står du og skal bruge strøm med det samme, og så er startkabler eller en jumpstarter nødvendig.

Hvis du har startkabler og kan få strøm fra en anden bil, skal du tjekke bilens manual. Der kan være lidt forskel i proceduren.

Startkablernes rækkefølge:

  • Tag kablet med sorte håndtag, og sæt klemmen først på det gode batteris minuspol, og derefter på det døde batteris minuspol (nogle fortrækker fra det gode batteris minuspol til det dårlige batteris bils stel/stelkabel
  • Tag kablet med røde håndtag, og sæt klemmen først på det gode batteris pluspol, og derefter på det døde batteris pluspol
  • Start først den strømgivende bil (hvis den er slukket), og start derefter bilen med dødt batteri
  • Fjern først klemmerne fra de røde håndtag fra det døde batteris pluspol, og derefter fra det gode batteris pluspol
  • Derefter fjerner du klemmerne fra de sorte håndtag fra det døde batteris minuspol (eller stel) og derefter fra det gode batteris minuspol

Med denne metode holdes stelforbindelse længst muligt. Nogle anbefaler at bruge røde klemmer først, fra plus til plus, så sørg for at tjekke manualen til din bil

Vær opmærksom på, at du ikke får rørt ved andet med kablernes klemmer, imens du sætter eller fjerner dem!

Når bilen er startet, skal motoren kører et godt stykke tid, før det er ladet nok til at kunne starte bilen igen.

Hvis du har en jumpstarter, kan du starte bilen uden hjælp fra andre. Den skal selvfølgelig være ladet op i forvejen, men så er det også bare kablerne der sættes på batteriet, og starte bilen.

Hvis du har abonnement på vejhjælp, kan du ringe, og få dem til at komme og give strøm til bilen. Det kan få dig i gang, men bagefter skal du sørge for at problemet ikke opstår igen. Nogle aftaler om vejhjælp vil ikke blive ved med at yde starthjælp, uden ekstra betaling. Og hvis du rammer det typiske tidspunkt for biler der har brug for starthjælp (den første dag med hård frost) risikerer du at der er flere timers ventetid.

Gennem Autobutler kan du få en aftale om vejhjælp med en god rabat. Log på eller opret dig som bruger, og se alle fordelene.

Indhent tilbud 

Dét får du ved at bruge autobutler.dk

FDM stikprøvekontrol

Usp time

Nemt og hurtigt

Usp price

Prisgaranti

Usp fair

Fair værkstedsregning

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 350 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu