Billige bilbatterier

Skrevet af Autobutler.dk d. 19. marts 2015, 12.18

Nyt batteri

Medmindre du tester dine bilbatterier regelmæssigt, kommer det sikkert som en overraskelse, når du pludselig skal til at skifte batteri. Det er en omkostning du sikkert ikke havde forventet lige nu.

Vi har nogle gode råd til, hvordan du kan få dine nye batterier billigst muligt. Enten hvis du køber batteriet og skifter det selv, eller hvis du vil have en anden til at ordne det hele for dig.

Med værkstedets avance på reservedele på op til 100%, vil det ofte være muligt at få en særdeles god pris, hvis du bruger tid på at undersøge et par forskellige mekanikere. Vi har gjort det nemmere for dig, og tilbyder at finde 3 gode tilbud til dig, gratis og uforpligtende.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Billige batterier er måske ikke billigst

Den billigste løsning er helt sikkert, at du finder et billigt batteri online, køber det, og skifter batteri selv eller med hjælp fra en ven. Men hvis du ikke ved helt nøjagtigt hvilken model, eller hvordan det skal gøres, kan du i værste tilfælde ødelægge noget i det elektriske system, der helt sikkert ikke dækkes af hverken garanti eller forsikring. Det er dog næsten en idiotsikker opgave, at skifte batteri!

Hvis du finder et godt tilbud på et nyt batteri, kan det være kvaliteten der er årsag til at det er billigere. I så fald skal du blot skifte batteri oftere, i stedet for at få lidt dyrere kvalitet der holder længere. Du kan også se det på batteriets garanti, der for de fleste er de obligatoriske 2 års reklamationsret, mens gode mærker giver både 4 og 5 års garanti.

På den måde, kan det nogle gange godt betale sig at betale lidt mere for at spare penge i det lange løb.

De billigste batteri mærker

Generelt er små batterier billigere end større batterier, så derfor er batterier til små biler også billigere end større bilers batterier.

Hvis du har en lille bil og er gadget freek, kan det godt betale sig at opgradere batteriet en anelse, hvis det kan lade sig gøre. Hvis bilen kun er til transport, skal du blot følge de forskrifter der er i bilens manual.

Vi har fundet nogle af de billigste batterimærker der er på det danske marked.

  • Harald Nyborg: har mærket Branford på lager som billigt batteri mærke. F.eks. et lille 44 ah til 399,-
  • T. Hansen: Bruger mærket Exide, og har et 44 ah til 499,-
  • Varta er et lavpris kvalitets brand, og kan fås flere steder. Her er et 44 ah set til 699,- på batteribyen, og på Amazon til knap 500,- Men så er der også noget leveringstid, som du måske ikke lige har tid til at vente på.

Få gratis 3 tilbud på batteriskifte


Alt om batterier og batteriskifte

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opel Astra – 2008
Hurtig og kompetent værksted.
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu