5 vigtige ting du altid skal have i din bil

Skrevet af Autobutler.dk d. 23. august 2015, 13.13

service af bil

De fleste har det bedst med at være forberedte i enhver situation. Du kan selv gøre noget for at være forberedt på dine køreture.

Du skal dog også være opmærksom på, at jo mere du kører rundt med, jo mere vejer bilen, og så bruger den mere brændstof. Det er en opvejelse af behov for at være forberedt, og vigtigheden af at spare brændstof.

Her er en lille liste med de 5 vigtigste ting du bør have med, når du skal på tur:

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Startkabler

Et sæt startkabler vejer ikke ret meget, så de forøger ikke mængden af brændstof du skal bruge for at komme fra A til B. Det er ikke noget du bruger ret tit, men den dag du har brug for dem, priser du dig lykkelig over at have kørt rundt med dem.

Selv hvis dit batteri ikke løber tør for strøm, kan det være dig der en dag kan redde situationen for en ven, din nabo eller en totalt fremmed, der pludselig står med et fladt batteri.

Reservehjul eller lappemiddel

Hvis din bil har Run Flat dæk behøver du ikke et reservehjul, da de i de fleste tilfælde kan holde bilen kørende i ret lang tid efter en punktering. Det er nu de færreste der bruger den type dæk, da de er forholdsvis meget dyrere end almindelige dæk.

Det er meget sjældent i dag, at der er et reservehjul i bilen. Det kan være en fordel, hvis du vil være sikker på at kunne komme videre ved en punktering, men de fleste flade dæk er ikke mere defekte, end en gang spray lappemiddel kan gøre det.

De fleste biler er i dag udstyret med et lappekit, der består af en mobil pumpe og noget lappemiddel i en dåse.

Sprinklervæske

Det er temmelig vigtigt at kunne se frit ud af forruden, og ud over vinduesviskeren har bilen indbygget et sprinklersystem der sprøjter sprinklervæske på forruden, så du kan rense den under kørslen.

Selvom du kan købe sprinklervæske på alle tankstationer på din vej, kan der være langt til nærmeste tank hvis du løber tør for sprinklervæske og skal køre med snavset forrude.

Vejenes overflader bliver fyldt med alt muligt snavs, der hvirvles rundt i luften, og havner på bilernes overflade, og dermed også på forruden, og derfor er det altid godt at have ekstra sprinklervæske i bilen, til den dag hvor du løber tør.

En klud

Det er altid en god ide at have en gammel klud eller nogle servietter med i handskerummet, så du manuelt kan gøre dine ruder og spejle rene på alle tidspunkter.

Hvis din forrude dugger, kan du bruge en klud til at tørre den af med inden blæseren får varmen op, og klarer duggen.

Du kan også bruge en klud til at tørre sidespejlene med, hvis det har regnet eller de blot dugger.

Tæppe

Hvis du har et tæppe, kan du holde dig varm, hvis du beslutter dig for at sove i bilen på et tidspunkt hvor du hænger fast i en trafikkø om aftenen eller natten, og holder stille med slukket motor.

Det er især en god ide hvis du kører langt på motorvejene om vinteren.

Samtidig har du også noget til at beskytte bilens sæder, hvis du skal køre med ting der har skarpe kanter eller hjørner.

Vær forberedt

Hvis du støder på problemer på en af dine bilture, er det altid en god ide at være forberedt på det værste. Det giver dig en sikkerhed for at du kan komme frem, selvom du skulle støde på problemer.

Få 3 tilbud på bilservice


Andre gode råd til bilturen


Tips til din sommerferie

Tips til efterår, vinter og forår

Tips til vedligehold af bilen

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Suzuki Splash – 2009
Værkstedet ringede selv op for at aftale tid. Det var rart. Bilen var klar til afhentning på det ...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Opret en opgave nu