Autobutler.dk er en uvildig værkstedportal, hvor du kan indhente 3 gratis og uforpligtende tilbud

3 tilbud og sammenlign priser på olieskifte

Spotcheck dk

2 års garanti på alt værkstedsarbejde

Udarbejdet i samarbejde med FDM

Priceguarantee dk

Prisgaranti på alle opgaver

Vær sikker på at du altid får den bedste pris med prisgaranti

Sådan virker det

Quote bg

Få 3 tilbud

Fortæl os hvad der skal laves på bilen eller bed om hjælp til at identificere problemet. Du modtager hurtigt 3 tilbud fra autoværksteder.
Calendar bg

Bestil en tid

Sammenlign tilbuddene og book tid hos dit udvalgte værksted ud fra tilgængelighed, pris eller bedømmelse.
Garage bg

Få din bil repareret

Sådan. Slut med at ringe rundt og besøge flere værksteder - Vores autoværksteder tilbyder hurtig, billig og pålidelig service.

Service på olieskift og skift af oliefilter

Motoren bliver slidt unødvendigt, hvis den kører med gammel eller en forkert slags motorolie.

Olien er med til at smøre de vigtige dele i motoren. Olieskift og skift af oliefilter er med i servicemanualens almindelige services, så hvis du følger den, er du på den sikre side.

Hvis du har en gammel bil, og ønsker at spare penge på services, bør du som minimum skifte motorolie hvert 15.000 km, eller en gang om året, afhængig af hvad der kommer først.

Lige gyldigt hvor gammel din bil er, er det meget vigtigt, at det er den rigtige motorolie, der bliver brugt. Der findes nemlig mange forskellige typer olie, der passer til forskellige motorer, og det kan slide unødigt på motoren, hvis du bruger den forkerte.

Når man skifter motorolien, får man også skiftet oliefilteret.

Få tre tilbud her på skift af motorolie og oliefilter – hvis du er på udkig efter olieskift i din gearkasse, kan du vælge dette.

Indhent tilbud 

447.247 glade bilejere har brugt autobutler.dk

Dk11

Jimmi Bram

Renault Grand Scenic III (2012)

Fik lynhurtigt tre relevante tilbud på service og bremseskift, med gode kvalificerede svar fra værkstederne. Man kan se at dem der sidder i den anden ende rent faktisk forholder sig til hvad man skriver. Hele rating delen giver god ro i sjælen når man så vælger et af tilbuddene.

Dk22

Kim H. Hansen

Seat Toledo (2001)

Pålidelig hjemmeside Har fået tilbud fra dem de seneste 3 år tror jeg, på 3 forskellige biler. Der har altid været tilbud. Rigtige gode endda. Har endda lige brugt det idag. Man finder værksteder nær hvor man bor, man ikke vidste var der. Alt i alt, Fantastisk hjemmeside

Dk33

Mona Dahlquist

Fiat Grande Punto (2008)

Alletiders, så smart! God måde at få overblik over prisforskelle! Der var over 2000 kr ' s forskel på den billigste og dyreste! Og, den billigste havde gratis lånebil, det havde de 2 andre ikke!

Gode råd om olie og olieskift

Vores mekaniker giver i denne video gode råd om olie og olieskift.

 Følg os på YouTube

Lige nu siger andre der har fået lavet olieskift

4,6
979 bedømmelser
Audi A4 – 2011
Imødekommende og venligt personale. Fine vente faciliteter
Klaus Pauls Automobiler - AutoMester
8330 Beder
Ford Mondeo – 2003
Hurtig og venlig betjening. Kan anbefales.
Brøndums Auto - Bosch Car Service i Aalborg & Aalborg antirust
9000 Aalborg
Volkswagen Transporter – 2013
Super fin service. Man blev passet af den søde værkstedshund imens olie og hjul blev skiftet. D...
JMK-Biler - Hella Service Partner
2635 Ishøj
Audi A4 – 2011
Imødekommende og venligt personale. Fine vente faciliteter
Klaus Pauls Automobiler - AutoMester
8330 Beder
Ford Mondeo – 2003
Hurtig og venlig betjening. Kan anbefales.
Brøndums Auto - Bosch Car Service i Aalborg & Aalborg antirust
9000 Aalborg
Opret en opgave nu

Læs mere om olieskift

Olien cirkulerer i motoren for at smøre motordele og tætne motor og stempler. Samtidig bliver affaldsstoffer fra forbrændingen, hvor snavs i luften også kan suges ind i motoren, transporteret væk.

Oliefilteret sørger for at snavs og øvrigt slam bliver filtreret fra olien, så det ikke cirkulerer og ødelægger motoren, eller sætter sig som belægninger. Olien der cirkulerer holdes ren, men noget når at bundfældes, og lægger sig som snavs i bundkarret. Når du skifter olie bør den aftappes fra proppen i bundkarret, og oliefilteret bør skiftes samtidig.

For at skifte oliefilter, kræves et specialværktøj, som alle værksteder selvfølgelig har. Du kan købe en oliefilter tang til 100,- hvis du selv vil skifte olie og oliefilter. Hvis du lader værkstedet gøre det, slipper du for olie på fingrene.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på olieskift og skift af oliefilter.

Husk at bruge den rigtige olie når du skal påfylde – du kan se hvilken olie, din bil bruger i bilens instruktionsbog. Det er altid en god idé at have en dunk liggende i din bil, så du hurtigt kan påfylde, hvis olieniveauet er lavt. Det bedste er at få en liter med, når du forlader værkstedet, så du bruger samme olie som den der allerede er påfyldt. På den måde er du sikker på, at du bruger den rigtige motorolie.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på olieskift og skift af oliefilter.

Der er mange muligheder og kvaliteter at forholde sig til, når man vælger motorolie. Lidt mere end oliens smørende egenskab. For eksempel vælger nogle fuldsyntetisk olie, fordi den ikke så nemt ændrer viskositet i forbindelse med temperaturændringer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på olieskift og skift af oliefilter.

Hvis du har en gammel bil, og garantien er udløbet, bør du stadig bruge en god olie. De fleste moderne olier er mærket med SG eller derover (f.eks. SL). Jo ”højere” sidste bogstav er, jo bedre er oliens kvalitet. De fleste større supermarkeder og kæder der sælger billig motorolie, har rent faktisk en kvalitet over SG mærkningen.

Hvilken type olie du skal bruge, står i instruktionsbogen. Det kan f.eks. være en af de mest populære der hedder 5W40. Når der er to tal, er det en multigrade olie, der kan bruges til helårskørsel. W står for Winter. Tallene står for viskositet, hvor 5 er hvor godt olien flyder rundt i motoren og smører det hele ved lave temperaturer, og 40 hvor god olien er ved høje temperaturer.

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på olieskift og skift af oliefilter.

Der findes flere forskellige producenter af olie, og hvert bilmærke har som regel et anbefalet mærke. Værksteder har også hver i sær en ide om hvad de synes er bedst, så det kan være en jungle at finde ud af hvilket mærke du med fordel kan bruge. I Danmark bruger vi bl.a.:

  • Agip
  • Castroll
  • Comma
  • Elf
  • LIQUI MOLY
  • Mobil
  • Petronas
  • Rowe
  • Shell
  • Verkol

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på olieskift og skift af oliefilter.

Indhent tilbud 

Dét får du ved at bruge autobutler.dk

FDM stikprøvekontrol

Usp time

Nemt og hurtigt

Usp price

Prisgaranti

Usp fair

Fair værkstedsregning

Få 3 gratis og uforpligtende tilbud

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 419 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu