Skal din Ssangyong på værksted?

Sammenlign tilbud på reparationer og services til din Ssangyong

  • Få tilbud fra 231 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du bruge Autobutler når din Ssangyong skal på værksted
Ssangyong
  • Du sparer op til 60%* når du reparerer eller servicerer din Ssangyong gennem Autobutler
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud
  • Alle værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Vi giver dig tryghed med vores 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder til din Ssangyong

Pris på Ssangyong reparationer og services

De gennemsnitlige priser og besparelser, for de viste bilmærker, er baseret på forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave og sammenligne tilbud for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Gennemsnitspris* Sammenlign og spar* Du sparer i gennemsnit*

Service og reparation af Ssangyong

Sammenlign pris på reparation og service af din Ssangyong

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 399 kr.*
Spar i gennemsnit 51%*

Service af airconditionanlæg. Lige nu priser fra: 399 kr.* Anlægget tjekkes for utætheder og der påfyldes ekstra kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 896 kr.*
Med stempel i servicebogen

service med stempel i servicebogen. Du sparer i gennemsnit 23%* på at sammenligne tilbud, svarende til 896 kr.*

Lige nu priser fra 499 kr.*
Spar i gennemsnit 48%*

Få et basisservice og hold din bil sikkert kørende. Lige nu priser fra 499 kr.* Inkluderer skift af olie og oliefilter, op til 4 liter kvalitetsolie samt komplet gennemgang af din bil med 46 kontrolpunkter.

Lige nu priser fra 469 kr.*
Spar i gennemsnit 45%*

Bestil olieskift online og spar penge! Lige nu priser fra 469 kr.* Inkluderer påfyldning af 4 liter kvalitetsolie og montering af nyt oliefilter. Få tilbud og se din pris med det samme!

Bedømmelser af Ssangyong Service eller Reparationer

Udført service på min pickup...Ikke en finger at sætte på noget ... Får min varmeste anbefaling
Bruno B.
SsangYong Actyon (2018)
Helt i top
Jan R.
SsangYong Rexton (2005)
Lars
SsangYong Rexton (2018)
SsangYong

Ssangyong er en sydkoreansk bilproducent grundlagt i 1954 og specialiseret i produktion og markedsføring af SUV'er, 4X4'ere og pick-ups.

Oprindeligt startede Ssangyong sin forretning med to separate virksomheder. Det var først i 1963, at disse to virksomheder fusionerede for at danne Ha Dong-hwan Motor. Året efter begyndte virksomheden at bygge jeeps til den amerikanske hær, derefter lastbiler og busser.

I 1977 skiftede Dong-Hwan Motor navn til Dong-A Motor, og købte derefter Keohwa et par år senere i 1984.

Oprettelse af mærket

Ssangyoung-mærket dukkede først op i 1988, da Dong-A Motor blev overtaget af Ssangyong Business Group. Dette betød at alle køretøjer der forlod koncernens fabrikker, nu bær Ssangyong-mærket.

Partnerskab med Mercedes-Benz

Stadig med dette mål om at etablere sig på nye markeder, underskrev Ssangyong et teknologisk partnerskab med Mercedes-Benz i 1991. For Ssangyong var formålet med denne aftale at udvikle en sportsbil ved brug af eksisterende Mercedes-infrastruktur.
Dette partnerskab mellem disse to producenter resulterede i Ssangyong Musso, som oprindeligt blev solgt af Mercedes-Benz og derefter overtaget af Ssangyong.

Da salget af Musso ophørte, fortsatte Ssangyong med at drage fordel af dette partnerskab ved at genbruge en del af Mercedes-Benz' knowhow på andre Ssangyong-modeller såsom Korando eller Rexton.

En overgangsperiode

Slutningen af ​​1990'erne markerede begyndelsen på en overgangsperiode for Ssangyong-mærket. Mærket har faktisk gæld på flere hundrede millioner dollars, det blev købt i 1997 af Daewoo motors (i dag GM Korea) for at genbalancere sin økonomiske balance. Desværre bar denne overtagelse ikke frugt, og et par år senere var det den amerikanske gigant General Motors tur til at købe mærket.

Takket være dette opkøb bliver Ssangyong-mærket den tredjestørste producent i Sydkorea og producerer mere end 200.000 køretøjer om året. Den kinesiske bilproducent (SAIC) søger med sine gode resultater om at overtage Ssangyong for at få fodfæste på det sydkoreanske marked. Der blev derfor underskrevet en aftale mellem de to producenter i oktober 2004. Samme år blev mærkets første minivan født, Ssangyong Rodius.

Finanskrisen i 2008 hjalp ikke den sydkoreanske producents forretning, så meget, at en ny overtagelse var nødvendig. Det var i 2011, at Ssangyong blev opkøbt af en indisk bilproducent, Mahindra & Mahindra.

Desværre vil denne overtagelse ikke have de forventede effekter, fordi Ssangyong i 2020 er sat i betalingsstandsning på grund af gæld oparbejdet over flere kvartaler hos forskellige banker.

Ssangyongs mørke periode kunne ende takket være overtagelsen af ​​et stålselskab (KG Group) i august 2022.

Ssangyong International

Ssangyong har til hensigt at udvide sin tilstedeværelse på internationale markeder gennem en kundeorienteret strategi. Det er også til stede i 107 lande og har et netværk på 1.300 distributører.

I Europa er der 800 distributører i 29 lande som Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland. Til dato er mere end 300.000 køretøjer blevet markedsført på europæisk jord, hvilket viser en reel interesse for den sydkoreanske producents køretøjer.