Skal din Ssangyong på værksted?

Sammenlign priser på reparationer og service til din Ssangyong

4.5 (21)
  • Få tilbud fra 221 uafhængige værksteder
  • Spar op til 60%*
  • Bestil tid online med prismatch og 3 års FDM-godkendt garanti
Få tilbud
Derfor bør du bruge Autobutler når din Ssangyong skal på værksted
Ssangyong
  • Du sparer op til 60%* når du reparerer eller servicerer din Ssangyong gennem Autobutler
  • Autobutler.dk hjælper dig med at sammenligne online tilbud
  • Alle værksteder stikprøvekontrolleres af FDM
  • Vi giver dig tryghed med vores 3 års FDM-godkendt garanti
  • Du undgår ventetid og kan trygt bestille tid online
Få tilbud

Sammenlign tilbud fra lokale værksteder til din Ssangyong

Så meget sparer bilejere på Ssangyong reparationer og service

Priser og besparelser for de viste bilmærker, er baseret på et gennemsnit af forskellige modeller og årgange. Du skal derfor oprette en opgave for at se din faktiske pris og besparelse.
Opgave Spar i gennemsnit*

Service og reparation af Ssangyong

Sammenlign pris på reparation og service af din Ssangyong

Mest populære service og reparationer

Lige nu priser fra 395 kr.*
4.5 (6.883)
Typisk biler fra 1970-2017 (kølemiddel R134A)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Lige nu priser fra 449 kr.*
4.7 (163)
Bilårgang 2018 eller nyere (kølemiddel R1234YF)

Få et velfungerende aircondition-anlæg og kold luft i kabinen. Din aircondition serviceres, tjekkes for utætheder og der påfyldes op til 200g kølemiddel. Få tilbud og se din pris med det samme!

Spar i gennemsnit 934 kr.*
4.5 (33.588)
Spar i gennemsnit 24%*

Bestil serviceeftersyn med stempel i servicebogen. Du får en komplet gennemgang af din bil efter producentens forskrifter. Værkstedet skifter alle krævede dele så bilens garanti er sikret.

Lige nu priser fra 595 kr.*
4.6 (4.058)
Spar i gennemsnit 53%*

Bestil dit olieskift online. Du får tømt bilens gamle olie og fyldt op til 4 liter kvalitetsolie på bilen. Værkstedet skifter også dit oliefilter og sørger for at bortskaffe den gamle olie.

Bedømmelser af Ssangyong Service eller Reparationer

Alexanders Autoreparation
cirka 3 år
Udført service på min pickup...Ikke en finger at sætte på noget ... Får min varmeste anbefaling
Bruno B.
SsangYong Actyon (2018)
Steentoft Auto ApS - AutoMester
mere end 4 år
Helt i top
Jan R.
SsangYong Rexton (2005)
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
mere end 5 år
A
Lars
SsangYong Rexton (2018)
SsangYong

Ssangyong er en sydkoreansk bilproducent grundlagt i 1954 og specialiseret i produktion og markedsføring af SUV'er, 4X4'ere og pick-ups.

Oprindeligt startede Ssangyong sin forretning med to separate virksomheder. Det var først i 1963, at disse to virksomheder fusionerede for at danne Ha Dong-hwan Motor. Året efter begyndte virksomheden at bygge jeeps til den amerikanske hær, derefter lastbiler og busser.

I 1977 skiftede Dong-Hwan Motor navn til Dong-A Motor, og købte derefter Keohwa et par år senere i 1984.

Oprettelse af mærket

Ssangyoung-mærket dukkede først op i 1988, da Dong-A Motor blev overtaget af Ssangyong Business Group. Dette betød at alle køretøjer der forlod koncernens fabrikker, nu bær Ssangyong-mærket.

Partnerskab med Mercedes-Benz

Stadig med dette mål om at etablere sig på nye markeder, underskrev Ssangyong et teknologisk partnerskab med Mercedes-Benz i 1991. For Ssangyong var formålet med denne aftale at udvikle en sportsbil ved brug af eksisterende Mercedes-infrastruktur.
Dette partnerskab mellem disse to producenter resulterede i Ssangyong Musso, som oprindeligt blev solgt af Mercedes-Benz og derefter overtaget af Ssangyong.

Da salget af Musso ophørte, fortsatte Ssangyong med at drage fordel af dette partnerskab ved at genbruge en del af Mercedes-Benz' knowhow på andre Ssangyong-modeller såsom Korando eller Rexton.

En overgangsperiode

Slutningen af ​​1990'erne markerede begyndelsen på en overgangsperiode for Ssangyong-mærket. Mærket har faktisk gæld på flere hundrede millioner dollars, det blev købt i 1997 af Daewoo motors (i dag GM Korea) for at genbalancere sin økonomiske balance. Desværre bar denne overtagelse ikke frugt, og et par år senere var det den amerikanske gigant General Motors tur til at købe mærket.

Takket være dette opkøb bliver Ssangyong-mærket den tredjestørste producent i Sydkorea og producerer mere end 200.000 køretøjer om året. Den kinesiske bilproducent (SAIC) søger med sine gode resultater om at overtage Ssangyong for at få fodfæste på det sydkoreanske marked. Der blev derfor underskrevet en aftale mellem de to producenter i oktober 2004. Samme år blev mærkets første minivan født, Ssangyong Rodius.

Finanskrisen i 2008 hjalp ikke den sydkoreanske producents forretning, så meget, at en ny overtagelse var nødvendig. Det var i 2011, at Ssangyong blev opkøbt af en indisk bilproducent, Mahindra & Mahindra.

Desværre vil denne overtagelse ikke have de forventede effekter, fordi Ssangyong i 2020 er sat i betalingsstandsning på grund af gæld oparbejdet over flere kvartaler hos forskellige banker.

Ssangyongs mørke periode kunne ende takket være overtagelsen af ​​et stålselskab (KG Group) i august 2022.

Ssangyong International

Ssangyong har til hensigt at udvide sin tilstedeværelse på internationale markeder gennem en kundeorienteret strategi. Det er også til stede i 107 lande og har et netværk på 1.300 distributører.

I Europa er der 800 distributører i 29 lande som Frankrig, Spanien, Italien og Tyskland. Til dato er mere end 300.000 køretøjer blevet markedsført på europæisk jord, hvilket viser en reel interesse for den sydkoreanske producents køretøjer.