For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Halvdelen af de danske Peugeot-værksteder er på autobutler.dk

Autoreparation

Dette Peugeot-værksted på Sjælland har for alvor lært at bruge autobutler.dk

Det er en myte, at autobutler.dk kun har ikke-autoriserede værksteder tilknyttet. Det viser en frisk statistik, som værkstedsportalen netop har hevet op af ”værktøjskassen”.

Ikke færre end 30 af de 57 danske autoriserede Peugeot-værksteder – godt halvdelen – er med på autobutler.dk, og de har på kun et års tid omsat for sammenlagt 2.688.203 kr. ekskl. moms.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Et af dem, et sjællandsk værksted, er i særklasse dygtig til at bruge værkstedsportalen og har hentet 1,6 mio. kr. på et år. At der netop er så mange Peugeot-værksteder, er ingen tilfældighed. Peugeot er det bilmærke, som bilejerne oftest sender forespørgsler om. Mærket har da også i en 10-årig periode været det mest solgte herhjemme.

På autobutlers svenske værkstedsportal er Volvo det mest populære mærke, hvilket heller ikke kan undre. Volvo har i 54 år været det mest solgte mærke ”hinsidan”. - Også SEAT, Opel, Skodâ, VW, Toyota, BMW, Mazda og Suzuki er repræsenteret med autoriserede værksteder på vores portal. Cirka hvert femte værksted på autobutler.dk er autoriseret, og tallet vokser dag for dag, oplyser adm. direktør Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Værkstedsportalen har dags dato ca. 770 tilknyttede værksteder og regner med at runde de 1.250 i Danmark i år. I Sverige er tallet allerede 400 efter knap fire måneder.

Få 3 tilbud på autoreparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer