Halvdelen af de danske Peugeot-værksteder er på Autobutler

Dette Peugeot-værksted på Sjælland har for alvor lært at bruge Autobutler

Det er en myte, at Autobutler kun har ikke-autoriserede værksteder tilknyttet. Det viser en frisk statistik, som værkstedsportalen netop har hevet op af ”værktøjskassen”.

Ikke færre end 30 af de 57 danske autoriserede Peugeot-værksteder – godt halvdelen – er med på Autobutler, og de har på kun et års tid omsat for sammenlagt 2.688.203 kr. ekskl. moms.

Et af dem, et sjællandsk værksted, er i særklasse dygtig til at bruge værkstedsportalen og har hentet 1,6 mio. kr. på et år. At der netop er så mange Peugeot-værksteder, er ingen tilfældighed. Peugeot er det bilmærke, som bilejerne oftest sender forespørgsler om. Mærket har da også i en 10-årig periode været det mest solgte herhjemme.

På Autobutlers svenske værkstedsportal er Volvo det mest populære mærke, hvilket heller ikke kan undre. Volvo har i 54 år været det mest solgte mærke ”hinsidan”. Også SEAT, Opel, Škoda, VW, Toyota, BMW, Mazda og Suzuki er repræsenteret med autoriserede værksteder på vores portal. Cirka hvert femte værksted på Autobutler er autoriseret, og tallet vokser dag for dag, oplyser adm. direktør Christian Legêne.

Værkstedsportalen har dags dato ca. 770 tilknyttede værksteder og regner med at runde de 1.250 i Danmark i år. I Sverige er tallet allerede 400 efter knap fire måneder.

Få tilbud på autoreparation

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.