Halvdelen af de danske Peugeot-værksteder er på autobutler.dk - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Halvdelen af de danske Peugeot-værksteder er på autobutler.dk

Autoreparation

Dette Peugeot-værksted på Sjælland har for alvor lært at bruge autobutler.dk

Det er en myte, at autobutler.dk kun har ikke-autoriserede værksteder tilknyttet. Det viser en frisk statistik, som værkstedsportalen netop har hevet op af ”værktøjskassen”.

Ikke færre end 30 af de 57 danske autoriserede Peugeot-værksteder – godt halvdelen – er med på autobutler.dk, og de har på kun et års tid omsat for sammenlagt 2.688.203 kr. ekskl. moms.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Et af dem, et sjællandsk værksted, er i særklasse dygtig til at bruge værkstedsportalen og har hentet 1,6 mio. kr. på et år. At der netop er så mange Peugeot-værksteder, er ingen tilfældighed. Peugeot er det bilmærke, som bilejerne oftest sender forespørgsler om. Mærket har da også i en 10-årig periode været det mest solgte herhjemme.

På autobutlers svenske værkstedsportal er Volvo det mest populære mærke, hvilket heller ikke kan undre. Volvo har i 54 år været det mest solgte mærke ”hinsidan”. - Også SEAT, Opel, Skodâ, VW, Toyota, BMW, Mazda og Suzuki er repræsenteret med autoriserede værksteder på vores portal. Cirka hvert femte værksted på autobutler.dk er autoriseret, og tallet vokser dag for dag, oplyser adm. direktør Christian Legêne.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Værkstedsportalen har dags dato ca. 770 tilknyttede værksteder og regner med at runde de 1.250 i Danmark i år. I Sverige er tallet allerede 400 efter knap fire måneder.

Få 3 tilbud på autoreparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 512 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu