Bremsedele fra bil

Spar tusinder på bremseopgaver

Hyler eller larmer dine bremser? Trækker bilen til den ene side, når du bremser? Eller trænger de bare til en et godt eftersyn med smøring, nye skiver, klodser, bremserør eller i sjældne tilfælde nye bremsebakker? Så kan du selvfølgelig køre ned til et tilfældigt værksted i nærheden og få et tilbud fra mekanikeren, men du risikerer, at du kommer til at betale for meget, hvis du ikke sender opgaven i udbud via vores værkstedsportal. Det viser et pristjek, Autobutler lavede i maj 2013. Der var 31 procent at spare i gennemsnit på 10 bremseopgaver. Her er tre eksempler fra pristjekket:

  • KIA Picanto, bremsearbejde: Højeste tilbud: 2.875 kr., laveste tilbud 943 kr., besparelse 1.932 kr.
  • Hyundai Accent, reparation af bremser og styrekugle: Højeste tilbud 5.136 kr., laveste tilbud 3.456 kr., besparelse 1.680 kr.
  • Mazda 6, udskiftning af forreste bremseskiver inkl. klodser: Højeste tilbud 2.486 kr., laveste tilbud 1.727 kr., besparelse 759 kr.

Naturligvis er det ikke sikkert, du er lige så heldig, men generelt sparer man op til 50%* ved at udbyde opgaver via Autobutler. Og du får ro i sjælen ved at have sikre bremser igen.

Alt om bilens bremser

Få tilbud på din bremseopgave


*De oplyste priser og besparelser er baseret på værksteders egne, individuelle priser, fra værksteder tilmeldt autobutler.dk, der tilbyder den pågældende ydelse. De oplyste priser og besparelser er baseret på en gennemsnitlig beregning af tilbud på den pågældende ydelse, inden for en radius på 50 km, på opgaver med minimum 4 tilbud over en 12-måneders periode. Den gennemsnitlige besparelse er beregnet som forskellen mellem det billigste og dyreste tilbud, for hver opgave på den pågældende ydelse. Den gennemsnitlige pris er beregnet på alle tilbud indhentet på opgaver på den pågældende ydelse. Din individuelle pris og besparelse kan variere afhængig af bilmærke, model, årgang og hvor i landet, du ønsker at få opgaven udført.

Få tilbud og sammenlign priser på bremser

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 40%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 15290 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 256 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.