Autobutler nomineret til Ivækstprisen 2013

Autobutler nomineret til endnu en prestigefyldt pris

Autobutler blev fornyligt nomineret til den prestigefyldte pris, IVÆKSTprisen 2013, i kategorien ‘Årets Væksteventyr’. For de to partnere Christian Legêne og Peter Michael Oxholm Zigler er det dog ikke helt ukendt at blive nomineret til en pris. De har før vundet bl.a. E-handelsprisen i 2012. Endda i to kategorier: Start-up og Business-to-customer.

»At vi er nomineret til denne pris viser, at vi så rigtigt, da vi for tre år siden så et marked for formidling af autoreparationer på nettet. Nu er vi vokset ud over landets grænser og er til stede på markeder med tilsammen 100 millioner indbyggere, og endnu flere er på vej«, siger marketingchef og partner Peter Michael Oxholm Zigler. At blive nomineret i kategorien Årets Væksteventyr betyder bare, at andre også har set Autobutlers vækstpotentiale.

Med prisen hylder iværksættere og vækstvirksomheder deres rollemodeller. Det er den gode iværksætterhistorie og ikke kun økonomiske nøgletal, der afgør, hvem der skal op på sejrsskammelen til prisuddelingen. Prisens formål er at støtte virkelysten og vovemodet i de danske virksomheder ved at sætte fokus på de mange inspirerende succeshistorier, der findes blandt erhvervslivets vækstvirksomheder og ildsjæle. Autobutler er en af de rollemodeller, og at blive nomineret til denne type pris og med så mange dygtige nominerede virksomheder er naturligvis smigrende.

Prisen har to faser: Indstillingsfasen og stemmefasen. Fra den 13/9-16/10 kan du indstille din iværksætterhelt i en af de seks kategorier. Fra d. 1/11–29/11 kan du stemme på en af de fem nominerede i hver kategori. IVÆKSTprisen er skabt i et samarbejde mellem IVÆKST, DANA, Google, Deloitte og e-conomic – organisationer, der i forvejen samarbejder med vækstlaget i dansk erhvervsliv. Af øvrige nominerede kan nævnes bogportalen Mofibo, billetsystemet Billetto og teknologivirksomheden Satcom1.

Der sættes turbo på festen torsdag d. 5. december hos Deloitte, Weidekampsgade 6, 2300 KBH S.

Få tilbud på din bilreparation

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.