Priskrig på reparationer - Autobutlers store prisundersøgelse

Skrevet af Autobutler.dk d. 16. februar 2015, 15.42

Vi har undersøgt priserne på værkstedsreparationer de sidste par måneder, og de resultater har Ekstra Bladet skrevet om i deres lørdagssektion. Vi undersøger hver måned mere end 3.000 reparationer udført på de mere end 700 værksteder, der er med på værkstedsportalen.

Der er priskrig på reparationer

… skriver Ekstra Bladet. Og fortsætter: De fleste danskere planlægger nemlig i disse dage at vente med de nødvendige eller presserende reparationer, til de alligevel skal have sommerdæk på om ganske få uger. Og det gør, at værkstederne står relativt tomme for tiden.

Hvis du skal have repareret bilen inden for de nærmeste par måneder, kan det altså ikke betale sig at vente, hvis du vil spare penge.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Undgå at betale overpris

Ekstra Bladet har 6 gode råd til at undgå at betale for meget for din bilreparation:

  1. Spørg om prisen på flere værksteder
  2. Brug ”vis-mig” tricket. Værkstedet skal vise det, der er gået i stykker.
  3. Brug kun værksteder som stikprøvekontrolleres
  4. Stol på andre brugeres vurderinger
  5. Aftal prisen på forhånd
  6. Få værkstedet til at kontakte dig. Der kan være mere galt end først antaget, og så skal værkstedet oplyse om det inden de bare laver det.

Undgå at betale overpris på værksted

Kilde: Ekstra Bladet, lørdagssektionen 14. februar 2015, side 11.

Prisen er ikke det afgørende

Selv om der fokuseres meget på prisen, er det ikke altid prisen der afgør, hvilket værksted der vinder opgaven. Dem der er hurtigst med buddet, og beskriver opgaven bedst, har faktisk større chance for at få bilejerens tillid, hvis de samtidig har mange gode anmeldelser fra andre bilejere.

Selvom vi søger efter ”billig reparation”, ved vi jo godt, at tillid til at det udførte arbejde er lavet ordentligt, har større betydning når opgaven endelig skal laves, end prisen.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opel 2.0 – 2001
God service, hurtig arbejde og til den aftalte pris. Der blev informeret om yderligere defekter,...
Point S / Auto-Team 2000
3520 Farum
Ford Focus – 2010
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Opret en opgave nu