For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Sådan sparer du penge på værkstedet

Sådan sparer du penge på værkstedet

85 procent af de bilejere, der forhandler om prisen med værkstedet, har fået en bedre pris ud af besværet. Det viser tal fra autobutler.dk, som har undersøgt værkstedspriserne for udbudte opgaver.

Spørg om prisen hos mekanikeren

Med en gennemsnitspris for et værkstedsbesøg på 3.679 kroner er der mange penge at spare på at prutte om prisen. Tal fra autobutler.dk dokumenterer at du i gennemsnit sparer over 40 procent, hvis du forhandler om prisen eller får tilbud fra flere mekanikere. Det eneste det kræver er at du husker at få tilbuddet på skrift før bilen skal på værksted.

Hovedparten af de bilejere, der sidste år fik tilbud via værkstedsportalen autobutler.dk sparede penge på at forhandle om prisen. Men selv om der altså er penge at spare er der stadig mange bilejere, som undlader at tale om pris, før bilen skal på værksted.

Mange er vant til at gå endog meget langt, for at spare få hundrede kroner når de fx bestiller flyrejser på nettet - men når bilen skal på værksted glemmer man tilsyneladende at spørge om prisen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

En ferierejse i lommen på mekanikerne

Hver uge formidler værkstedsportalen autobutler.dk flere tusinde tilbud på bilreparationer til bilejerne. Ofte svinger priserne på samme opgave med mange tusinde kroner og da en bilejer i gennemsnit skal have bilen på værksted et par gange om året er der tale om store beløb i husholdningsøkonomien.

Vi har netop haft en bilejer som skulle have fastmonteret et anhængertræk til sin Peugeot. En opgave, som er sammenlignelig og ikke burde have store prisudsving. Alligevel endte det med en prisforskel på 2.089 kroner mellem det dyreste, og det billigste tilbud.

Når priserne svinger fra værksted til værksted skyldes det en kombination af sæsonudsving, og så det faktum at medens det ene bilværksted har overbooket og travlt, kan man opleve at naboværkstedet 100 meter nede ad vejen har masse af ledige tider - og derfor er interesseret i at tilbyde en god pris blot for at få opgaver til de fastansatte mekanikere.

Internet giver gennemsigtighed

Den største frygt hos bilejerne er at blive snydt på værkstedet, eller at komme til at betale for noget, som er unødvendigt. Derfor skal du altid sørge for at få tilbud på skrift, og kun vælge værksteder som bliver stikprøvekontrolleret og lader sig bedømme offentligt af andre brugere.

Autobutlers værksteder gør en ekstra indsats, af frygt for at få dårligere bedømmelser på nettet og fordi det er let for den enkelte kunde at skifte til et andet værksted, hvis ikke servicen var i top. De værksteder, der er blevet godkendt på autobutler.dk er i gennemsnit bedømt med 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvordan sparer du penge på din bilreparation?

  • Spørg om prisen flere steder, og få den på skrift så du kan sammenligne.
  • Brug internettet. På værkstedsportaler kan du både læse bedømmelser af værksteder, og sende opgaven i udbud. Du sparer ofte flere tusinde kroner selv på simple værkstedsopgaver.
  • Prøv at købe flere ting samtidig. Hvis du for eksempel skal have et servicesyn, så kan du måske forhandle dig til en billigere pris på vinterdæk.
  • Garanti. Du skal have mindst to års garanti på det udførte arbejde. Husk at en reklamationsret IKKE er det samme som en garanti.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Få 3 tilbud » Få 3 tilbud »

Fordele med Autobutler

  • FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
  • Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
  • Sammenlign priser hos flere værksteder.
  • Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.
Trustpilot
God 8.7 / 11787 anmeldelser

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer