Sådan sparer du penge på værkstedet

Skrevet af Autobutler.dk d. 27. april 2016, 17.13

Sådan sparer du penge på værkstedet

85 procent af de bilejere, der forhandler om prisen med værkstedet, har fået en bedre pris ud af besværet. Det viser tal fra autobutler.dk, som har undersøgt værkstedspriserne for udbudte opgaver.

Spørg om prisen hos mekanikeren

Med en gennemsnitspris for et værkstedsbesøg på 3.679 kroner er der mange penge at spare på at prutte om prisen. Tal fra autobutler.dk dokumenterer at du i gennemsnit sparer over 40 procent, hvis du forhandler om prisen eller får tilbud fra flere mekanikere. Det eneste det kræver er at du husker at få tilbuddet på skrift før bilen skal på værksted.

Hovedparten af de bilejere, der sidste år fik tilbud via værkstedsportalen autobutler.dk sparede penge på at forhandle om prisen. Men selv om der altså er penge at spare er der stadig mange bilejere, som undlader at tale om pris, før bilen skal på værksted.

Mange er vant til at gå endog meget langt, for at spare få hundrede kroner når de fx bestiller flyrejser på nettet - men når bilen skal på værksted glemmer man tilsyneladende at spørge om prisen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

En ferierejse i lommen på mekanikerne

Hver uge formidler værkstedsportalen autobutler.dk flere tusinde tilbud på bilreparationer til bilejerne. Ofte svinger priserne på samme opgave med mange tusinde kroner og da en bilejer i gennemsnit skal have bilen på værksted et par gange om året er der tale om store beløb i husholdningsøkonomien.

Vi har netop haft en bilejer som skulle have fastmonteret et anhængertræk til sin Peugeot. En opgave, som er sammenlignelig og ikke burde have store prisudsving. Alligevel endte det med en prisforskel på 2.089 kroner mellem det dyreste, og det billigste tilbud.

Når priserne svinger fra værksted til værksted skyldes det en kombination af sæsonudsving, og så det faktum at medens det ene bilværksted har overbooket og travlt, kan man opleve at naboværkstedet 100 meter nede ad vejen har masse af ledige tider - og derfor er interesseret i at tilbyde en god pris blot for at få opgaver til de fastansatte mekanikere.

Internet giver gennemsigtighed

Den største frygt hos bilejerne er at blive snydt på værkstedet, eller at komme til at betale for noget, som er unødvendigt. Derfor skal du altid sørge for at få tilbud på skrift, og kun vælge værksteder som bliver stikprøvekontrolleret og lader sig bedømme offentligt af andre brugere.

Autobutlers værksteder gør en ekstra indsats, af frygt for at få dårligere bedømmelser på nettet og fordi det er let for den enkelte kunde at skifte til et andet værksted, hvis ikke servicen var i top. De værksteder, der er blevet godkendt på autobutler.dk er i gennemsnit bedømt med 4,5 stjerner ud af 5 mulige.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Hvordan sparer du penge på din bilreparation?

  • Spørg om prisen flere steder, og få den på skrift så du kan sammenligne.
  • Brug internettet. På værkstedsportaler kan du både læse bedømmelser af værksteder, og sende opgaven i udbud. Du sparer ofte flere tusinde kroner selv på simple værkstedsopgaver.
  • Prøv at købe flere ting samtidig. Hvis du for eksempel skal have et servicesyn, så kan du måske forhandle dig til en billigere pris på vinterdæk.
  • Garanti. Du skal have mindst to års garanti på det udførte arbejde. Husk at en reklamationsret IKKE er det samme som en garanti.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Opret en opgave nu