Autobutler.dk anbefales til Samvirkes 900.000 læsere

Sæt dine opgaver på auktion

Spar penge og tid – som almindelig forbruger kan du sende håndværksopgaverne i dit hjem og på din bil i udbud og lade den bedste og billigste vinde.

Bremserne på bilen trænger til en udskiftning. Fornuften og den indre jyde siger, at man bør indhente mere end ét tilbud, så man er sikker på at få det bedste, når det gælder pris og kvalitet. Og nu er det blevet nemt at gøre med fødderne oppe derhjemme.

På internettet findes flere tjenester, der formidler tilbud på forskellige – primært håndværksmæssige opgaver – vokset frem. Med få klik kan du indtaste oplysninger om alt fra reparationer af biler over fliselægning på badeværelset til flytninger.

Få tilbud på reparation

Bilen laves i Kolding

Autobutler formidler kontakt mellem forbrugerne og autoværksteder over hele landet, og på en simpel opgave som udskiftning af bremser på en Peugeot fik Samvirke i alt 11 forskellige bud fra mekanikere over hele landet. Allerede efter få timer tikkede de første bud ind på mail, og prisen endte i et interval mellem 725 kroner og 1250 kroner.

Hjemmesiden skal gøre markedet overskueligt for den enkelte forbruger, fortæller Peter Michael Oxholm, der er partner i Autobutler: »Det skal være en genvej til at spare penge på den næste værkstedsregning. Samtidig gør vi det gennemsigtigt for forbrugerne at se, hvad de forskellige tilbud indeholder.«

For hvert tilbud, du modtager, skal de enkelte mekanikere nemlig specificere, hvor stor en del af regningen, der går til løn og til reservedele – og hvilken type reservedele, der bruges.

Nemheden består i, at du kun skal indtaste din nummerplade, så kan mekanikerne hente informationer om din bil, model, type og reservedele direkte på deres egen computer. Det eneste, du gør, er at beskrive den opgave, du vil bestille.

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 222 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.