Autobutler.dk anbefales til Samvirkes 900.000 læsere - Autobutler.dk blog

Blog

  • Forside
  • Blog

Autobutler.dk anbefales til Samvirkes 900.000 læsere

Artikel i Samvirke, februar 2011:

Sæt dine opgaver på auktion

Spar penge og tid – som almindelig forbruger kan du sende håndværksopgaverne i dit hjem og på din bil i udbud og lade den bedste og billigste vinde.

Bremserne på bilen trænger til en udskiftning. Fornuften og den indre jyde siger, at man bør indhente mere end ét tilbud, så man er sikker på at få det bedste, når det gælder pris og kvalitet. Og nu er det blevet nemt at gøre med fødderne oppe derhjemme.

På internettet findes flere tjenester, der gratis formidler tilbud på forskellige – primært håndværksmæssige opgaver – vokset frem. Med få klik kan du indtaste oplysninger om alt fra reparationer af biler over fliselægning på badeværelset til flytninger.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Bilen laves i Kolding

Autobutler.dk formidler kontakt mellem forbrugerne og autoværksteder over hele landet, og på en simpel opgave som udskiftning af bremser på en Peugeot fik Samvirke i alt 11 forskellige bud fra mekanikere over hele landet. Allerede efter få timer tikkede de første bud ind på mail, og prisen endte i et interval mellem 725 kroner og 1250 kroner.

Hjemmesiden skal gøre markedet overskueligt for den enkelte forbruger, fortæller Peter Michael Oxholm, der er partner i autobutler.dk: »Det skal være en genvej til at spare penge på den næste værkstedsregning. Samtidig gør vi det gennemsigtigt for forbrugerne at se, hvad de forskellige tilbud indeholder.«

For hvert tilbud, du modtager, skal de enkelte mekanikere nemlig specificere, hvor stor en del af regningen, der går til løn og til reservedele – og hvilken type reservedele, der bruges.

Nemheden består i, at du kun skal indtaste din nummerplade, så kan mekanikerne hente informationer om din bil, model, type og reservedele direkte på deres egen computer. Det eneste, du gør, er at beskrive den opgave, du vil bestille.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 518 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu