For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Autobutler.dk anbefales til Samvirkes 900.000 læsere

Artikel i Samvirke, februar 2011:

Sæt dine opgaver på auktion

Spar penge og tid – som almindelig forbruger kan du sende håndværksopgaverne i dit hjem og på din bil i udbud og lade den bedste og billigste vinde.

Bremserne på bilen trænger til en udskiftning. Fornuften og den indre jyde siger, at man bør indhente mere end ét tilbud, så man er sikker på at få det bedste, når det gælder pris og kvalitet. Og nu er det blevet nemt at gøre med fødderne oppe derhjemme.

På internettet findes flere tjenester, der formidler tilbud på forskellige – primært håndværksmæssige opgaver – vokset frem. Med få klik kan du indtaste oplysninger om alt fra reparationer af biler over fliselægning på badeværelset til flytninger.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Bilen laves i Kolding

Autobutler.dk formidler kontakt mellem forbrugerne og autoværksteder over hele landet, og på en simpel opgave som udskiftning af bremser på en Peugeot fik Samvirke i alt 11 forskellige bud fra mekanikere over hele landet. Allerede efter få timer tikkede de første bud ind på mail, og prisen endte i et interval mellem 725 kroner og 1250 kroner.

Hjemmesiden skal gøre markedet overskueligt for den enkelte forbruger, fortæller Peter Michael Oxholm, der er partner i autobutler.dk: »Det skal være en genvej til at spare penge på den næste værkstedsregning. Samtidig gør vi det gennemsigtigt for forbrugerne at se, hvad de forskellige tilbud indeholder.«

For hvert tilbud, du modtager, skal de enkelte mekanikere nemlig specificere, hvor stor en del af regningen, der går til løn og til reservedele – og hvilken type reservedele, der bruges.

Nemheden består i, at du kun skal indtaste din nummerplade, så kan mekanikerne hente informationer om din bil, model, type og reservedele direkte på deres egen computer. Det eneste, du gør, er at beskrive den opgave, du vil bestille.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer