Nærbillede af rusten bil

Undervognsbehandling er billig om foråret

Undervognscentrene har god plads her om foråret. Det kan du udnytte til at få et godt tilbud på rustbeskyttelse.

Om efteråret står bilisterne i kø for at få undervognsbehandlet deres biler, enten på et undervognscenter eller et autoværksted med sprøjteudstyr. Det giver lange køer og høje priser. Om foråret er situationen omvendt. Sneen smelter, og bilisterne glemmer alt om at få undervognsbehandlet deres biler.

Foråret er her - udnyt det

Det giver god plads på centrene og værkstederne. Og det kan du udnytte til at få et godt tilbud. Over 120.000 bilejere har oprettet en opgaver på Autobutler. Ca. hver 12. handler om undervognsbehandling. Og alle de forespørgsler har bilejerne fået tilbud fra de ca. 900 centre og værksteder, der er tilknyttet Autobutler. Så vi har et solidt datagrundlag, når det gælder tilbud på undervognsbehandling.

Få tilbud på reparation

Mindre rust giver mere ro i kabinen

Vidste du i øvrigt, at rustbeskyttelse dæmper vej- og hjulstøj i kabinen som sidegevinst? Det viser et dansk forsøg på en ny Hyundai Getz, skriver Ekstra Bladet. Når man målte lydniveauet i kabinen før og efter rustbeskyttelsen, kunne man konstatere, at bilen støjer hørbart mindre efter behandlingen.

Støjmålingerne blev foretaget før og efter rustbeskyttelsen – på grusvej ved 30 km/t og på tør landevej ved 80 km/t. Lydtryksniveauet faldt med op til 5 decibel. En reduktion, de fleste mennesker tydeligt kan høre. Faldet skyldes her, at både plastinderskærme, som kan købes til en del bilmodeller, og selve rustbeskyttelsen isolerer de lyde, som dæk og småsten normalt sender ind i kabinen.

Her er nogle gennemsnitspriser på rustbehandling via Autobutler:

Der er tale om gennemsnitspriser over hele året, så hvis du er heldig, kan du få endnu bedre tilbud her om foråret. Vi synes ikke, du skal vente, så få tilbud på knappen nedenfor.

Få tilbud på undervognsbehandling her

Få tilbud og sammenlign priser på undervognsbehandling

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.