Undervognsbehandling er billig om foråret

Skrevet af Autobutler.dk d. 10. april 2013, 08.34

Professionel Rustbeskyttelse, rustbehandling og undervognsbehandling

Undervognscentrene har god plads her om foråret. Det kan du udnytte til at få et godt tilbud på rustbeskyttelse.

Om efteråret står bilisterne i kø for at få undervognsbehandlet deres biler, enten på et undervognscenter eller et autoværksted med sprøjteudstyr. Det giver lange køer og høje priser. Om foråret er situationen omvendt. Sneen smelter, og bilisterne glemmer alt om at få undervognsbehandlet deres biler.

Foråret er her - udnyt det

Det giver god plads på centrene og værkstederne. Og det kan du udnytte til at få et godt tilbud. Over 120.000 bilejere har oprettet en opgaver på autobutler.dk. Ca hver 12. handler om undervognsbehandling. Og alle de forespørgsler har bilejerne fået to-tre tilbud på fra de ca. 900 centre og værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk. Så vi har et solidt datagrundlag, når det gælder tilbud på undervognsbehandling.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Mindre rust giver mere ro i kabinen

Vidste du i øvrigt, at rustbeskyttelse dæmper vej- og hjulstøj i kabinen som sidegevinst? Det viser et dansk forsøg på en ny Hyundai Getz, skriver Ekstra Bladet. Når man målte lydniveauet i kabinen før og efter rustbeskyttelsen, kunne man konstatere, at bilen støjer hørbart mindre efter behandlingen.

Støjmålingerne blev foretaget før og efter rustbeskyttelsen – på grusvej ved 30 km/t og på tør landevej ved 80 km/t. Lydtryksniveauet faldt med op til 5 decibel. En reduktion, de fleste mennesker tydeligt kan høre. Faldet skyldes her, at både plastinderskærme, som kan købes til en del bilmodeller, og selve rustbeskyttelsen isolerer de lyde, som dæk og småsten normalt sender ind i kabinen.

Her er nogle gennemsnitspriser på rustbehandling via autobutler.dk:

  • Chevrolet Spark: 3.028 kr.
  • Mazda 2: 3.106 kr.
  • Renault Mégane: 3.641 kr.
  • Toyota Avensis: 3.836 kr.
  • Ford Galaxy: 4.247 kr.

Der er tale om gennemsnitspriser over hele året, så hvis du er heldig, kan du få endnu bedre tilbud her om foråret. Vi synes ikke, du skal vente, så få 3 uforpligtende tilbud på knappen nedenfor.


Få tre tilbud på undervognsbehandling her


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56719 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Citroen C1 – 2013
Apex Auto
2610 Rødovre
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu