For at give dig en bedre oplevelse, gemmer vi informationer om dit besøg på www.autobutler.dk. Læs mere

Vores blog om biler

Undervognsbehandling er billig om foråret

Professionel Rustbeskyttelse, rustbehandling og undervognsbehandling
Undervognscentrene har god plads her om foråret. Det kan du udnytte til at få et godt tilbud på rustbeskyttelse.

Om efteråret står bilisterne i kø for at få undervognsbehandlet deres biler, enten på et undervognscenter eller et autoværksted med sprøjteudstyr. Det giver lange køer og høje priser. Om foråret er situationen omvendt. Sneen smelter, og bilisterne glemmer alt om at få undervognsbehandlet deres biler.

Foråret er her - udnyt det

Det giver god plads på centrene og værkstederne. Og det kan du udnytte til at få et godt tilbud. Over 120.000 bilejere har oprettet en opgaver på autobutler.dk. Ca hver 12. handler om undervognsbehandling. Og alle de forespørgsler har bilejerne fået to-tre tilbud på fra de ca. 900 centre og værksteder, der er tilknyttet autobutler.dk. Så vi har et solidt datagrundlag, når det gælder tilbud på undervognsbehandling.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Mindre rust giver mere ro i kabinen

Vidste du i øvrigt, at rustbeskyttelse dæmper vej- og hjulstøj i kabinen som sidegevinst? Det viser et dansk forsøg på en ny Hyundai Getz, skriver Ekstra Bladet. Når man målte lydniveauet i kabinen før og efter rustbeskyttelsen, kunne man konstatere, at bilen støjer hørbart mindre efter behandlingen.

Støjmålingerne blev foretaget før og efter rustbeskyttelsen – på grusvej ved 30 km/t og på tør landevej ved 80 km/t. Lydtryksniveauet faldt med op til 5 decibel. En reduktion, de fleste mennesker tydeligt kan høre. Faldet skyldes her, at både plastinderskærme, som kan købes til en del bilmodeller, og selve rustbeskyttelsen isolerer de lyde, som dæk og småsten normalt sender ind i kabinen.

Her er nogle gennemsnitspriser på rustbehandling via autobutler.dk:

  • Chevrolet Spark: 3.028 kr.
  • Mazda 2: 3.106 kr.
  • Renault Mégane: 3.641 kr.
  • Toyota Avensis: 3.836 kr.
  • Ford Galaxy: 4.247 kr.

Der er tale om gennemsnitspriser over hele året, så hvis du er heldig, kan du få endnu bedre tilbud her om foråret. Vi synes ikke, du skal vente, så få 3 uforpligtende tilbud på knappen nedenfor.


Få tre tilbud på undervognsbehandling her

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 348 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu