For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Professionelle investorer styrker autobutler.dk

Johnny Laursen, Jan Lehrmann og Kenneth Andersen investerer i værkstedsportalen autobutler.dk Tre kendte og stærke navne i medie- og bilbranchen, Johnny Laursen, Jan Lehrmann og Kenneth Andersen, er via kapitalindskud fra deres fælles investeringsselskab JL Ventures blevet medejere af den kun to år gamle værkstedsportal autobutler.dk. Kapitalstyrkelsen skal styrke og accelerere autobutler.dk's vækst. Trekløveret har tidligere været med til at forandre bilscenen i Danmark. Johnny Laursen er iværksætteren bag Bil Markedet og Bil Magasinet (Benjamin Media), mens trekløveret alle har været med fra starten af Bilbasen og senere involveret i Bil Info. Bil Markedet, Bilbasen og Bil Info er i dag solgt til Ebay, mens Benjamin Media er solgt til Bonnier.

Internationalt potentiale

- Vi investerer i autobutler.dk, fordi det er en unik platform, som skaber et rigtigt godt overblik på et ellers uigennemsigtigt marked. Det er i den grad en win-win mellem værksteder og forbrugere, siger Jan Lehrmann. Og så er der et kæmpestort potentiale i autobutler.dk, skønner Kenneth Andersen: - Det er en meget ”ren” service, som er let at forstå. Det gør konceptet meget skalerbart, også internationalt. Og det ser vi meget på, når vi investerer.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Stor dag for autobutler.dk

- Det er en stor dag for autobutler.dk, siger det unge firmas partner og medstifter Peter M. Oxholm Zigler. - Da vi startede forretningen i starten af 2010, var det med ambitionen om at tilføre værdi til markedet. Vi ville hjælpe værkstederne til nye kunder på en let og internetbaseret måde. Desuden ville vi give bilejerne den nødvendige information til at træffe det rette værkstedsvalg, fortæller han.

Starten har ikke været uden problemer:

- Vi har mødt en del modstand i branchen, men vi står i dag med et bomstærkt produkt. Det udgør et helt centralt værktøj for rigtig mange værksteder, når det gælder at få nye kunder via internettet, påpeger han.

Autobutler.dk skaber værdi

- Der er i dag ikke længere tvivl om, at autobutler.dk skaber værdi for værkstederne. Det er 550 tilfredse værksteder og 22.000 formidlede opgaver bevis på i dag. Kundetilfredsheden er særdeles høj hele vejen rundt, og det er dét der er vores drivkraft og berettigelse, siger Peter Michael Oxholm Zigler. Det har hele tiden stået klart for iværksætterne bag autobutler.dk, at der ville komme et tidspunkt, hvor autobutler.dk skulle bringes videre i samarbejde med kompetente og erfarne investorer med det rette netværk. - Derfor er vi utroligt glade for vores nye medejere og er ikke i tvivl om, at vi har fundet den optimale samarbejdspartner.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Autobutler-konceptet har aldrig været stærkere, end det er nu, og vores ambitioner for fremtiden er skyhøje. Med tilførelsen af de stærke ressourcer er det målsætningen, at endnu flere af autobranchens interessenter får øjnene op for mulighederne i autobutler.dk, slutter Peter Michael Oxholm Zigler.

Få 3 tilbud på autoreparation

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer