Fødselsdag i Autobutler

Autobutler fylder 3 år

1.095 dage og 5 timer senere…

Autobutler.dk blev skudt i gang den 9. august 2010 – det har været 3 super hårde, men enormt spændende år!

Da vi startede Autobutler, mødte vi en enorm modstand fra autoværkstederne – de syntes overhovedet ikke, at gennemsigtighed for bilejere, eller direkte sammenligning med tilbud på opgaver, var en god ide. Hvorfor lave om på noget som allerede fungerer, og hvor kunderne ikke stiller spørgsmål?

Vi holdt dog fast på ideen – gennemsigtighed og sammenlignelighed er alfa omega for danske bilejere. Som i alle andre brancher, vil man selvfølgelig gerne vide præcis, hvad man får, og hvad det koster – FØR man sender bilen på værksted. I dag går det meget bedre – vores dygtige værksteder og mekanikere ved i dag, at autobutler er her for at garantere danske bilejere en god service, og at man som bilejer finder lige præcis det værksted der passer til éns behov.

Få tilbud på din bilreparation

I tog rigtigt godt imod os fra dag 1

I starten gik det dog liiiige hurtigt nok, faktisk havde vi lidt svært med at følge med, da I tog RIGTIGT godt imod os – se bare hvad vi skrev på vores blog den 11. august 2010 (det ser lidt sjovt ud – det er fra internettets pulterkammer :o)

I dag har Autobutler over 800 værksteder tilmeldt i Danmark, så det er heldigvis ikke en udfordring vi har længere – nu kan vi hurtigt hjælpe jer danske bilejere, med at finde det rigtige autoværksted, hvad enten det er med noget der skal laves eller serviceres på din bil , hvis du vil finde et autoværksted eller mekaniker i nærheden af hvor du bor, eller hvis du vil finde det autoværksted i Danmark med de bedste bedømmelser.

I har løbende givet os rigtige gode tilbagemeldinger, både ris og ros – og vi tager selvfølgelig det sure med det søde. Vi er dog rigtigt stolte over, at vi netop har rundet 2000 anmeldelser på Trustpilot – og er meget beærede over den flotte karakter I har givet os – tusinde millioner mange gange tak!

Vi VIL blive bedre – og har nu fået muligheden for det!

Autobutler har fået en god fødselsdagsgave. Venturefonden Creandum har netop investeret 30 millioner kroner i Autobutler – så vi kan nu sætte alle sejl til, for at blive endnu bedre til at hjælpe danske bilejere. Vi vil have minimum 1.000 autoværksteder i 2013 og forventer at runde 75.000 opgaver fra danske bilejere i år.

Det betyder, at du som bilejer kan få hurtigere og bedre tilbud på dine opgaver. Vores mål er at hjælpe DIG. Det kan vi blandt andet med automatiske indkaldelser til eksempelvis syn, service, de årlige dækskifte… Og der er meget mere på vej!

Tak fordi, at I som bilejere støtter op om autobutler, og bruger os flittigt – uden jer var vi intet!

Hav en fantastisk weekend, vi glæder os til at præsentere jer for en masse spændende nyheder i løbet af 2013.

Fødselsdagshilsner fra hele Autobutler Teamet

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16548 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 212 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.