Autobutler fylder 3 år

Skrevet af Autobutler.dk d. 9. august 2013, 10.00

Autoreparation

1.095 dage og 5 timer senere…

Autobutler.dk blev skudt i gang den 9. august 2010 – det har været 3 super hårde, men enormt spændende år!

Da vi startede autobutler, mødte vi en enorm modstand fra autoværkstederne – de syntes overhovedet ikke at gennemsigtighed for bilejere, eller direkte sammenligning med tilbud på opgaver var en god ide. Hvorfor lave om på noget som allerede fungerer, og hvor kunderne ikke stiller spørgsmål?

Vi holdt dog fast på ideen – gennemsigtighed og sammenlignelighed er alfa omega for danske bilejere. Som i alle andre brancher, vil man selvfølgelig gerne vide præcis hvad man får og hvad det koster – FØR man sender bilen på værksted. I dag går det meget bedre – vores dygtige værksteder og mekanikere ved i dag, at autobutler er her for at garantere danske bilejere en god service, og at man som bilejer finder lige præcis det værksted der passer til éns behov.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

I tog rigtigt godt imod os fra dag 1

I starten gik det dog liiiige hurtigt nok, faktisk havde vi lidt svært med at følge med, da I tog RIGTIGT godt imod os – se bare hvad vi skrev på vores blog den 11. august 2010 (det ser lidt sjovt ud – det er fra internettet pulterkammer :o)

I dag har autobutler over 800 værksteder tilmeldt i Danmark, så det er heldigvis ikke en udfordring vi har længere – nu kan vi hurtigt hjælpe jer danske bilejere, med at finde det rigtige autoværksted, hvad enten det er med noget der skal laves eller serviceres på din bil , hvis du vil finde et autoværksted eller mekaniker i nærheden af hvor du bor, eller hvis du vil finde det autoværksted i Danmark med de bedste bedømmelser

I har løbende givet os rigtige gode tilbagemeldinger, både ris og ros – og vi tager selvfølgelig det sure med det søde. Vi er dog rigtigt stolte over, at vi netop har rundet 2000 anmeldelser på Trustpilot – og er meget beærede over den flotte karakter i har givet os – tusinde millioner mange gange tak!

Vi VIL blive bedre – og har nu fået muligheden for det!

Autobutler.dk har fået en god fødselsdagsgave. Venture fonden Creandum har netop investeret 30 millioner kroner i autobutler – så vi kan nu sætte alle sejl til, for at blive endnu bedre til at hjælpe danske bilejere. Vi til have minimum 1000 autoværksteder i 2013, og forventer at runde 75.000 opgaver fra danske bilejere i år.

Det betyder, at du som bilejer kan få hurtigere og bedre tilbud på dine opgaver. Vores mål er at hjælpe DIG. Det kan vi blandt andet med automatiske indkaldelser til eksempelvis syn, service, de årlige dækskifte… Og der er meget mere på vej!

Tak fordi, at I som bilejere støtter op om autobutler, og bruger os flittigt – uden jer var vi intet!

Hav en fantastisk weekend, vi glæder os til at præsentere jer for en masse spændende nyheder i løbet af 2013.

Fødselsdagshilsner fra hele Autobutler Teamet

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opel Astra – 2008
Hurtig og kompetent værksted.
3H Automotive A/S
2860 Søborg
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Audi 1.6 – 0
Troværdig service og en rigtig god pris. Jeg vil helt sikkert anbefale dette værksted.
UserTribe
2300 København S
Opret en opgave nu