Autoværksted med lifte

Hvad er et autoværksted?

Et autoværksted forventes at kunne udføre alle typer af reparationer på biler.

Det kræver dygtige mekanikere, der holder sig opdateret og går på kurser for at følge med alle de nye ting fra bilproducenterne. Autoværkstedet er en alt-i-et forretning, der sælger reservedele, tilbehør til biler som musikanlæg, pærer og sprinklervæske, og samtidig er en vidensbase til spørgsmål om alle mulige problemer om bilen. Og så kan de selvfølgelig også lave din bil, uanset hvad den fejler.

Skal bilen på værksted?

Autoværkstedet er et supermarked

Med det store antal biler, der kører på vejene hver dag, er der ikke noget at sige til, at værkstederne har travlt. Reparation eller lapning af flade dæk, udskiftning af ruder med stenslag, udskiftning af dele i motoren, periodiske service eller synstjek før syn er alt sammen hverdag for de fleste værksteder. Autoværkstedet er som et supermarked, hvor du kan købe alt til din bil. Du har mulighed for at købe reservedele som dæk og fælge, batterier og vinduesviskere. Udbuddet af ekstra tilbehør afhænger selvfølgelig af, hvor stort værkstedet er, men tilbehøret giver mersalg og en ekstra indtjening, så de fleste værksteder vil gerne tilbyde ekstra tilbehør.

Autoværksteder med specialer

De ting, du kan få ordnet på de enkelte værksteder, kan variere. Det er ikke alle værksteder eller mekanikere, der kan klare alle dele af de ting, der skal ordnes med bilen. Som regel kender værkstedet andre i området, der kan de ting, som de ikke selv kan tilbyde, så du altid vil få en specialist til at lave arbejdet. Et almindeligt værksted laver sikkert ikke autolakererarbejde, og måske heller ikke undervognsbehandling. Samtidig er det langt fra særlig mange autolakerere, der laver service, olieskift eller dækskifte, så derfor supplerer de forskellige værksteder i et nærområde hinanden.

Autoværksteder

Autoværkstedets arbejdsområder

Der kan være kø ved kassen

Med alle disse opgaver der hver dag skal ordnes på værkstederne, giver det indsigt i, hvorfor det ikke altid er muligt at komme til samme dag, eller nogle gange ikke en gang i den samme uge. Du skal huske at booke tid et godt stykke tid i forvejen, hvis du vil være sikker på ikke at skulle vente alt for længe.

Få tilbud fra autoværksteder nær dig

Information om autoværksteder

Her er Danmarks bedste værksteder 2014

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 193 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.