For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Find et værksted i din egen by

Find et værksted i dit lokalområde
Går man ind på www.autobutler.dk/autovaerksted, er det supernemt at finde lokale kvalitetsværksteder og få tilbud fra dem.

Vidste du, at du på autobutler.dk så nemt som ingenting kan indhente tilbud fra 3 lokale værksteder, undervognscentre, autoglascentre eller bilklargøringscentre? Og at du kan bede et bestemt værksted i dit lokalområde om at give dig et tilbud på en værkstedsopgave? Men sådan er det faktisk. Du kan også se, hvordan dine lokale Autobutler-værksteder er blevet bedømt af tidligere kunder.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Det er enkelt: Enten kan du vælge at hente tre tilbud fra tre kvalitetsværksteder ved at klikke på den pop-up, der kommer midt i billedet, når du har søgt på postnummer.

Men du kan også rulle ned på siden og vælge at få tilbud fra et bestemt lokalt værksted, du måske har gode erfaringer med, plus to tilfældige. Bare følg linket herunder, så hjælper vi dig på vej.

Få 3 tilbud på din bilreparation i lokalområdet


Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at kun de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 450 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi kan hjælpe dig med alt på din bil