Der er penge at spare, når forruden skal skiftes

Spar 3.000 kr. på at skifte forrude

21 februar 2014, 14:21

Der kan være 3.088 kr. at spare ved at bruge Autobutler, når forruden på en Nissan Qashqai skal skiftes.

Der er tusindvis af kroner at spare på at sende udskiftning af forruden i udbud på en værkstedsportal som Autobutler.

Bang! Det pistollignende smæld, der lyder, når en sten kommer farende mod forruden med 110-130 km i timen, ryster de fleste. Det gør regningen på forruden også, når den dukker op fra forhandleren. Den er for stor til, at man kan trække på skulderen, men for lille til at blive dækket af forsikringen på grund af selvrisikoen og bonustabet. Men der er tusindvis at kroner at spare, hvis man sender opgaven i udbud på en værkstedsportal som Autobutler. Det viser en test, som blev gennemført for nylig.

Få tilbud på skift af forrude

Først blev der ringet til seks værksteder i henholdsvis Storkøbenhavn, Aarhus og Odense, fem autoriserede værksteder og et anerkendt autoglasfirma med 14 år på bagen. Målet var at få priser på udskiftning af en forrude til henholdsvis en Suzuki Swift og en Nissan Qashqai 1.5 dCi. Bagefter blev samme opgave sendt ud til 20 værksteder i de samme byer via værkstedsportalen med krav om originalt glas eller glas af en tilsvarende kvalitet samt forskriftsmæssig udskiftning. Og så blev resultaterne sat op mod hinanden.

3.088 kr. at spare

Lad os tage den mest positive nyhed først: Man kan spare op til 3.088 gode danske kroner på at afsøge markedet grundigt. En autoriseret Nissan-forhandler på Ballerup-kanten ville have 5.800 kroner for at skifte Qashqai-ruden, mens et Autobutler-værksted på Køge-egnen kun forlangte 2.712,50 kroner! En besparelse på. 3.087,50 kr. Det er vel værd at køre efter for de fleste. Og værkstedet i nærheden af Køge brillerer oven i købet med en bedømmelse på 4,7 ud af 5 mulige stjerner og følger alle kvalitetskrav i FDM's reparationsaftale. Bedømmelsen er givet af de tidligere Autobutler-kunder.

I Aarhus lød tilbuddet fra den autoriserede Nissan-forhandler i nærheden af Viby J. på 5.400 kr. Bedste tilbud fra Autobutler-værkstederne – et professionelt bilglasfirma på samme vej – landede i mailboksen inden for en time og lød på 2.653 kr. Så her var besparelsen på 2.747 kroner.

I Odense, der var den billigste storby, lød det telefoniske tilbud fra et stort autoriseret Nissan-værksted på 4.200 kr. Bedste Autobutler-tilbud lød på 2.375 kroner, så her er der 1.875 kroner at spare.

Få tilbud på ny forrude

Mindre at spare på Swift

Er man ejer af en Suzuki Swift, kan man glæde sig over, at forruden er forbavsende billig at udskifte, selv hos de autoriserede forhandlere. Dyreste telefoniske tilbud kom fra en autoriseret Suzuki-forhandler i Nordsjælland, som ville have 3.250 kr. for opgaven.

Det bedste storkøbenhavnske online-tilbud fra Autobutler lød på 2.450 kroner og kom igen fra Køge-kanten. Så her lander forskellen på mere beskedne 800 kroner, hvilket dog stadig er 25 procent sparet.

I Aarhus lød tilbuddet fra en af de autoriserede Suzuki-forhandlere på konkurrencedygtige 2.500 kroner, mens bedste online-tilbud fra et af Autobutlers værksteder i Aarhus-området lød på 1.845 kroner – en besparelse på 655 kroner.

Ønsker man et rudeskift på en Swift i Odense, kan man få det gjort hos et erfarent autoglasfirma for 2.595 kroner. Autoglasfirmaet erkendte da også i telefonen, at det var et kanontilbud. Billigste online-tilbud fra et Autobutler-værksted i samme by lød på 2.100 kroner – en besparelse på 495 kroner.

Få tilbud på forrude

Få tilbud og sammenlign priser på stenslagsopgaver

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.