Spar 3.000 kr. på at skifte forrude

Skrevet af Autobutler.dk d. 21. februar 2014, 14.21

Skift af forrude eller andet glas på din bil

Der kan være 3.088 kr. at spare ved at bruge autobutler.dk, når forruden på en Nissan Qashqai skal skiftes.

Der er tusindvis af kroner at spare på at sende udskiftning af forruden i udbud på en værkstedsportal som autobutler.dk.


Bang! Det pistollignende smæld, der lyder, når en sten kommer farende mod forruden med 110-130 km i timen, ryster de fleste. Det gør regningen på forruden også, når den dukker op fra forhandleren. Den er for stor til at man kan trække på skulderen, men for lille til at blive dækket af forsikringen på grund af selvrisikoen og bonustabet. Men der er tusindvis at kroner at spare, hvis man sender opgaven i udbud på en værkstedsportal som autobutler.dk. Det viser en test, som blev gennemført for nylig.

Autobutler.dk værkstedportal - 3 tilbud på din bilreparation

Først blev der ringet til seks værksteder i henholdsvis Storkøbenhavn, Aarhus og Odense, fem autoriserede værksteder og et anerkendt autoglasfirma med 14 år på bagen. Målet var at få priser på udskiftning af en forrude til henholdsvis en Suzuki Swift og en Nissan Qashqai 1.5 dCi. Bagefter blev samme opgave sendt ud til 20 værksteder i de samme byer via værkstedsportalen med krav om originalt glas eller glas af en tilsvarende kvalitet samt forskriftsmæssig udskiftning. Og så blev resultaterne sat op mod hinanden.

3.088 kr. at spare

Lad os tage den mest positive nyhed først: Man kan spare op til 3.088 gode danske kroner på at afsøge markedet grundigt. En autoriseret Nissan-forhandler på Ballerup-kanten ville have 5.800 kroner for at skifte Qashqai-ruden, mens et autobutler-værksted på Køge-egnen kun forlangte 2.712,50 kroner! En besparelse på. 3.087,50 kr. Det er vel værd at køre efter for de fleste. Og værkstedet i nærheden af Køge brillerer oven i købet med en bedømmelse på 4,7 ud af 5 mulige stjerner og følger alle kvalitetskrav i FDMs reparationsaftale. Bedømmelsen er givet af de tidligere autobutler-kunder.

I Aarhus lød tilbuddet fra den autoriserede Nissan-forhandler i nærheden af Viby J. på 5.400 kr. Bedste tilbud fra autobutler-værkstederne – et professionelt bilglasfirma på samme vej – landede i mailboksen indenfor en time og lød på 2.653 kr. Så her var besparelsen på 2.747 kroner.

I Odense, der var den billigste storby, lød det telefoniske tilbud fra et stort autoriseret Nissan-værksted på 4.200 kr. Bedste autobutler-tilbud lød på 2.375 kroner, så her er der 1.875 kroner at spare.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Mindre at spare på Swift

Er man ejer af en Suzuki Swift, kan man glæde sig over, at forruden er forbavsende billig at udskifte, selv hos de autoriserede forhandlere. Dyreste telefoniske tilbud kom fra en autoriseret Suzuki-forhandler i Nordsjælland, som ville have 3.250 kr. for opgaven.

Det bedste storkøbenhavnske online-tilbud fra autobutler.dk lød på 2.450 kroner og kom igen fra Køge-kanten. Så her lander forskellen på mere beskedne 800 kroner, hvilket dog stadig er 25 procent sparet.

I Aarhus lød tilbuddet fra en af de autoriserede Suzuki-forhandlere på konkurrencedygtige 2.500 kroner, mens bedste online-tilbud fra et af autobutlers værksteder i Aarhus-området lød på 1.845 kroner – en besparelse på 655 kroner.

Ønsker man et rudeskift på en Swift i Odense, kan man få det gjort hos et erfarent autoglasfirma for 2.595 kroner. Autoglasfirmaet erkendte da også i telefonen, at det var et kanontilbud. Billigste online-tilbud fra et autobutler-værksted i samme by lød på 2.100 kroner – en besparelse på 495 kroner.


Få 3 tilbud på skift af forrude

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Volkswagen Transporter – 2009
Perfekt
A2 Auto - AutoMester
2690 Karlslunde
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Honda Civic – 2006
KP Erhvervsbiler ApS - AutoMester
8370 Hadsten
Opret en opgave nu