For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Ekstra Bladet skriver: Spar kassen på bilværkstedet

Velkommen til forsiden - Autobutler på Ekstra Bladet

Der er rigtig mange penge at spare, hvis man gør sig den ulejlighed at få et tilbud fra flere autoværksteder, når bilen skal til service, eller hvis et eller andet skal repareres.

Er du træt af dit gamle bilværksted?

Få opskriften fra Ekstra Bladet på, hvordan Patrick sparede 2.600 kr og fik en god oplevelse med sin bilreparation.

Ekstra Bladet har snakket med Patrick fra Aalborg, der synes hans værksteds tilbud på 5.500 kr for et serviceeftersyn var lidt rigeligt dyrt. Det snakkede han med nogle venner om, der anbefalede ham at prøve Autobutler.

Her fik han tre tilbud, hvor det dyreste lå på små 3.400, og det billigste på knap 2.900 kr. Patrick kunne altså spare 2.600 kr. i forhold til sit værksteds ”tilbud”.

I forbindelse med artiklen var Ekstra Bladet i kontakt med Autobutlers landechef, Mark Trans, der udtaler: »Der er i gennemsnit et udsving på 15-20 procent fra det billigste til det dyreste« – underforstået at det er de opgaver der oprettes på autobutler.dk.

Følgende pristilbud er afgivet ved forskellige forespørgsler:

Sammenligning af tilbud på Ekstra Bladet

Spar penge på autoværkstedet og indhent flere tilbud

Ud af de 2,3 millioner bilejere der er i Danmark, vælger de fleste blot at bruge det samme værksted igen og igen, helt ukritisk uden undersøgelse af om de reelt får den bedste service til prisen.

Ekstra Bladet har kontaktet FDM, der bekræfter, at der kan være mange penge at spare ved at indhente flere tilbud.

»Man kan jo også bare selv ringe rundt til tre eller flere værksteder og få et tilbud«, siger Jørgen Jørgensen, seniorkonsulent fra FDM og fortsætter, »man skal dog være opmærksom på, om det er præcis de samme ting, der gives tilbud på.«

Hos Autobutler gives opgaven til flere værksteder, så du er sikker på, at det er samme opgave der bydes på. Samtidig stilles opgaverne op ved siden af hinanden, så det er nemmere at sammenligne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Det billigste værkstedstilbud er ikke altid bedst

Til sidst i artiklen har Ekstra Bladet en løftet pegefinger fra Forbrugerrådet:
”Få tre tilbud” vinder frem i mange forskellige brancher, men det er ikke altid det billigste, der er det bedste.

»Vi synes, det kan være et godt skridt til en skærpet konkurrence, men der kan også godt være nogle udfordringer i det, som man skal være opmærksom på. Sådan er det jo tit med nye og i øvrigt positive ting«, siger Vagn Jelsøe, vicedirektør i Forbrugerrådet.

Hos Autobutler har vi helt konkret lagt vægt på at give bilejerne flere muligheder for at finde et godt tilbud til prisen, og ikke bare den billigste pris. De fleste ser meget på prisen som parameter, men fra undersøgelser ved vi også, at tryghed og gennemsigtighed er mindst lige så vigtige parametre. Det er langt fra altid prisen, der bliver valgt ud fra.

Alle værksteder hos Autobutler bliver bedømt af bilejere, der har fået lavet opgaver hos dem, så værkstedet sætter en ære i at give en god service med ordentlige reparationer og høflig betjening.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer