Ekstra Bladet skriver: Spar kassen på bilværkstedet

Skrevet af Autobutler.dk d. 7. oktober 2014, 07.47

Velkommen til forsiden - Autobutler på Ekstra Bladet

Der er rigtig mange penge at spare, hvis man gør sig den ulejlighed at få et tilbud fra flere autoværksteder, når bilen skal til service, eller hvis et eller andet skal repareres.

Er du træt af dit gamle bilværksted?

Få opskriften fra Ekstra Bladet på, hvordan Patrick sparede 2.600 kr og fik en god oplevelse med sin bilreparation.

Ekstra Bladet har snakket med Patrick fra Aalborg, der synes hans værksteds tilbud på 5.500 kr for et serviceeftersyn var lidt rigeligt dyrt. Det snakkede han med nogle venner om, der anbefalede ham at prøve Autobutler.

Her fik han tre tilbud, hvor det dyreste lå på små 3.400, og det billigste på knap 2.900 kr. Patrick kunne altså spare 2.600 kr. i forhold til sit værksteds ”tilbud”.

I forbindelse med artiklen var Ekstra Bladet i kontakt med Autobutlers landechef, Mark Trans, der udtaler: »Der er i gennemsnit et udsving på 15-20 procent fra det billigste til det dyreste« – underforstået at det er de opgaver der oprettes på autobutler.dk.

Følgende pristilbud er afgivet ved forskellige forespørgsler:

Sammenligning af tilbud på Ekstra Bladet

Spar penge på autoværkstedet og indhent flere tilbud

Ud af de 2,3 millioner bilejere der er i Danmark, vælger de fleste blot at bruge det samme værksted igen og igen, helt ukritisk uden undersøgelse af om de reelt får den bedste service til prisen.

Ekstra Bladet har kontaktet FDM, der bekræfter, at der kan være mange penge at spare ved at indhente flere tilbud.

»Man kan jo også bare selv ringe rundt til tre eller flere værksteder og få et tilbud«, siger Jørgen Jørgensen, seniorkonsulent fra FDM og fortsætter, »man skal dog være opmærksom på, om det er præcis de samme ting, der gives tilbud på.«

Hos Autobutler gives opgaven til flere værksteder, så du er sikker på, at det er samme opgave der bydes på. Samtidig stilles opgaverne op ved siden af hinanden, så det er nemmere at sammenligne.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Det billigste værkstedstilbud er ikke altid bedst

Til sidst i artiklen har Ekstra Bladet en løftet pegefinger fra Forbrugerrådet:
”Få tre gratis og uforpligtende tilbud” vinder frem i mange forskellige brancher, men det er ikke altid det billigste, der er det bedste.

»Vi synes, det kan være et godt skridt til en skærpet konkurrence, men der kan også godt være nogle udfordringer i det, som man skal være opmærksom på. Sådan er det jo tit med nye og i øvrigt positive ting«, siger Vagn Jelsøe, vicedirektør i Forbrugerrådet.

Hos Autobutler har vi helt konkret lagt vægt på at give bilejerne flere muligheder for at finde det bedste tilbud til prisen, og ikke bare den billigste pris. De fleste ser meget på prisen som parameter, men fra undersøgelser ved vi også, at tryghed og gennemsigtighed er mindst lige så vigtige parametre. Det er langt fra altid prisen, der bliver valgt ud fra.

Alle værksteder hos Autobutler bliver bedømt af bilejere, der har fået lavet opgaver hos dem, så værkstedet sætter en ære i at give en god service med ordentlige reparationer og høflig betjening.


Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Toyota iQ – 2010
God stemning, service og priser
Byens Bilsalg - Teknicar
5000 Odense C
Volkswagen Polo – 2016
RHC Autoservice ApS - Din BilPartner
2730 Herlev
Volkswagen Golf VI – 2012
God service - smilende og venlige. Fik bilen på værksted samme dag og kunne hente den senere på d...
Apex Auto
2610 Rødovre
Opret en opgave nu