Tommelen op fra 1.000 bilejere

Skrevet af Autobutler.dk d. 7. februar 2013, 15.40

1.000 bilejere har løftet værkstedsportalen autobutler.dk til tops på den førende ratingtjeneste Trustpilot.dk

Da Henning Berg fra Søborg forleden var bilejer nummer 1.000, der gik ind og bedømte værkstedsportalen autobutler.dk på Danmarks førende ratingtjeneste Trustpilot.dk, gav han den topkarakter, fem stjerner. Det var med til at holde værkstedsportalen på førstepladsen i kategorien Biler med 9,5 ud af 10 mulige point.

»Jeg har brugt autobutler flere gange og er meget tilfreds«, lyder den sjællandske Saab-ejers dom, der denne gang tog imod et tilbud fra et værksted på Helsingør-kanten. Det var et par tusinde kroner billigere end det andet bud, der kom.

Tilfredsheden med autobutler.dk skyldes ikke kun, at han begge gange har sparet tusindvis af kroner. Han roser også, hvor nemt det er at bruge værkstedsportalen:

»Autobutler.dk er smart, fordi flere værksteder byder på at lave bilreparationerne for dig. Eneste forudsætning er, at du skal vide, hvad du skal have lavet – men du kan selvfølgelig altid efterfølgende mod en merpris aftale flere opgaver«, fortæller han.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

Nem opskrift

Henning Berg giver gerne en opskrift på, hvor nemt det er:

»Punkt ét: Beskriv på autobutler.dk, hvori opgaven består. Punkt to: Angiv, hvor langt fra dig, i kilometer, værkstedet må ligge: Valby, Korsør eller ..?. Punkt tre: Fortsæt med dit liv, og vent på, at du per mail får besked om, at der er kommet tilbud på opgaven til dig«, roser Henning Berg, som denne gang fik lavet synsklargøring med service, det vil sige skifte af olie og filtre plus smøring. Han fik også bremser skilt ad, smurt og samlet plus nye bremseskiver og klodser bag, fik ordnet nummerpladelys, nyt låsetøj på anhængertræk og fik kørt bilen til periodisk syn, hvor den blev godkendt uden anmærkninger – alt til en pris inkl. synsgebyr og lånebil på lige godt 5.100 kr. En forrude blev skiftet udenfor tilbuddet, og bilen skal i februar undervognsbehandles på samme værksted.

»Jeg har ikke benyttet værkstedet før, men jeg har kun pæne ting at sige om deres service, de afklarende telefonopkald og det arbejde, værkstedet udførte på Saab’en. Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre behandling eller pris og vil også næste gang benytte mig af autobutler, når jeg skal have ordnet bil. Jeg kan ikke se argumentet for ikke at gøre det«, slutter han.

Kun ved at vælge via autobutler.dk får du:

Med Autobutler får du 2 års fuld garanti

<p>Garantien gælder, med nedenstående undtagelser, både det udførte arbejde og de anvendte reservedele.</p> <li>Garantien gælder uden km begrænsning.</li> <li>Garantien gælder alene den del af arbejdet som er formidlet og udført gennem Autobutler.dk.</li> <li>Garantien ydes udelukkende af dét værksted, som har udført arbejdet og er derfor et forhold mellem kunden og værkstedet.</li> <li>Garantien gælder i to år fra fakturadato. Det er derfor vigtigt både at gemme det bekræftede tilbud formidlet gennem Autobutler.dk og værkstedsfakturaen, da disse to dokumenter tilsammen udgør garantibeviset.</li> <p>Garantien omfatter ikke:</p> <li>Skader / behov for udskiftning som skyldes almindelig slitage</li> <li>Skader som skyldes brug af forkert brændstof, olie og andre væsker</li> <li>Skader som skyldes færdselsuheld</li> <li>Skader som følger af manglende eller mangelfuld service og vedligeholdelse</li> <li>Skader som følger af unormal brug / misbrug af bilen</li> <li>Skader som følger af deltagelse i motorløb</li> <li>Skader som følger af andre værksteders eller egen reparation, montering af ekstraudstyr, eller ombygning af bilen</li> <li>Brugte og renoverede dele</li> <li>Egne reservedele</li> <li>Dæk</li> <li>Rustbeskyttelse</li> <li>Justeringer, sporinger og indstillinger (hjul, døre m.v.)</li> <p>Reklamation over garantidækkede skader skal ske til det værksted som har udført reparationen senest på toårsdagen for udskrivelsen af fakturaen.</p>

Alle værksteder kvalitetskontrolleres af FDM

<p>FDM foretager på vegne af Autobutler stikprøvekontrol af det arbejde, som vores tilmeldte værksteder udfører. Som uvildig stikprøvekontrollant er FDM med til at kontrollere det arbejde, som du har fået udført, lige som vores brugere efter hvert enkelt værkstedsbesøg bedømmer værkstederne. Tilsammen er det din sikkerhed for, at kvaliteten af arbejdet altid er i orden.</p> <p>Ved FDMs stikprøvekontrol undersøges det bl.a., om værkstedet har fulgt FDMs reparationsaftale, for at sikre dig at arbejdet er udført som aftalt. </p> <p>Alle værksteder på autobutler.dk er underlagt FDMs stikprøvekontrol og kontrolleres løbende.</p> <p>Det betyder at: <ul> <li>Kvaliteten af det udførte arbejde kontrolleres</li> <li>Kunden skal have mulighed for at se de udskiftede reservedele</li> <li>Værksteder kan ekskluderes, hvis de ikke lever op til FDMs og Autobutlers krav</li> </ul> </p> <p>Alt sammen for at garantere dig en god oplevelse og en service, der beror på høje kvalitetskrav til vores tilknyttede værksteder.</p>

Autobutler.dks prisgaranti

<p>Hvis du får et tilbud hos et lokalt værksted, der er bedre end det, du kan opnå på autobutler.dk, kan du gøre brug af Autobutlers prisgaranti. Så vil vi matche prisen ved at sørge for, at du kan få opgaven løst til samme pris hos et af de bilværksteder, som har budt på opgaven. Du vælger selv hvilket. Hvis ingen af de værksteder, der har budt på opgaven, ønsker at udføre arbejdet til den pris, der skal matches, kan du få arbejdet udført på et værksted i det samme geografiske område. Vi sørger for, at du aldrig kommer til at betale mere, end det bedste tilbud lyder på!</p>

Lige nu siger andre bilejere

4,5
56901 bedømmelser
Citroën 2.0 16V – 2009
Helt ok,alt var som det skulle være
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Citroen C3 – 2006
Skovvejs Auto - AutoPartner
9400 Nørresundby
Skoda Fabia – 2007
Zerahn Auto A/S - AutoPartner i Hvidovre
2650 Hvidovre
Citroën 2.0 16V – 2009
Helt ok,alt var som det skulle være
SDS Odense City ApS
5000 Odense C
Citroen C3 – 2006
Skovvejs Auto - AutoPartner
9400 Nørresundby
Opret en opgave nu