Forrude med stenslag

Sæson for stenslag

07 februar 2014, 13:00

På grund af de mange skift mellem tøvejr og frostvejr er risikoen for at rage et stenslag til sig øget.

Bang! Det høje smæld, der lyder, når en sten rammer forruden med op til 130 km i timen, ryster de fleste. Det er desværre en lyd, som mange kommer til at opleve i den kommende tid. Efter perioder med frost stiger antallet af stenslag nemlig oftest. Det sker på grund af de sprækker og huller, der opstår, når vand trænger ned i asfalten. Når det fryser til is, opstår der sprækker, som grus, småsten og små stykker asfalt bliver løsrevet fra.

Få tilbud på rudeskift eller reparation af stenslag

”Alene i de første par dage af februar har vi fået mere end 80 opgaver på rudeskift eller andet glasarbejde ind, og det ligger fint i tråd med de tal, vi ser de fleste vintre, hvor der tit er mange skift mellem tø- og frostvejr ”, siger kommunikationschef hos værkstedsportalen Autobutler, Alexander Elverlund.

Små stenslag er billige at få udbedret, og mange kaskoforsikringer dækker det. De store stenslag, og dem der er så alvorlige, at forruden ligefrem revner, kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse. Regningen for en ny forrude er nemlig for stor til, at man kan trække på skulderen, men for oftest for lille til at blive dækket af forsikringen på grund af selvrisikoen og bonustabet. Brug derfor altid en værkstedsportal til at finde kvalitetsværksteder til en fair pris.

Få tilbud på rudeskift eller reparation af stenslag

Mere om stenslag og forrudeskifte

Få tilbud og sammenlign priser på stenslagsopgaver

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 60%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16371 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 200 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.