Spar millioner på bilparken

Kommuner og offentlige virksomheder kan spare millioner på drift og vedligehold af deres bilpark

Navnet på servicen, der åbner for millionbesparelser på bilparken, er Autobutler. Det er en uvildig værkstedsportal med flere end 425 autoværksteder tilknyttet landet over, hvor private, erhvervsdrivende og offentlige virksomheder kan reducere omkostningerne til drift og vedligehold af deres køretøjer i størrelsesordenen af op mod 70%* på langt de fleste opgaver.

Konceptet et bygget op omkring en markedsplatform, hvor de tilmeldte værksteder byder ind på det arbejde, som forespørges, hvorefter den ansvarlige for bilparken kan sammenligne de indkomne tilbud ud fra kriterier som pris, garantiforhold, kvalitet i arbejdet og de anvendte reservedele samt ratings og brugeranmeldelser fra kunder, som tidligere har benyttet et værksted/tilbud via Autobutler. Målet med servicen er ganske enkelt at  løfte forhandlingsstyrken hos bilejeren, men samtidig skabe gennemsigtighed i, hvad du som virksomhed, organisation eller offentlig instans får for dine penge udtaler partner i Autobutler, Christian Legene.

I den henseende er alle værksteder på Autobutler underlagt den af FDM udarbejdede reparationsaftale, som blandt andet giver kunden garanti for, at ekstra arbejde alene udføres med kundens accept, og at udført atbejde til hver en tid skal kunne dokumenteres mod forevisning af de anvendte reservedele.

Vil gøre det komplekse simpelt

Det er en kendsgerning, at offentlige udbud efterhånden er blevet så komplekse og tidskrævende, at både leverandør og indkøber er unødigt bebyrdet og ved en simpel gennemgang af de indgåede aftaler, er besparelserne sjældent mere lukrative, end hvad den enkelte kommune eller virksomhed selv kunne forhandle sig frem til.

Det handler ganske enkelt om at gøre systemerne brugervenlige, lade markedskræfterne arbejde og frem for alt gøre det klart over for leverandørerne, at adgang til større omsætning/indtjening naturligvis også er behæftet med forventninger om en mere omfattende service og lavere priser, udtaler Christian Legene videre.

Det er sund fornuft! Autobutler har netop søsat samarbejde med et par af landets kommuner for at undersøge potentialet for deres bilparker, men også for at blive klogere på, hvordan brugervenligheden kan sættes yderligere i højsædet i forhold til dels systemet, men også de underliggende leverandører/værksteder.

Få tilbud på reparation

Sådan fungerer systemet

I en bils levetid er typisk 8 ud af 10 reparationer som foretages på bilen service eller reparationer forbundet hermed. Det er således tale om generiske opgaver, som på flere og flere biler automatisk adviseres elektronisk, eller som minimum fremgår af køretøjets køre- eller servicebog. Men Autobutler er meget mere end udførsel af serviceeftersyn. Portalens værksteder dækker det fulde spektra i både køretøjer og reparationsopgaver. Også deciderede serviceaftaler er en oplagt udbudt opgave på Autobutler, hvor du med fordel kan indhente tilbud på service over en længere periode i henhold til bilens serviceintervaller og således placere flere ordrer hos samme leverandør/værksted.

Det giver besparelser, som kan ses, udtaler Christian Legene. Der er således ingen begrænsninger for at udbyde opgaver på Autobutler, så længe du i et vist omfang har kendskab til, hvad der skal laves på bilen. Alt arbejde, som udføres på Autobutler, sker som udgangspunkt i henhold til fabrikkens foreskrifter, således at evt. garanti på bilen opretholdes. I forening med den underliggende reparationsaftale via FDM er det din sikkerhed for et professionelt og korrekt udført arbejde til den rigtige pris.

Kom i gang

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan du kan reducere omkostningerne på drift og vedligehold af jeres bilbark, så kontakt venligst salgschef Christian Legene på 22159397 eller email: [email protected]. Du kan uden begrænsning oprette så mange biler, du finder relevant. Autobutler har egen supportafdeling tilknyttet servicen, så er du i tvivl om opgavens omfang, er bilen brudt ned, haster opgaven, du har brug for en lånebil eller blot spørgsmål til brugen af systemet, kan du altid kontakte en af vores supportmedarbejdere på 77 343 221. Vi står klar til at hjælpe!

Få tilbud nu

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16551 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 224 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.