Bilservice - hvilke slags kan mekanikeren lave?

Tre typer serviceeftersyn

12 marts 2013, 10:52

Kært barn har mange navne: olieeftersyn, lille eftersyn og stort eftersyn

Hos Autobutler får du altid kvalitetseftersyn og skriftlige tilbud, og ønsker du det, kan du få eftersyn efter fabriksforskrifterne. Det kræver blot et klik i det rigtige felt, når man sender opgaven i udbud.

På værkstedsmarkedet er der anderledes flydende begreber. FDM indeler de forskellige eftersyn på markedet i tre kategorier: "olieservice", "lille eftersyn" og "stort eftersyn".

Olieservice, som mange værkstedskæder også sælger under navnet "basiseftersyn", omfatter skift af olie og oliefilter. Det efterspørges ofte af bilejere, der synes, deres bil ikke skal have olie så sjældent, som fabrikken angiver. Det omfatter typisk også smøring af hængsler, tjek af bremsevæske, kølervæske, sprinklervæske samt kontrol af dæktryk.

Et lille eftersyn omfatter desuden kontrol af lygter, lys, viskere, bevægelige dele, styretøj, støddæmpere, udstødningssystemet og dækmønstret. Endelig er der tit en prøvekørsel med i prisen.

Et stort eftersyn indbefatter alt det førnævnte plus adskillelse, rensning og smøring af bremser, tjek af gearfunktionen, bagtøjsolier og skifte af luftfilter og brændstoffilter. I sjældne tilfælde justeres ventiler, og tandremmen udskiftes.

Hvis du vil have tilbud på et kvalitetseftersyn, trykker du bare nedenfor:

Få tilbud på service

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.