Blog

  • Forside
  • Blog

Service med stempel giver højere brugtpris

Bilservice med stempel giver højere brugtpris
En dygtig mekaniker og et eftersyn efter fabriksforskrifterne – så er du på rette vej.

Sådan beholder du garantien

Hvis du gerne vil beholde din BMW, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Mazda eller noget helt sjette i mange år – og holde den i topform – bør du sørge for, at den får serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne.

Så bliver alt undersøgt og repareret på autoværkstedet, som det skal, og du får det eftertragtede stempel i servicehæftet. Det giver en bedre brugtpris, når du skal sælge bilen. Ville du for eksempel selv købe en brugt bil, hvis bilens servicehæfte ikke har de krævede stempler?

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Bevarelse af garanti kræver service efter fabriksforskrifterne

Hvis der stadig er garanti på bilen, er det i øvrigt af krav for at bevare garantien, at du får udført service efter forskrifterne.

Det er imidlertid ikke kun autoriserede værksteder, der kan foretage eftersyn efter fabriksforskrifterne på din bil. Det kan frie værksteder også, bare de følger forskrifterne og bruger reservedele af den kvalitet, bilfabrikken kræver, for eksempel OE-dele eller originale dele.

Der kan også være krav om olie af en speciel høj kvalitet. Brug af billig olie af en forkert kvalitet kan være nok til at en bilimportør siger nej til at dække en motorskade i garantiperioden.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Og der kræves som minimum et udfyldt serviceskema med samme punkter som det autoriserede og en specificeret faktura, hvoraf det tydeligt fremgår at de materialer der er brugt, lever op til de krav fabrikken stiller,« oplyser en af vores autoriserede Peugeot-forhandlere og tilføjer: »

Denne dokumentation skal gemmes af kunden så længe der er garanti på bilen.«

Både frie og autoriserede kan give service efter forskrifterne

Hos autobutler.dk har vi både autoriserede og frie værksteder, og du kan hos os altid kræve tilbud med eftersyn efter forskrifterne hos begge typer værksted, så tryghed og den bedste pris følges ad. Hos de værksteder, er er tilknyttet os, får du et skriftligt tilbud, og værkstederne skal følge FDMs reparationsaftale. Det betyder, de skal kontakte dig, hvis de opdager noget ekstra, der skal laves.

3 tilbud og sammenlign priser på Service og eftersyn

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 457 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu