Service med stempel giver højere brugtpris

En dygtig mekaniker og et eftersyn efter fabriksforskrifterne – så er du på rette vej.

Sådan beholder du garantien

Hvis du gerne vil beholde din BMW, Volkswagen, Volvo, Peugeot, Mazda eller noget helt sjette i mange år – og holde den i topform – bør du sørge for, at den får serviceeftersyn efter fabriksforskrifterne.

Så bliver alt undersøgt og repareret på autoværkstedet, som det skal, og du får det eftertragtede stempel i servicehæftet. Det giver en bedre brugtpris, når du skal sælge bilen. Vil du for eksempel selv købe en brugt bil, hvis bilens servicehæfte ikke har de krævede stempler?

Få tilbud på service

Bevarelse af garanti kræver service efter fabriksforskrifterne

Hvis der stadig er garanti på bilen, er det i øvrigt af krav for at bevare garantien, at du får udført service efter forskrifterne.

Det er imidlertid ikke kun autoriserede værksteder, der kan foretage eftersyn efter fabriksforskrifterne på din bil. Det kan frie værksteder også, bare de følger forskrifterne og bruger reservedele af den kvalitet, bilfabrikken kræver, for eksempel OE-dele eller originale dele.

Der kan også være krav om olie af en speciel høj kvalitet. Brug af billig olie af en forkert kvalitet kan være nok til at en bilimportør siger nej til at dække en motorskade i garantiperioden.

»Og der kræves som minimum et udfyldt serviceskema med samme punkter som det autoriserede og en specificeret faktura, hvoraf det tydeligt fremgår at de materialer der er brugt, lever op til de krav fabrikken stiller,« oplyser en af vores autoriserede Peugeot-forhandlere og tilføjer: »Denne dokumentation skal gemmes af kunden så længe der er garanti på bilen.«

Både frie og autoriserede kan give service efter forskrifterne

Hos Autobutler har vi både autoriserede og frie værksteder, og du kan hos os altid kræve tilbud med eftersyn efter forskrifterne hos begge typer værksted, så tryghed og en fair pris følges ad. Hos de værksteder, der er tilknyttet os, får du et skriftligt tilbud, og værkstederne skal følge FDM's reparationsaftale. Det betyder bl.a., de skal kontakte dig, hvis de opdager noget ekstra, der skal laves.

Få tilbud på service

Få tilbud og sammenlign priser på service og eftersyn

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.