For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Stor brancheorganisation i alvorlig overtrædelse af konkurrenceloven

Autoreparation

Danmarks største brancheorganisation for autoreparatører, CAD, har netop modtaget påbud fra Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen om at ophøre med at opfordre sine medlemmer til ulovlig boykot af online værkstedsportal.

Siden 2012 har der verseret en sag i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen efter, at værkstedsportalen autobutler.dk blandt andet indklagede Centralforeningen for Autoreparatører i Danmark, CAD, for at forhindre Autobutlers forretningsudøvelse ved ulovligt at opfordre sine medlemmer til at boykotte virksomheden. Der er netop faldet en afgørelse i sagen.

Autobutler.dk værkstedsportal - 3 tilbud på din bilreparation

»Det er en alvorlig overtrædelse af konkurrenceloven, når en stor brancheorganisation som CAD opfordrer til at boykotte Autobutler. Portalen bidrager til at øge konkurrencen blandt autoværksteder i Danmark, fordi den skaber gennemsigtighed, og medvirker til at øge prispresset på værkstederne til gavn for dem, der skal have repareret deres bil«, siger direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Agnete Gersing, og fortsætter:

»Konkurrencerådets afgørelse kommer både forbrugerne og de mest effektive autoværksteder til gode. Ved at bruge portalen får de effektive værksteder bedre mulighed for at hverve nye kunder, og forbrugerne vil spare penge på deres værkstedsregning.«

Værkstedsportalens ejere modtager afgørelsen med tilfredshed, men understreger, at de helt store vindere i denne sag ikke er autobutler.dk selv men de danske bilejere og værksteder.

»Det er selvfølgelig glædeligt, at vi nu har fået Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens ord for, at det arbejde vi laver, er til glæde og gavn for både værksteder og bilejere, og vi er helt på linje med styrelsen omkring den gennemsigtighed, en onlineportal som vores skaber. Da vi gik ind i den her branche, var det med en tro på, at internettet – også på autoreparationsområdet – er fremtiden. Forbrugerne i dag ønsker, at det skal være nemt, hurtigt og gennemskueligt at købe et produkt eller en serviceydelse, og det er, hvad vi kan tilbyde«, siger partner og medstifter af autobutler.dk, Peter Michael Oxholm Zigler.

Autobutler.dk værkstedportal - spar op til 40% på værkstedsregningen

Fakta om værkstedsportalen autobutler.dk

Siden 2010 har onlineportalen autobutler.dk formidlet 140.000 værkstedsopgaver mellem bilejere og autoreparatører i Danmark. Siden starten har virksomheden modtaget mere end 3500 anmeldelser fra tilfredse, danske bilejere, der har givet autobutler.dk en bedømmelse på 9,3 ud af 10 på Trustpilot. Portalen er også til stede i Sverige, Tyskland og England.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 303 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert. Det er gratis og uforpligtende

Få 3 tilbud

Vi hjælper dig med alle typer af reparationer