For at give dig den bedste oplevelse hos Autobutler bruger vi cookies. Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Læs mere

Vores blog om biler

Har du også fået en bule i bilen?

06 januar 2015, 08:47

Malerarbejde og udretning af buler

Nytårsaften er der tradition for at fyre en masse krudt af til stor fornøjelse for de fleste. Men det der fyres op i luften, kommer også ned igen. Det oplever en del bilejere, der er så uheldige at blive ramt af en nedfalden raket. Ekstra Bladet skriver:

»Specielt i de store danske byer, hvor mange beboere ikke har mulighed for at stille køretøjet i garage, blev biler ramt af nedfaldne raketter og måtte en tur til mekanikeren for at få rettet buler i taget ud.«

Hvis du har kasko forsikring på bilen, dækker den selvfølgelig skaden. Ofte er regningen for udbedring af en lakskade eller udretning af buler, under den grænse hvor det kan betale sig, at gøre brug af sin forsikring. Både pga. regningen på selvrisiko, men også en ændring i præmietrin, og en dyrere forsikring i en periode. Derfor vil en skade altid være forbundet med en ekstra uforudset udgift.

Hvad gør du næste år?

Et godt råd vil være, at ofre prisen på en parkeringskælder nytårsaften. Du sikrer at der ikke falder raketter ned på bilen, og der er ingen der kommer til i en brandert, at gå for tæt på så der kommer ridser i bilen. På den måde er prisen for en p-billet prisen for en forsikring mod dumme skade, der kan undgås.


Få 3 tilbud på reparation af nytårsskader

3 tilbud og sammenlign priser på pladearbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM har stikprøvekontrol af værkstederne på Autobutler. Det sikrer, at de bedste mekanikere er med.
Prisgaranti
Med prisgaranti på alle opgaver er du sikker på at få et godt tilbud.
Fair pris
Sammenlign priser hos flere værksteder.
2 års ekstra garanti
Vi sikrer dig med to års garanti på al service- og reparationsarbejde.

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har 294 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil.

Få 3 tilbud

Alle bilreparationer