Har du fået buler i bilen fra nedfalden rakat

Har du også fået en bule i bilen?

06 januar 2015, 08:47

Nytårsaften er der tradition for at fyre en masse krudt af til stor fornøjelse for de fleste. Men det der fyres op i luften, kommer også ned igen. Det oplever en del bilejere, der er så uheldige at blive ramt af en nedfalden raket. Ekstra Bladet skriver:

»Specielt i de store danske byer, hvor mange beboere ikke har mulighed for at stille køretøjet i garage, blev biler ramt af nedfaldne raketter og måtte en tur til mekanikeren for at få rettet buler i taget ud.«

Hvis du har kaskoforsikring på bilen, dækker den selvfølgelig skaden. Ofte er regningen for udbedring af en lakskade eller udretning af buler under den grænse hvor det kan betale sig at gøre brug af sin forsikring. Både pga. regningen på selvrisiko, men også en ændring i præmietrin og en dyrere forsikring i en periode. Derfor vil en skade altid være forbundet med en ekstra uforudset udgift.

Hvad gør du næste år?

Et godt råd vil være at ofre prisen på en parkeringskælder nytårsaften. Du sikrer, at der ikke falder raketter ned på bilen, og der er ingen, der i en brandert kommer til at gå for tæt på, så der kommer ridser i bilen. På den måde er prisen for en p-billet prisen for en forsikring mod dumme skade, der kan undgås.

Få tilbud på reparation af nytårsskader

Få tilbud og sammenlign priser på pladearbejde

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16509 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 196 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.