Har du også fået en bule i bilen efter en nedfalden raket? - Autobutler.dk blog

Blog

Har du også fået en bule i bilen?

06 januar 2015, 08:47

Malerarbejde og udretning af buler

Nytårsaften er der tradition for at fyre en masse krudt af til stor fornøjelse for de fleste. Men det der fyres op i luften, kommer også ned igen. Det oplever en del bilejere, der er så uheldige at blive ramt af en nedfalden raket. Ekstra Bladet skriver:

»Specielt i de store danske byer, hvor mange beboere ikke har mulighed for at stille køretøjet i garage, blev biler ramt af nedfaldne raketter og måtte en tur til mekanikeren for at få rettet buler i taget ud.«

Hvis du har kasko forsikring på bilen, dækker den selvfølgelig skaden. Ofte er regningen for udbedring af en lakskade eller udretning af buler, under den grænse hvor det kan betale sig, at gøre brug af sin forsikring. Både pga. regningen på selvrisiko, men også en ændring i præmietrin, og en dyrere forsikring i en periode. Derfor vil en skade altid være forbundet med en ekstra uforudset udgift.

Hvad gør du næste år?

Et godt råd vil være, at ofre prisen på en parkeringskælder nytårsaften. Du sikrer at der ikke falder raketter ned på bilen, og der er ingen der kommer til i en brandert, at gå for tæt på så der kommer ridser i bilen. På den måde er prisen for en p-billet prisen for en forsikring mod dumme skade, der kan undgås.


Få 3 gratis og uforpligtende tilbud på reparation af nytårsskader

3 tilbud og sammenlign priser på pladearbejde

FDM stikprøvekontrol
FDM udfører stikprøvekontrol af værkstederne på autobutler.dk. Det betyder, at kun de bedste værksteder er på autobutler.dk, og at kvaliteten på arbejdet på din bil altid er i top.
Prisgaranti på alle opgaver
Vær sikker at du alltid får den beste prisen med prisgaranti.
Fair og transparente priser
Se alle priser i forbindelse med reparationen.
24 måneders garanti
Med Autobutler får du 2 års garanti på alt service- og reparationsarbejde udarbejdet i samarbejde med FDM

Få 3 tilbud fra værksteder nær dig

Vi har over 511 kvalitetsværksteder klar til at tage imod din bil. Det er hurtigt, nemt og sikkert.

Få tilbud nu