Bilister har sparet 16 mio. kr. på at bruge værkstedsportal

11 juni 2012, 15:07

På under to år har danske bilister sendt 30.000 opgaver i udbud på værkstedsportalen Autobutler. 600 værksteder er nu tilknyttet.

Værkstedsportalen Autobutler har nu rundet de første 30.000 forespørgsler fra danske bilister. Og det har været en god forretning for de bilister, der valgte den internetbaserede løsning i stedet for bare at betale ved kasse ét.

»De tilbud, som brugere indtil nu har fået af værkstederne via Autobutler, har skaffet dem en samlet besparelse på rundt regnet 16 millioner kroner,« fortæller marketingchef og partner Peter Michael Oxholm Zigler fra Autobutler.

Han baserer det på, at man som privatbilist typisk opnår en besparelse på omkring 40 procent ved at bruge Autobutler i stedet for bare at sende sin bil til ens sædvanlige værksted uden at spørge til prisen først.

Flere og flere opdager da også, at en værkstedsportal som Autobutler gavner pengepungen og sikrer gennemsigtighed på værkstedsområdet. Portalen er endnu ikke fyldt to år, men antallet af brugere og værksteder er steget med raketfart, især i 2012:

»Vi har fået 13.000 forespørgsler på kun fem måneder i 2012. Nu går det stærkt. Det skulle ikke undre mig, om vi når op på 50.000 forespørgsler i alt i år,« tilføjer han.

Målet er udlandet

»Og potentialet er enormt. Vi har kun en markedsandel på 0,07 procent, og Danmark er jo ikke det eneste land i verden, hvor bilisterne kunne få glæde af den gennemsigtighed, vi skaber,« tilføjer Peter Zigler.

Netop derfor fik Autobutler ApS for nylig opbakning fra tre tunge investorer, der ser store muligheder i en internationalisering af Autobutler-konceptet. Og da Autobutler den 24. maj blev hædret med ikke færre end to E-handelspriser fremhævede erhvervs- og vækstminister Ole Sohn netop de e-handelsvirksomheder, som har internationale ambitioner.

Også værkstederne har fundet ud af, at det er godt at være, hvor kunderne er. Dags dato har over 600 værksteder indgået samarbejde med Autobutler. Det bestyrker Autobutlers ledende rolle på markedet.

Få tilbud på reparation

Få tilbud fra værksteder nær dig

Få tilbud »

Fordele med autobutler.dk

  • Få tilbud fra værksteder nær dig
  • Spar op til 70%*
  • 3 års garanti på arbejde og reservedele

Vi står klar til at hjælpe dig! Kontakt os på email eller ring på 77 34 32 21

Trustpilot
Trustpilot_ratings_4halfstar-RGB Created with Sketch.
Fremragende 4.3 / 5 - 16538 anmeldelser

Få tilbud nær dig

Vi har 187 uafhængige værksteder klar til at hjælpe.